Ботев Пловдив вкара 8 гола в първата си контролна среща, която бе срещу Гигант Съединение. Срещата се игра в 2 полувремена по 35 минути. Жълто-черните реализираха по 4 попадения и двете части.

Резултатът бе открит от Ботев в 13-ата минута. Тогава грешка при изнасянето на гостите позволи на Абдулайе Траоре да намери Мартин Секулич, който технично реализира с премерен удар.

В 27-ата минута пловдивчани удвоиха резултата. Точен с хубав удар с левия крак бе Емануел Току. По-малко от две минути по-късно падна трети гола. Секулич бе изведен на стрелкова позиция и без да се бави покачи на 3:0. Скоро дойде и четвъртото попадение. Току бе изпуснат по левия фланг и намери Абдулай Траоре на празна врата, който нямаше как да сбърка.

Пет минути след началото на втората част падна и петият гол. Михаил Прокопиев се разписа. Тик-ток звездата вкара с хубаво воле с левия крак. Скоро и Елвис Ману се разписа. Мохамед Брахими се пребори за топката и подаде леко към крилото, който хладнокръвно реализира. В 51-ата минута Атанас Чернев вкара седми гол, след като се извиси над защитата и реализира с глава. Пет минути по-късно дойде следващият гол. Брахими нахлу в наказателното поле и след това намери Ману, който да вкара за 8:0.

БОТЕВ (ПЛОВДИВ) 8:0 ГИГАНТ
1:0 Секулич (13)
2:0 Току (27)
3:0 Секулич (29)
4:0 Траоре (33)
5:0 Прокопиев (40)
6:0 Ману (44)
7:0 Чернев (51)
8:0 Ману (56)

4 КОМЕНТАРИ

 1. 3
  1

  УТРЕ ИСЪМ ДА ДОКЛАДВЪТИ, КОЛКУ БАКЪР И ВЕЛПАПЕ СТЕ СБРАЛИ!!! ПУ ЦЯЛ ДЕН ВИСИТИ В НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ?!😉😉😉 НИКЪКВИ ГЕЙ БИЛЕТЯ ЗА ВАС?!! ХАЙМАНИ ТАКВИЗ!! ПАРОВОЗА Е ДО БУФЕРИТИ В ГУФНАТА, А ТЕ СЕ МОТКАТ ПРИ ВЕЛИКАНИТЕ!!!😞😞😉

 2. 6
  5

  НАПЪЛНО БЕЗМИСЛЕНА КОНТРОЛА. ГИГАНТ НЕ ОКАЗАХА НИКАКВА СЪПРОТИВА, ЗАЩОТО СЕГА ЗАПОЧВАТ ПОДГОТОВКАТА. КАТО СЕ ИМА ВПРЕДВИД В КОЕ НИВО НА РОДНИЯ ФУТБОЛ ИГРАЯТ, РЕЗУЛТАТЪТ НЕ ИЗНЕНАДВА НИКОЙ!

  • 2
   3

   ЯЗ СЪШТУ ИМАМ ИЗНАДВПРЕДВИД, ЧИ ГИГАНТ Е В ТРЕТУТУ ГРУП, АМА СЕ ПАК СИ Е МАЧ, ДА СЕ РАЗКЪРШАТ АПАПИТИ!:)))))))))

 3. 8
  3

  Явно контролата е била полезна за самочувствието на отбора. Надявам се, че и играта е била добра.

Коментарите са затворени