Привърженици на Локомотив Пловдив от групата “The Magic of Plovdiv” изразиха своята благодарност към Бирсент Карагарен. Реакцията на феновете е предизвикана от предстоящия трансфер на офанзивния футболист в отбора на ЦСКА 1948.

Публикуваме без редакторска намеса какво написаха от “The Magic of Plovdiv” в своята официална страница, където поместиха и специален колаж с Карагарен:

“Благодарим ти, Биска,!

За всички спомени, които ни донесе!

За всички прекрасни моменти, които изживяхме заедно!

До скоро, Биска – на любимия ни стадион отново заедно, прегърнати ще скачаме и ще пеем за Локомотив !”

Междувременно финансовият благодетел на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов потвърди трансфера на Бирсент Карагарен в столичния тим. Бизнесменът остана верен на принципите си и направи това с публикация в личния си профил във Фейсбук. Той публикува снимка на Карагарен и към нея написа: Успех! А след това добави и хаштаг ЦСКА.

Веднага, след като бъде финализирана сделката за Бирсент Карагарен, както и за неговите съотборници Матеус и Райън Бидунга, които ще го последват към ЦСКА 1948, в Локомотив Пловдив ще дойдат двама нови. Единият е халфът на Арда (Кърджали) Христо Иванов. Той е искан от дълго време насам от треньора Александър Томаш. Вече е договорена трансферната сума, която “черно-белите“ ще преведат за него с парите от ЦСКА 1948, като в медийното пространство вече се “завъртя” сумата от 60 000 лв.

Другият е защитникът на втория отбор на ЦСКА 1948 Тиаго Барбоса, който е бивш юношески национал на Бразилия.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Трябва да се опитаме да вземем Атанас кабов от Септември София за крило. Бърз с ляв и десен крак Пловдивчанин и Локомотиец.

    • Ако и когато ги вземем..а дали ще играят..друг въпрос е как ще играят

  2. Кога ще се освободим от недоразуменията Петрович,Томашевич,косъма,Бюрека..някои набедени бразилчета и чупливия биндуга..или поне част от тях

  3. 4
    1

    Това е радост за градът ни по малко ще мерише а тези анално податливи цигани от лаута и столипиново да поддържат хигиена че освен зарази и лоша миризма нищо хубаво не правят за градът ни и да си приберат ония пруститутки майките им че са срам за нас

  4. 7
    3

    Чау бискъ. Жъ ни липсваш. И на хайшето и на негу. Сади локу и сиганскъ баницъ ду гроп.

  5. 5
    4

    СТЪРВАХМИ ГУ БЕЙГИРЧИТУ АПАПИИИИИ. ФТИДИ КОНЯ В РЯКАТА!! ЗАТЪВА В БЛАТУТУ НАШИАТ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ДАНО ПУНЕ ЗЕМИМ ОШТИ ОТ КУКЛИН И ПОРДИМ!!! ПУФ ПАФ:)

    • 3
      7

      Двама изроди членове на Изгрев бойс Столипиново ,единственият фен клуб от четирите пловдивски отбора основа в центъра на най-голямото циганско гето на Балканите, се опитват да оригиналничат!Жълта сган с криви и празни тиквочи!

Коментарите са затворени