Кричим стигна до пълен обрат и успя да победи отбора на Тракия – гр. Стамболийски с резултат 3:2, след като изоставаше с 0:2. Велко Мичкюров и Петър Котларов развинтиха отбраната на тима на Стамболийски.

След изключително тежкия мач с отбора на Дъбене умората в кричимския отбор се усещаше и играчите започнаха срещата със Стамболийски трудно, като гостите успяха още през първите 25 минути да отбележат 2 попадения и направиха мача изключително труден за Кричим. Няколко рокади от страна на треньора на Кричим Бисер Хаджиев обърнаха везните в полза на домакините и по този начин те успяха да обърнат резултата. В края на полувремето извеждащо подаване на Велизар Калвунов намери Петър Котларов, който се бе включил отляво. Той от своя страна успя да подаде към влизащия на скорост отдясно Велко Мичкюров, който с едно докосване вкара топката във вратата на гостите и намали резултата за 1:2.
След почивката Кричим вдигнаха оборотите и още в началото на второто полувреме изравниха резултата. Този път Велко Мичкюров подаде топката в наказателното поле към Петър Котларов и той също с едно докосване вкара топката за 2:2. Кричимци не спряха да атакуват, направиха куп пропуски, но в 75-минута след центриране от фал на Петър Котларов Велко Мичкюров с глава не остави никакви шансове на вратаря на гостите и по този начин домакините достигнаха до пълния обрат в мача.
Домакините благодариха на своята публика.
Това бе последен мач за годината на двата тима.
Останалите срещи от кръга са в неделя.

 

"А" ОГ Пловдив - Първа фаза, Първа група
14:00 Спартак 1947 II (Пловдив) - Секирово (кв.Секирово, Рак)  1:2 
14:00 Кричим (Кричим) - Тракия 06 (Стамболийски)        3:2 
bulgarian-football.com