ПФК Локомотив Пловдив подписаха договор с Денислав Александров. Крилото е четвъртото ново попълнение в тима за тази зима. Той е с контракт за две години и половина, уточниха от “Лаута”.

Денислав Александров е роден на 19.07.1997 година в Плевен. Юноша е на Лудогорец. Състезавал се е за Лудогорец, Лудогорец II, ЦСКА 1948 и ЦСКА 1948 II. Има един мач за националния отбор на България, както и няколко за България U21 и България U19.

“ПФК Локомотив желае успех на Денислав Александров с екипа на “черно-белите”, се казва още в официалното съобщение на клуба.

4 КОМЕНТАРИ

  1. Томаш кави са тия попълнения дано поне. Клубът да е взел добри пари за бартера

  2. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
    2
    1

    МЛОГУ ТРАСФЕРИ, АМА ПАК НИ ЗИМЪМИ КУКЛИНЦИ И ПОРДИМЦИ!😞😞😞 НЯМЪ ДА НЪ БЪДИ! СИЧКУ ДЕТ СТАВЪШИ ЗА НЕШТУ, БЯГА И СЕ СПАСЯВЪ УТ ПУТЪВЪШТИЯ ПАРОВОЗ!!! ПЪЛИН КЕНЦ СНИ, БАТАЛЯСАФА НЪ!!! САМУ АНАДОЛСКИТИ СВИТИЛА ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА МОГЪТ ДА НЪ СПАСЪТ!!! ПУФ ПАФ! 😉😂😂😂

    • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
      2
      1

      БЕЗ ВЕЛИКАНИТИ УТ АНАДОЛА СНЕ ПЪЛИН КЕНЦ!!! УТИДУХА СИ БИДУНГА, МИДУНГА И БЕЙГИРЧИТУ!!! УСТАНАФА САМУ АРТЪКПЪРТЪЦИ!! ПЪЛИН КЕНЦ СНЕ! ДУ ГУША СНЕ Ф ГУВ НЪТА!!! ПОЗОР ЗА СТУЛЮПИНСКИЯ КЛОАКОМОТИФФ!!?😞😞

Коментарите са затворени