Собственикът на Локомотив (София) Иван Василев призна, че знае за интереса на Ботев (Пловдив) към треньора Станислав Генчев. Както е известно, специалистът е сред вариантите за нов наставник на “канарчетата” след освобождаването на Желко Копич.

“Положението си е старото – Генчев си е старши треньор на Локомотив (София). Няма абсолютно нищо. На него от Ботев са му се обаждали миналата седмица. Било информативно. Може и да го искат, но той има договор с нас. Трябва да разговарят с мен. Нали се сещате, че няма как да го пусна без трансфер. За да го освободя трябва да се плати”, заяви пред “Тема спорт” Иван Василев.

“Станислав е много коректен. Обади ми се и ми каза, че са го търсили. Ако има нещо сериозно, трябва да разговарят с мен. Договорът му с Локомотив е до края на сезона. Засега няма нищо. А и ние нямаме и време, скоро ще започнем подготовка, предстои ни лагер. На мен от Ботев никой не ми се е обаждал. До колкото разбирам, те са ориентирани към чужденци”, допълни още собственикът на столичните “железничари”.

5 КОМЕНТАРИ

  1. Чакаме да падне голямата тайна! Кой кой кой е човека избран за не леката задача да води Ботев от Пловдив!

    • НЪЛ ШТЯФМИ ДА ЗЕМЪМИ ЧЕБРАЛЕТ И КАБРИОЛЕТ? КО СТАНА?😞😞😞

      И ДА ЗНАЙТИ!!! АКУ ЩЕ КУКЛИНЦИ ДА ЗЕМИМ, НИ НИ АРЕСВА ИГРЪТА!!😞😞 РИФОРМИ ТРЕБЪТ!!!

      НИ ЗНАМ КОЙ Е ВИНОВИН, НО НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ ИЗКЪМИ КРАСИФ ФУТБУЛ!!!😉😃😂 .. НЕ ИСКЪМИ БУТЪНИ, ЛАШКЪНИ, КЮСКЪНИ И АРТИСТИЧНИ ПАДАНЕТА ЗА ФАЛУВИ И ДУСПИ!!! ПИСНА НИ ОТ СИМУЛАЦИИ И ЦИРКАДЖИЛЪЦИ!!!😉😃😂

  2. 1
    8

    Боза,никой няма и да те потърси! Просто ще ти го откраднат тия жълтокожи цигани! Цял живот са така: просия,кражби,лъжи и измами!!!

Коментарите са затворени