Офанзивният играч на Локомотив Пловдив Бирсент Карагарен беше избран за най-добър футболист на „черно-белите“ за 2022-а година в анкетата на феновете на тима. Това се случи по време на специалното събитие, организирано от Клуба на привържениците на „смърфовете“, наречено “черно-бяла” Коледа. То се състоя в Дома на културата “Борис Христов” в Пловдив и се проведе за 17-ти пореден път.

Карагарен получи най-много гласове в анкетата, която бе публикувана на официалния сайт на фенклуба на Локомотив и в нея можеха да се включат всички привърженици на „черно-белите“. 29-годишният играч на „смърфовете“ бе награден от най-голямата легенда на клуба – Христо Бонев. Втори в класацията остана вратарят Динко Хоркаш, а трети се нареди полузащитникът Петър Витанов.

По време на „черно-бялата“ Коледа феновете направиха ретроспекция на изминалата година, а преди официалното събитие бяха наградени и най-изявените таланти от академията на Локомотив Пловдив.

7 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    По добре е от пластмасовата глава с големите уши,който за 3 години не успя да научи как “А” на немски

  2. 4
    3

    Честито,Биска!Заслужаваш си го!Един от най-свестните и можещи футболисти !Пожелавам на теб и семейството ти много,много здраве и късмет!Гордост на Локомотивските школа!

    • 5
      4

      Благодаря ти! Ще ти пратя едно гомно да нахраниш твоето семейство!

      • 2
        4

        Жълтурчо,ето го това, с което ние ви храним; 7:3 , 0:1 , 6:0 !Да ви е сладко!

        • Времето лекува,но ароматът на лайна вечно ще си го носите.

Коментарите са затворени