“Чуствам се много добре. Тренирам усилено и можех да играя още преди нова година. Тогава не рискувахме.” Това заяви капитанътна Ботев Тодор Неделев на пресконференция днес.

“Сега се надявам да играя още в контролата с Гигант. Ще мина още един преглед но се надявам , че всичко е наред. В Дубай ще изиграем силни контроли и се надявам това да ни помогне при старта на първенството. С новия треньор се работи много добре и дано постигнем много по добри успехи”, заяви Неделев.

8 КОМЕНТАРИ

  1. МНОГУ МЪ Е ШУБЕ ТОШИТО ДА НИ НИ ИЗБАБАНИ ТОА ПЪТ УТ 50,26М. ДВА ПЪТИ НА ЛАШКА УТ ДЖУМАЯТА И Е ВРЕМИ ТРЕТИ ПЪТ ДА НЪ УТПОРИ УТ ДАЛЕЧИ…..В КРЪФТЪ МУ Е ДА НЪ ЛАШКА КЪТ ТРУДУВАШКИ КУЛИЧКИ…..НИ СЪМ МЛОГУ РАПДУСТИН…..

  2. Ава, серсеми от БотИв. Туй дебелото и ушато момче от Белозем, било гУтовУ за игра!!!???
    Ко шъ играй тоз михлюз, някой жълтур ша спУдели ли?
    Ний, от Горни и Долни воден, знаем , че само гибеци може да играе. За ритни топковец , отдавна се знае, че не става. Язе за туй питам, щотУ и в гебека ни го бива, и в ритни топката е пълен леш, пък цъка думи, че щял да играе.
    Пумагъй ти, братя жълти и насрани гъзове, кво шъ прай този михлюз???
    Сърсе жълто , облечено в потури!
    КрасотЪ ВярЪ Жълти мисири!

  3. 13
    1

    Успехи Тоше. Видя се, че малко могат да ти влезнат в обувките

  4. 12
    2

    Мегазвездата на циганското Локо най-накрая осъществи така бленувания трансфер. Бившият вече играч на Локо, който през годините отказа на почти всички отбори от турския елит избра да играе в колоса на българският футбол – Числото. Към числото ще е се присъедини още една от звездите на манговците. Очаква се и други футболисти да последват техният път. Все пак ЦСКА си е цесека. След като и вратарят напусна… Обаче има лъч надежда в лицето на новите звезди Педерастиньо и Юсуф Али Ба Ба.

  5. 1
    12

    Тошо тъпото дето сега станал още път 😂😂😂

      • 2
        3

        Хаха супер сателит все така да дават по милион евро за баберици 😂😂 аз даже се чудя дали те не са наш сателит 😂😂😂

        • Милион мухи има в главите ви, ако мислите, че са платени 1 милион евро за футболистите.

Коментарите са затворени