Локомотив Пловдив победи Марек Дупница с 1:0 в мач от 1/16 на SESAME Купа на България. Единственото попадение бе дело на Петър Витанов във втората минута на добавеното време на първото полувреме. “Смърфовете” се класират на осминафинал за Купата на България, където ще се изправят срещу победителя от срещата между Литекс и Черно море.

В 11-та минута левият краен бранител Иван Калайджийски от Марек бе намерен с центриране зад гърба на Матеус да Силва и отправи удар с глава, но Динко Хоркаш бе добре пласиран и спокойно улови. Десет минути след това топката падна удобно на пътя на Александър Близнаков, който стреля от движение от границата на наказателното поле, но ударът премина встрани от дясната греда на Локомотив Пловдив.

Във втората минута на добавеното време на първото полувреме се получи неразбирателство в защитата на Марек, а Петър Витанов връхлетя в наказателното поле върху отскочила топка и със силен удар успя да се разпише във вратата на Марек, като не остави никакви шансове на Пламен Младенов да реагира.

Първата по-сериозна ситуация дойде в 55-та минута, когато Бирсент Карагерен опита самостоятелно да завърши атака на “смърфовете” с удар от трудна позиция, но топката излезна в аут. В 72-та минута Марек изпълни добър ъглов удар, но Димитър Илиев не успя да осъществи най-добрия контакт с топката от близка дистанция и последва аут за Локомотив Пловдив. Пет минути след това Джовани стреля с глава след прекрасно подаване в наказателното поле, но защитник на домакините изчисти малко пред голлинията.

В следващата атака отново бразилецът можеше да се разпише с хубав удар с десния крак, но Младенов отрази. Последва кратък карамбол в наказателното поле, но накрая Марек успя да изчисти топката. В 82-та минута Александър Башлиев намери в пеналтерията Веселин Любомиров, който отправи нещо средно между подаване и удар, но никой не успя да засече топката и тя излезна в аут. Секунди след това Георги Божилов бе на чиста позиция, но Луан блокира чудесно удара на нападателя в последния момент.

В 83-та минута Преслав Боруков получи на точката на дузпата, като опита техничен удар с десния крак, но не сполучи и топката премина над вратата. В последната четвърта минута на добавеното време Ивайло Димитров получи сам срещу вратаря, но нападателят твърде бавно обработи топката и изстрелът му бе париран от Младенов.

Стартови състави:

Марек: 12. Пламен Младенов, 32. Александър Башлиев, 5. Боян Стойнев, 99. Росен Йорданов, 6. Иван Калайджийски, 71. Димитър Илиев, 14. Александър Близнаков, 77. Милен Иванов, 13. Веселин Любомиров, 11. Николай Ганчев, 41. Георги Божилов

Локомотив Пловдив: 23. Динко Хоркаш, 19. Александър Василев, 3. Луан Да Силва, 91. Райън Бидунга, 13. Матеус Да Силва, 34. Петър Витанов, 15. Пиер Зебли, 10. Джовани Маркес, 7. Бабакар Дион, 14. Димитър Илиев, 21. Евандро Де Лима Коста

11 КОМЕНТАРИ

  1. МНОГУ СИЛНУ УБИЧАШТ ЦЪРНУ БЕЛЪТА СТУЛЮПИНСКА МАШИНА КЛОАКОМОТИФФ!😉😂😂

    СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФ!!!😉😃😂😂😂

  2. Най – са ми смешни всички жълти анонимници, които се правят на ЛОКОМОТИВЦИ и дават акъл, нещо което липсва при тях по рождение, какво трябва да направи треньорът на ЛОКОМОТИВ! Независимо кой е той?!

    • 1
      4

      Нещо се бъркаш?!Никой никога на Акрапович доказал че е можещ треньорне, не се бъркаше в работата му ,или да го поучава !

  3. 3
    5

    Скъпи локомотивци,днес се навършват две години от размазването на жълтата приселническа сган със смазващото 6:0 !!! Просто благородството не ни позволи да ги премажем с двуцифрен резултат !Цялостното им поведение обаче не заслужава съжаление!Честито на черно-бялата армия!

  4. НАЙ-УБИЧАНИЯ УТБОР ОТ РОМИТЕ В БЪЛГАРИЯ- КЛОАКОМОТИФФ😉😃😂😂😂
    7
    4

    МЛОГУ КОФТИ АПАПИ!😞😞😞
    ГОЛА ВОДА СНЕ!!!
    ДА ИДВЪТ ЗЕКИ БЕЙ И ЛЕВЕНТ АГА!!!😂😉 САМУ ТИА ХРАБРИ АНАДОЛСКИ АПАПИ МОГЪТ ДА НА СЪЖИВЯТ!!!😂😂😂

    • 3
      4

      Още ли си жив ,бе изрод?;Марш да смучиш беберона на баща ти ,жълт олигофрен!

      • ЦЪРНУ БЯЛ ПИДАЛ, КЛОАКОМОТИФЕЦ, МРАЗЕШТ И ЧВОРА СИ, ЩОТ НЕ ВЪРШИ РАБТА😂😂😂

        ДА😂😂😂😂

  5. 6
    2

    Да идва Акрапоеич,да доведе Анте,или Кокала…ма той кой да доведе…..а де….

  6. 5
    3

    САШКО МОМЕНТАЛНО СИ ТРЪГВАЙ И ОСВОБОДИ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОТ ТВОЕТО НЕВЕЖЕСТВО И НЕКАДЪРНОСТ ЗАЩО ПРОДЪЛЖАВАШ ДА МИ ПРИЧИНЯВАШ ТОВА СТРАДАНИЕ НА 59 СЪМ ФЕН СЪМ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ВЕЧЕ НАД 50 ГОДИНИ НО НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ ЧЕ НАЧЕЛО НА ЛЮБИМИЯ МИ ОТБОР ЩЕ ЗАСТАНЕ ТАКЪВ ФУТБОЛЕН ИВАЛИД КАТО ТЕБ ВЗЕМИ СИ И ПЪЛНЕЖА КОЙТО ДОКАРАХА ЗАЩОТО ТОВА НЕ СА ПОПЪЛНЕНИЯ ТОВА Е ПЪЛНЕЖ БРАКУВАНА СТОКА ДАДЕНА ОТ НЯКОЙ БЕЗ ПАРИ САМО ДА СЕ ОТТЪРВЕ И ДА НЕ МУ ЗАЕМА МЯСТО ВЯРНО ЧЕ И ОТ ТАМ МОЖЕ НЕЩО ДА ИЗБЕРЕШ ВИЗИРАМ ХОРКАШ НО ВСИЧКО ДРУГО Е БОКЛУК ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ И СТИГА СИ ЗАМАЗВАЛ СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ СЪС ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ И БЕЗПОЧВЕНИ ОБЕЩАНИЯ

    • 1
      4

      Не съм съгласен (мое лично мнение) за мнението ти за футболистите!Единствената причина е тъй нареченият треньор!Той е причината да не се представяме на ниво!Още когато дойде ,моята реакция беше ,че отбор няма да имаме с него!Колкото беше футболист,толкова е и треньор,доказал го в Берое,Верея и Етър!На минутата трябва да се измете от стадиона ни!

      • ЦЪРНУ БЯЛ ПИДАЛ, КЛОАКОМОТИФЕЦ, МРАЗЕШТ И ЧВОРА СИ, ЩОТ НЕ ВЪРШИ РАБТА😂😂😂

        НЕ СИ ПРАФ АБИ, САМУ ЗА НАС Е!😉😉…… Ф КРАЕН СЛУЧАЙ ЗА КОНДОФРЕЙ СТАВА!😂😂😂

Коментарите са затворени