Халфът Красиан Колев е бил измъкнат от Ботев благодарение буквално на няколко часа по-бърза реакция, пише “Марица”. Новото попълнение пристигна след рекорден трансфер – 300 000 евро плюс 20 процента от правата при следващ трансфер.

От Септември признаха, че приели офертата по обяд. В същия ден, но няколко часа по-късно в клуба получили официално предложение за 18-годишния талант от италиански тим. Сумата била 400 000 евро плюс процент при следваща продажба.

Босът на столичани Румен Чандъров обаче пратил отказ, тъй като държал на джентълменското споразумение с Антон Зингаревич. Освен това хотелиерският бос имал сантименти към пловдивчани, чийто собственик беше преди години.

 

3 КОМЕНТАРИ

 1. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂

  И КРАЧУН ОТ СФИНКТЕР ДЖОРДЖЕ СЕ НАТИСКАШЕ В КЛОАКОМОТИФ И ШУШЛЯКА СЕ ПРАЙШИ НА БИЗНИСМЕН, АМА ИДНА ПУ ИДНА КРУШИТИ ОКАПВЪТ!! ВРЕМИ Е ДА ИДВЪТ ХРАБРИТИ АНАДОЛЦИ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!!😉😂😂😂

 2. 3
  4

  ПЕДЕРАСТЪТ ВАЛЕНТИЧ Е МРАЗЕН ОТ ЦЯЛ ПЛОВДИВ, НО ТОЙ ПРОДЪЛЖАЕА ДА СТОИ В БОТЕВ. ХАЙДЕ БЕ ВАЛЕ, ТРЪГВАЙ СИ ВЕЧЕ ЗА ДА ТРЪГНЕ ОТБОРА НАПРЕД!

 3. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

  И НИЙ ТАКА!! ИЗМЪКАФМИ ЕФЕТУ АЛИ ОТ КОНДОФРЕЙ В ПУСЛЕДНУТУ СИКУНДА!😉😂😂 ОНЯ КАТУН ДАВЪЛ 10 КИЛА БАКЪР ПОВИЧИ!! ГУЛЯМ УДЪР СНЕ НАПРАИЛИ!!!… ПЪК И МЕРИЧЛЕРЦИ СА НАШИ ОРА, В СЕРСЕТУ ИМ Е КЛОАКОМОТИФ!!!😂😂

Коментарите са затворени