Локомотив (Пловдив) обяви официално на сайта си, че се е включил за втора поредна година в благотворителната кампания на “Рамада Пловдив Тримонциум”. “Смърфовете” ще зарадват над 30 деца, лишени от родителски грижи от център за настаняване от семеен тип в Пловдив.

Ето какво пишат от клуба:

ПФК Локомотив Пловдив и магазини Sport Depot се включиха за втора поредна година в благотворителната кампания на “Рамада Пловдив Тримонциум”. Акцията цели да зарадва над 30 деца, лишени от родителски грижи, от център за настаняване от семеен тип в Пловдив. И тази година малчуганите са написали писма до Дядо Коледа, в които посочват какво точно искат за празниците.

ПФК Локомотив и Sport Depot запретнаха ръкави и се заеха сериозно със задачата да зарадват малки и големи, писали до белобрадия старец! Обувки Nike, топки, тонколони, слушалки, пъзели – това бяха само някои от подаръците!

Едно от момчетата, което за Коледа си беше пожелало фланелка на Локомотив, беше и специален гост на “Лаута”. То получи вече подаръка си, като изгледа на живо една от последните тренировки на “черно-белите” за тази календарна година, запозна се с всички треньори и футболисти в съблекалнята, а освен това се снима и за спомен – както с отбора, така и с Тодор Павлов, който се оказа любимец на малчугана.

Лично Мартин Паскалев (специален пратеник на Дядо Коледа в Пловдив) сложи останалите подаръци под елхата в лобито на хотела, с пожелание те да зарадват истински децата!

 

Снимки: lokomotivpd.com