Бруно Балтазар е новият старши треньор на Ботев Пловдив. Португалският специалист подписа договор, съобщиха официално от клуба.

Бруно Балтазар е роден на 6 юли 1977 г. в Лисабон. Като футболист започва кариерата си в португалския клуб Синтренсе като централен защитник. По време на кариерата си Балтазар игра за различни клубове в Германия, Англия и Кипър, а завършва кариерата си като футболист в родния си Синтренсе в Португалия.

Треньорската кариера на Балтазар започва в Синтренсе като помощник-треньор, а година по-късно Бруно поема отбора като главен треньор. Специалистът прекарва ранните си години в Португалия, след което работи в Кипър в АЕЛ Лимасол и АПОЕЛ Никозия. Заедно с АПОЕЛ Балтазар става шампион на Кипър през сезон 2017/18. През 2019 г. португалецът се присъединява към треньорския щаб на Сабри Лямуши в английския Нотингам Форест, който играе по това време в Чемпиъншип. Последната работа на Балтазар преди да бъде назначен в Ботев е американският клуб Рочестър Ню Йорк от MLS Next Pro League.

Бруно Балтазар подписа договор с Ботев до края на сезон 2023/24 с опция за продължаване с още един сезон.

Заедно с Балтазар в треньорския щаб на Ботев ще бъдат португалският помощник Гилерме Рамос и анализаторът Карлос Маркес, както и чешкият фитнес специалист Денис Каван. Гилерме Рамос и Карлос Маркес са добре запознати с Балтазар от съвместната им работа в АПОЕЛ, Нотингам Форест и Рочестър Ню Йорк. Денис Каван е известен с работата си в чешкия футболен клуб Яблонец, румънския Динамо Букурещ, както и в клубове от Южна Корея и Кипър.

45-годишният Бруно Балтазар е треньор с UEFA Pro лиценз.

Ръководството на Ботев Пловдив приветства новите специалисти в клуба и пожелава успех на Бруно Балтазар и неговия щаб, се казва още в официалното съобщение на клуба.

29 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Колко жалко е да си черно бяла измет но циганите са си цегани колкото е да се къпят все ще миришат нормално е та нали мангалите от лаута Кюстендил и столипиново са раждани от магистрални проститутки

    • 4
      1

      Хахаха смени дилъра помак,това се изтърка,кажи за циганина педераст където си е сменил религията,завършил трети клас по милост,работил в кланница в САЩ и назначен он ЦИНГАТА защото имал голям член и ще го слага на треньори,фенове и футболисти,а да не забравя и феновете като теб

  2. 6
    1

    Помаците стигнаха дъното,вземат за треньор по проЗ и от полиглота-пелингатор,на всичко отгоре се обрязал и станал резак в тяхна чест,ама бил и месар,щял да доработва в Попов нощна смяна😂😂😂😂😂😂😂 ПОМАЦИ КЪРТИТЕ….

  3. 7
    1

    Циганин до циганин,педал до педал,всичко в Коматиу е за сапун,футболисти фиЕнуВи сичко….

  4. Има си хас новия ни тренер да не е обрязан,при нас няма нерязани карабини всички са резаци или педерасти

  5. РЕМЗИТУ ПОТОМСТВИНИЯ КЛОАКОМОТИФЕЦ УТ ШЕКЕРЯ😉
    1
    3

    НИ СЪ ИДОСВЪЙТИ!!! НА НЕИНТИГРИРАНИТИ БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ ТРЕБЕ ДА ИМ СЕ УБЯСНЯВА ДЪЛГУ И УПУРИТУ!!! ЗАТУЙ ПУВТАРЯМ:
    ЯЗ РЯДКУ ПИША В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, НУ СЪМ ДЛЪЖИН ДА НАПРАВЯ ИЗВЕСТНИ РАЗЯСНЕНИЯ ПО ПОВУД КУМИНТАРИТЕ НА НЕКОИ ФЕНУВИ НА КОЛОСА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ТОА ТРЕНИР НИ МОЖИ ДА Е ПРАВУВЕРИН ШТОМ СЕ КАЖУВА БРУНУ БАЛТАЗАР!!! ЯЗ СЪМ БРАТ МУСУЛМАН, ШТОТ СЪМ РЕМЗИ!!! ИМЪМ СИ АРАБСКУ ИМИ!!! УСВЕН ТВА ИМАМ РЯЗЪНА СТУЛЮПИНСКА КАРАБИНА И СЪМ ПУТОМСТВИН КЛОАКОМОТИФЕЦ, А ТОА ТРЕНЕР НЕ Е КАРАБИНЕР!!! НАШТИ ОРА СА С ТАКВИЗ ИМИНА: АЛИ, МЮМЮН, БИРСЕНТ, РЕДЖЕП…..ПУФ ПАФ😉😂😂

    • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
      1
      2

      НИ СТАВА САМУ С ОБЯСНЕНИЯ!!!😂😂 ИСКАМИ И ПУЗДРАВЛЕНИЯ ОТ ЛАУТАРИ, АЙДЪНА И НЕКУЙ ДРУГИ НАШИ РОМСКИ ПРИАТИЛИ!!! УТДАВНА НИ СИ ПОЗДРАВЯВЪЛ ОРАТА!!😉😂😂😂😂

  6. 1
    2

    Най-младият играч, вкарал в дербито – резак
    Най-великият треньор на Локо – резак
    Най-големият трансфер на Локо – резак

    А се подигравате на човека че станал резак

    Мангала си е мангал.

    • 6
      2

      Помак проЗ,кой е най великия треньор на Локото който е резак?!??!? А най големия трансфер ?!?!? Много си тъп Саше…..

      • 1
        4

        Чети ве мангал, чети. Те новините си излизат.

        • 5
          1

          Най успешния ни треньор е ХРИСТИЯНИН,най големия ни трансфер предстои и той е ХРИСТИЯНИН,не като вашите МЮСЮЛМАНИ който имаха наглостта да махнат иконите от съблекалнята,но то при вас всичко е ЛЪЖА-помашка му работа

  7. 7
    1

    ОТ ДЕН НА ДЕН ВАЛЕНТИНА СТАВА ВСЕ ПО НАГЛА! ДА ДОКАРАШ ТРЕНЬОР ПОСЛУШКО СЪС СУПЕР БЕДНА ВИЗИТКА, ПРЕКРЪСТЕН МЮСЮЛМАНИН В ПРАВОСЛАВНИЯ ХРАМ Е КОЩУНСТВО! ЗИНГАРЕВИЧ, ТИ КАКЪВ СИ- ПРАВОСЛАВЕН, ИЛИ ПРАВОВЕРЕН? ЗАЩО ДОЙДЕ В БОТЕВ? ЗАЩО ДОКАРА ТАЗИ КУРВА ВАЛЕНТИНА? ЗА ДА ВИ ПСУВАМЕ ВСЕКИ ЧАС ЛИ? НАДЯВАШ ЛИ СЕ НА ПУБЛИКА? ЗАБРАВИ И ПРИЕМИ ПОРЕДНИЯ СИ ПРОВАЛ!

  8. Много цигани по темата.С различни никове.Мрете цигани в злоба и измишльотини.Мрете мангали.

  9. ЯЗ РЯДКУ ПИША В ТЕМИТЕ НА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ, НУ СЪМ ДЛЪЖИН ДА НАПРАВЯ ИЗВЕСТНИ РАЗЯСНЕНИЯ ПО ПОВУД КУМИНТАРИТЕ НА НЕКОИ ФЕНУВИ НА КОЛОСА БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ТОА ТРЕНИР НИ МОЖИ ДА Е ПРАВУВЕРИН ШТОМ СЕ КАЖУВА БРУНУ БАЛТАЗАР!!! ЯЗ СЪМ БРАТ МУСУЛМАН, ШТОТ СЪМ РЕМЗИ!!! ИМЪМ СИ АРАБСКУ ИМИ!!! УСВЕН ТВА ИМАМ РЯЗЪНА СТУЛЮПИНСКА КАРАБИНА И СЪМ ПУТОМСТВИН КЛОАКОМОТИФЕЦ, А ТОА ТРЕНЕР НЕ Е КАРАБИНЕР!!! НАШТИ ОРА СА С ТАКВИЗ ИМИНА: АЛИ, МЮМЮН, БИРСЕНТ, РЕДЖЕП…..ПУФ ПАФ😉😂😂

  10. 14
    9

    Докато Зингаревич ни е собственик нищо хубаво не ни чака нас феновете! Само онези фенове , които са на заплата са доволни и за това всеки си мълчи , а този пиян руснак с оргиите и наркотици на базата си прави каквото иска!

  11. 11
    1

    Можеш да вдигнеш нивото на Копич, или да паднеш до нивото на Валентина. Успехи момче.

  12. 11
    5

    Докато педераса Валентич е тук така ще е мюсюлманин ако може и педерас като него да е да се онождат екстра му е тоя май с камъни ще го гоним няма няма махане босненски помак педал мяма по долно нещо от педераса

    • Олигофрен,ти за българска граматика чувал ли си ,а за това че тази граматика има и препинателни знаци,а?!Педераст се се пише с Т накрая на думата!

  13. Велизаре, няма майтап,ама този ще те надговори! Кви са тия словоизлеяния ве майна? Кой има време да чете тия щуротии?

  14. 7
    3

    Кой и по какви критерии го избра тоя идиот? Митко Джоров пасти да яде пред тоя!

    • Аз съм прост месар и вие сте прости селяни, аз съм мюсюлманин и вие сте правонерни истамбултраси. Значи ще се разбираме.

  15. 8
    7

    Бил се отказал от Бог и приел Исляма. Значи е на точното място. :))

    • Е, ами, като му се оноди мароканка, а татко и поставя условие, така става!

Коментарите са затворени