Халфът на Ботев Пловдив Емануел Току разгневи привържениците на „канарчетата“, след като се снима с екип на Лудогорец.

Той е в родната си Гана за коледните и новогодишни празници, като там се снима със свой приятел, докато бе с тениска на „орлите“. Фотосът се разпространи в социалните мрежи и стигна до феновете на Ботев, които не бяха доволни от гледката, твърди dsport.

Току е част от Ботев Пловдив от февруари 2021, когато премина при „жълто-черните“ под наем от Фремад Амагер, а от септември същата година премина с постоянен трансфер на „Коматево“. За първенство има 57 мача, в които е отбелязал 5 гола.

В Ботев има оферта за Емануел Току, но дали е от Лудогорец на този етап можем само да гадаем.
И все пак преди да се е разделил с отбора, в който играе, е недопустимо футболист да се снима с фланелка на отбор от същото първенство.

 

8 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    БРАТЯ РОМИ КЛОАКОМОТИФЦИ, БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР?😉😃😂😂 УТБОРЪТ ЗАГИВА, А ТЕ Ф НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ ПЛОВДИВ??? ТЕ И ЗЕКИ БЕЙ И ЛИВЕНТ АГА НОСЪТ ФАНЕЛКИ НА САМСУНСПОР, АМА СА МНОГУ НАШИ АПАПИ!!!😉😂

    • 2
      4

      Изгрев бойски кирлив мангал,как си с бягането,а?Прави си сметка ,че ако не можеш да бягаш ,лошо ти се пише!Изроде,само жълтата ви сган имате в центъра на Столипиново фен клуб Изгрев бойс!

  2. 8
    8

    И мангалите в Гана не искат да носят жълтия парцал

  3. 6
    6

    Хаха, жълти селяндури, Лайногорец си д Лайногорец, а вие сте негов сателит

Коментарите са затворени