Ръководствата на Локомотив (Пловдив) и ЦСКА 1948 са постигнали споразумение за трансфера на трима футболисти. Това са Бирсент Карагарен, Матеус да Силва и Райън Бидунга.

Първоначално играчите, към които от тима, подвизаващ се в Бистрица, проявяваха интерес, бяха четирима, но впоследствие бразилецът Джовани отпадна от сметките.

Трансферната сума, която “смръфовете” трябва да получат, възлиза на около 1 млн. евро.

Сделката обаче все още не е финализирана, тъй като предстои от ЦСКА 1948 да се договорят за личните условия с тримата играчи. А там засега има някои разминавания, твърди в днешния си брой “Тема спорт”. Очаква се това да се случи в началото на идната седмица и тройният трансфер да стане факт в навечерието на Нова година.

8 КОМЕНТАРИ

  1. АПАПИ, НАЙ- ПОСЛИ СА ЗБЪДНА МИЧТАТА МИ!!! ЕФЕ АЛИ УТ МЕРИЧЛЕРИ ИДВА ПРИ НАС СТУЛЮПИНЦИ, ПРИ НАС Ф КЛОАКОМОТИФ!!! СТРАШНУ ДЯСНУ БЕЧИ Е ЕФЕТУ!!! НАШ ЧИЛЯК!!!

  2. 1
    2

    Биндуга и Матеус от как се контузиха са на 50 процента..направо се отърваваме..Карагарен е на приливи и отливи..няма физика..колкото гола е вкарал..три пъти повече е изтървал и то на празна врата..ся там хепттен ще Зайдел..даже..ще е резерва и няма да го пускат и да играе…и аз мисля да се махат..сега ако може от Петрович и косъма и боруков да се отървем…тия и тримата за чеп за зеле не стават..тва е истината

  3. 1
    1

    Карагерен на 32 и взимаш пари от него ! Трябва да се радваме ! Матеуш вече има заместник с класи над него , а размяната на Бидунга с бразилчето е повече от супер

  4. 3
    3

    Стига ве братчето ми. Трябват пари за естонската голова машина. А цесикату може и те да дойдат тука като Велбъжд.

  5. 5
    2

    Кофти работа, на пряк конкурент да продаваш най креативните играчи. Остана ни само скакауец!

  6. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    5
    3

    ДЛЪЖНИ СА ДА СЪ ДУПИТЪТ ДО МЕШАРЕТУ!! СЪСИПЪХА КЛОАКОМОТИФФ!! ПУФ ПАФ!😞😞

  7. 4
    3

    КОФТИ БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ!!😞😞 КОНДОФРЕЙ НЕ НИ МЪРДА!!! УСТАНА НИ САЛ БАТ МИТРИТУ ПИНЦИОНЕРА!!! ГУЛЯМУТУ КАФА!!!

Коментарите са затворени