Изпълнителният директор на Локомотив Пловдив Лъчезар Димитров даде обширно интервю за клубната телевизия. Шефът на черно-белите отговори на въпроси, които му бяха зададени от привърженици на отбора. Той говори за базата на Локомотив в ЖР “Тракия”, за целите пред отбора, селекцията, мажоритарния пакет от акции и др.

“Проектът за базата на детско-юношеската школа в “Тракия” ще се развие в няколко етапа. Първо ще бъде изградено едно изкуствено игрище, чийто строеж ще започне в началото на пролетта и ще продължи в рамките на 3-4 месеца. Във вторият етап планираме изграждане на две естествени игрища. В момента търсим финансиране и то ще бъде осигурено в необходимите срокове. Игрищата ще бъдат 5 или 6 общо. Планираме големият изкуствен терен на “Лаута” да бъде превърнат в такъв с естествена трева”, заяви Лъчезар Димитров.

“Има няколко типа собственици на отбори. Едните притежават отборите само в имиджов аспект. Ние категорично не сме от този тип. Ние сме от хората, които гледаме на Локомотив Пловдив като проект, който на първо място искаме да има своя идентичност. Именно затова държим на млади български футболисти. След това ние трябва да изградим един устойчив бизнес модел, който да бъде издържан във времето. Ако ние го разглеждаме само като инвестиция, наливане на пари, това в един момент може да изиграе лоша шега, а също така няма да доведе до дългосрочна устойчивост”, допълни още изпълнителният директор на “черно-белите”.

“Отношенията ни с Христо Крушарски са абсолютно бистри, изчистени и ясни. Откакто сме в клуба, успяхме да наваксаме всякакви забавяния на заплати. Все още продължаваме да изчистваме голяма част от задълженията, които той също е изчиствал. Приветствам г-н Крушарски за нещата, които е постигнал. Локомотив му е в сърцето”.

“Ние притежаваме 50% от акциите, като за останалите 50 имаме уговорки с Христо Крушарски. В момента текат срокове по тяхното изпълнение. Тъй като клубът се управлява от управителен съвет, за да се смени той, се изисква поне 75% от акциите. Въпреки това, не е от кой знае какво значение дали ще придобием 100% от акциите или само 50”, каза още силният човек в спортно-техническият щаб на Локомотив.

7 КОМЕНТАРИ

  1. Пак президенти с не български имена. Помощник българи.

  2. 1
    1

    ” ДЪЛГУСРОЧНА УСТОЙЧИВУСТ”, УЗНАЧАВА …Ф КОНДОФРЕЙ!!😃😉😂😂

  3. 1
    3

    Поредния татуиран престъпник, яхнал име, любимо на 1/3 от Пловдив!

  4. 6
    1

    Уцелихме 6-ца от тотото с новите собственници. И такова безболезненно преминаване от един собственик на друг не е било в историята на Локомотив. Да благодарим и на Крушарски за 3те купи и сребърните медали, той се превърна в най успешния собственик на черно белите. Сега новите влизат с голям замах и 5 годишен план за управление. Голям късмет ивадихме, благодаря на Господ, че ни ги изпрати.

  5. 6
    2

    Тея пичове стават моноплисти в България за кредити, лизингови фирми и колекторски фирми ! Изкупуват всичко наред явно има много лев там и много големи амбиции за Локомотив

    • Пловдив е само Локо. Селата и родопската яка са жълти.
      3
      3

      Ударихме кьоравото. Густо майна.

Коментарите са затворени