Стефан Смъркалев подписа първи професионален договор с Ботев (Пловдив). Юношата на Клуба парафира дългосрочен контракт с „канарчетата“.

Стефан Смъркалев е роден на 14 май 2007 година в София. От най-ранна детска възраст е част от школата на „жълто-черните“.

Смъркалев, който се отличава със сериозен ръст за възрастта си, е преминал през всички формации на пловдивската академия. Вратарят е част и от юношеския национален отбор на България.

Смъркалев не пропуска мач на любимия Ботев, като много често може да бъде забелязан на трибуните на „Футболен комплекс Ботев 1912“, както и в гостуващия сектор при визитите на „канарчетата“.

На 23 септември 2022 година направи първи минути в мъжкия футбол при контролата на дубъла срещу Берое. Два месеца по-късно, на 13-ти ноември, записа пълни 90 минути в срещата от Втора лига срещу Монтана, спечелена с 4:1.

ПФК Ботев Пловдив пожела много здраве и успехи на Смъркалев с „жълто-черната“ фланелка, както и много сухи мрежи на стадион „Христо Ботев“.

6 КОМЕНТАРИ

  1. Трябва да си много прост да пишеш подигравателни и обидни коментари за младо момче което просто тренира футбол и подписва договор!

  2. Те все такива от школата излизат и подписват. Оня Работов още му се вие свят от Жорж Минчев. Ха – ха , елате най после в реалността,бе жълти мисири!!!

    • СТЪРВАХМИ ГУ БЕЙГИРЧИТУ АПАПИИИИИ. ФТИДИ КОНЯ В РЯКАТА!! ЗАТЪВА В БЛАТУТУ НАШИАТ СТУЛЮПИНСКИ КЛОАКОМОТИФФФ!!! ДАНО ПУНЕ ЗЕМИМ ОШТИ ОТ КУКЛИН И ПОРДИМ!!! ПУФ ПАФ:)

  3. Тоя бастун да тренира повече чупки в кръста,че трябва доста да се навежда! Справка:6:0!!!А не се знае,на него може и повече да му се наложи!

  4. Нашата чест се нарича вярност.С Ботев завинаги.

    Браво.Успех.

  5. 3
    1

    БРАВО, ОТЛИЧНА НОВИНА!!!

Коментарите са затворени