Славия пусна в продажба билетите за предстоящия сблъсък за Купата на България. Битката е в събота от 12:00ч. на стадион “Александър Шаламанов” в София.

Пропуските за феновете на “канарчетата” са на цена 10 лева. Билетите могат да бъдат закупени онлайн, както и на касата пред гостуващия сектор.

“Нека отново преминем през тежкия сблъсък на стадиона на “белите” и както преди 3 години отпразнуваме победата след последния съдийски сигнал. Тежкият сняг и лошите условия тогава не попречиха на “жълто-черните” фенове да дадат сили на любимия си тим. Сигурни сме, че отново заедно – клуб и фенове, ще успеем да минем през този сблъсък и да завършим подобаващо 2022 година”, призоваха от Ботев.

Ботев организира екскурзия за феновете за предстоящия сблъсък със Славия. Мачът от 1/8-финалите за Купата на България е в събота от 12:00ч. на стадион “Александър Шаламанов” в София.

Екскурзията за феновете на “канарчетата” е безплатна. Автобусите ще отпътуват за столицата в събота, в 9:00ч., от стадион “Христо Ботев”.

Записванията ще се осъществяват във фен магазина на “жълто-черните” на центъра на адрес: ул. Райко Даскалов №40.

Привържениците могат да се записват и на телефон: 0893079069 . Записванията продължават до края на работния ден в петък, като записалите се НЕ получават билет за мача.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Ботев да ми яде гофната, и да лапа УЯ ми. Керисто Ботеф, бил голям айдут събирал цялото ашлак и качил на гемията да краде овце крави.

    • Ти си завършен идиот пич. Медицината не е напреднала толкова, че да ти помогне.

Коментарите са затворени