Ръководството на Ботев (Пд) организира екскурзия за феновете за предстоящия сблъсък със Славия. Мачът от 1/8-финалите за Купата на България е в събота от 12:00 часа на стадион “Александър Шаламанов” в София.

Екскурзията за феновете на “канарчетата” е безплатна. Автобусите ще отпътуват за столицата в събота, в 9:00ч., от стадион “Христо Ботев”, уточниха от клуба.

Записванията ще се осъществяват във фен магазина на “жълто-черните” на центъра на адрес: ул. Райко Даскалов №40.

Привържениците могат да се записват и на телефон: 0893 079 069. Записванията продължават до края на работния ден в петък, като записалите се НЕ получават билет за мача.

“Ботев се нуждае от своя най-добър играч по пътя към следващия етап за Купата на България! Само заедно можем да преодолеем силния съперник! Бъди на стадиона, подкрепи отбора”, гласи още официалното съобщение от “жълто-черния” клуб.

16 КОМЕНТАРИ

 1. КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂

  АПАПИ, УСВОБУДИЛИ СА ОТ СПЪРТАК ВАРНА, МЕМЕТ СЪБРИ И ИБРЯМ БУРУМ!😉 БАТ САШКО ДА НИ СЪ УСЛУШВА, А ДА ГИ ГРАБВА ВИДНАГЪ!!!😉😃😂 И ДВАМЪТА СА УТ ПОРДИМ!!! МНОГУ НАШИ ОРА!!!😂😂😂

  …ПИШЪ И ТУК, ШТОТ ЗНАМ, ЧИ АПАПИТИ КЛОАКУМУТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУУ, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА ВИСЪТ РИДОВНУ Ф НУВИНИТИ ЗА ВЕЛИКИЯ БОТЕВ!!!😂😂😂

 2. 2
  4

  Само да попитам:
  Кога ще раздават,кифтетата и пепсито?
  Преди или след мача???

  • 3
   2

   Можем, угаждаме си. Е, не сме паралии като Money + и помашко име на собственика, ама нищо.

   • Поне нямаме терорист за собственик паляцо

  • Преди мача като ебем майкати и след мача като почнем груповия маратон с майка ти и сестра ти

 3. НИЙ РОМИТИ КЛОАКОМОТИФЦИ УТ СТУЛЮПИНУ С КЛОАКОМОТИФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
  4
  1

  АПАПИ, КАЗЪХА, ЧИ НИ МОЖИМ ДА СЪ ПРОМЪКНИМ Ф АФТУБУСИТИ ЗА СОФЕТО, ЗАШТОТУ УСЕШТЪЛИ СЕКИ КЛОАКОМОТИФЕЦ РОМ ПО МИРИЗМАТА!!! НЕ ПУСКЪЛИ АВАНТА! МИРИШЕЛИ СНЕ НА КЮМЮР!!! РАЗПУЗНАВЪТ НА, ЧИ СНЕ КЛОАКОМОТИФЦИ АВАНТАДЖИ ….И МЛАТИЛИ ЗДРАВУ!!😉😂😂😂😞😞

 4. 4
  1

  Начуквача да ме хване за смукача. Черен миризлив педераст, при това циганин. Най – долната каста на обществото. Нещо като на тинята, утайката.

 5. 6
  4

  Всички посетили мача ще получат сандвич и бутилка вода

  • 2
   3

   Ти така ли правиш бе жълт педал . Начукнаш си го и готово.

 6. 6
  5

  Поздравявам отличничките от коматево по случай втората годишнина от клането на Лаута с турбочалгата :” от всички маси ти пишат : шест, шест, шест….”.

Коментарите са затворени