Дублиращият отбор на Ботев (Пловдив) загуби с 1:2 от Спартак (Пловдив) в контролна среща. Спарингът се игра под непрестанния дъжд на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

И трите попадения в мача паднаха през първата част. В 10-ата минута Пламен Цончев центрира отдясно, а Никола Гелин с прекрасен удар с глава прати неспасяемо топката във вратата.

Само няколко минути по-късно нападателят бе заменен заради травма, а с неговата смяна нападението на Ботев загуби остротата си. В 25-ата минута Васил Стойчев изравни след добавка от близка дистанция.

В самия край на първата част “гладиаторите” получиха дузпа, която бе реализирана от Кирил Георгиев. След почивката липсваха головите положения, като единствено може да се отличи удар в напречната греда от Ангел Генчев по посока вратата на Ботев.

8 КОМЕНТАРИ

  1. А НАШТЪ ЛИГЕНДЪ СФИНАРА БУНЕТИ КВО ДА Я ПРАЙМ?😞😞😉

  2. 8
    2

    пачев, младенов, пашев, ВЪН БЕЗДАРНИ, РУШВЕТЧИИ !!!

  3. 4
    3

    А вие защо си мислите че школата на Ботев е с нещо повече от другите. За това сме на това дередже от такива измислени герой.

  4. 10
    2

    От доста години насам Даниел Коен е първият който направи наистина положителни промени в школата.
    Уви това са много, много закъснели промени …
    А след като няма промени и в ръководството и при треньорите тези промени са безсмислени.
    В момента школата няма водач , няма и достатъчно качествени треньори.
    Има за директор един застинал в миналият век бивш футболист който прибира “блага” криейки се зад името “Ботев” има и една дузина странни треньори послушковци докарани от същият този директор…
    Колкото по-скоро Коен разбере това толкова по-добре за юношите на клуба а дотогава положението ще става по-зле.
    С Пачев толкова…

  5. 7
    1

    Няма нищо странно в тази загуба. Отбора е трениран от треньорчета, които са попаднали в Ботев благодарение на връзките си. Даниел ли си Маниел ли си, кога ще разбереш, че около теб се въртят само мастиите на школата. С Дънди педала, Карата и Любенов толкоз. В школата на Ботев има всичко на всичко трима кадърни треньора. Няма да им казвам имената, защото гореспоменатите некадърни мастии и оня дребен плъх Микито са способни на всякакви мръсотии. С Дънди в школата стигнахте дъното.

    • 1
      3

      Дънди да не се бара.Той е любител на мъжките ласки!

Коментарите са затворени