Футболист №1 на Локомотив Пловдив за 2022 година Бирсент Карагарен даде първото си интервю като играч на ЦСКА 1848. Крилото сподели впечатленията си пред клубната телевизия на “червените” за организацията в клуба, работата на новия треньорски щаб начело с Тодор Янчев и изрази амбиция за множество победи с червената фланелка.

Бирсент Карагарен беше категоричен, че е съсредоточен изцяло върху изявите си с емблемата на ЦСКА 1948, като той се готви на пълни обороти със състава по време на тренировъчния лагер в Белек преди старта на новия полусезон в efbet Лига и Купата на България.

Нападателят записа и първите си минути с екипа на отбора в контролния двубой срещу Ханза (Росток), спечелен от “армейците” с 2:1.

“Силно впечатлен съм от работата и желанието на Тошко Янчев. Много амбициозен треньор. С този отбор и колектив се надявам да спечелим всички мачове. Не се осъществи много бързо преминаването ми. Имаше разговори около месец – месец и половина. Вече се отдавам на отбора. Мога да обещая, че ще дам всичко от себе си отборът да върви добре и да побеждава”, заяви Карагарен.

Трябва винаги да играем за победа, без значение дали е официален мач, или контрола. Ще дадем всичко от себе си за първия официален мач да сме готови на 100% и да се поздравим с победа. Ще направим добър отбор и колектив за нещо по-голямо за доброто на клуба, каза още бившият футболист на Локомотив Пловдив.

1 КОМЕНТАР

  1. 2
    1

    ТАКА СИ Е!!! С ТОЗИ, ДА, АМА С НАШИЯ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФ НАЙ- МНОГУ ДО КОНДОФРЕЙ ДА Я БЕШИ ДУКАРЪЛ!😞😞😉😃

Коментарите са затворени