Старши треньорът на Ботев Пловдив – Желко Копич, заяви след поражението с 1:2 в гостуването на Арда, че кърджалийци за били по-офанзивно настроения тим след червения картон, който получи Самюел Супрайен през второто полувреме.

„Първото полувреме беше равностойно, вкарахме гола си. През второто полувреме трябваше да контролираме сблъсъка. Нямахме добро притежание на топката, бяхме стабилни в дефанзивен план. Но след червения картон, не обичам да коментирам реферите, но домакинският отбор беше по-офанзивно настроен и те вкараха в края“.

„Първо трябва да спечелим откриващия двубой, след което ще мислим евентуално за втория. Сега ще починем, а след това ще се готвим за следващия сблъсък“, заяви Копич след двубоя.

13 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    1

    ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ ИМА ТАКИВА ГЛУПАВИ ФЕНОВЕ ДА ХОДЯТ НА МАЧ И ДА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ….ЗА ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ.

  2. 5
    1

    ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ ИМА ТАКИВА ГЛУПАВИ ФЕНОВЕ ДА ХОДЯТ НА МАЧ И ДА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ….

  3. 6
    3

    ПРИЗОВАВАМ НИКОЙ ФЕН ДА НЕ ХОДИ НА МАЧ НА БОТЕВ ЖАЛКИ БОКЛУЦИ…

  4. 3
    3

    Па нъ ибаа. На голяма ТОТО игра сми съ фанъли!!!

  5. 4
    3

    Само 5 футболиста си заслужават в този отбор – донякъде Ханкич, Чернев, Херман, Ману и Неделев. Останалите са ЗАПЛАТАДЖИИ! Трагично и да се гледа отбор без класа, желание и дух. Вижте какво правят супер професионалистите Рабей и Меертенс при втория гол

    • 1
      1

      Чернев!??? Ако не се стегне- пътя!!!! Абсолютен дилетант.
      Неделев и той свърши…да го продават и да вземат някой лев…
      Ханкич и Херман – Да
      Ману…за сега става… бяга като муха без глава.
      Футболът трябва да е в две посоки… а личности в него да да не са егоисти… (а Ману е егоист).

  6. 8
    1

    То е същото и в Марица и Спартак ! Скръб и мъка са всички пловдивски отбори. Трябва да се обединим всички агитки за промяна на футболен Пловдив. Да си остане старата школа. В Билбао.. баските… до ден днешен не взимат футболисти от друга област. Политика на клуба. Аякс, ако вземат футболист от чужбина, то Трябва Да е само и единствено под 20 години… тук взимат куцо, кьораво и сакато. Комисионни само

  7. 11
    1

    Някой, представяли си да се разхожда, да седи, ей така да блеее, да си бърка в носа, да си чеше ташаците, било то в кантората, било в цеха, било в канцеларията или на полето и да му дават заплата? Толкова немотивирани и безотговорни хора, в “Ботев” не е имало! Имало е слаби играчи, имало е слаби периоди, имало е глупави грешки и нещастни стечения на обстоятелствата, но такова безхаберие не е имало! Та, мачовете, в които “Ботев” игра що годе футбол, бяха онези четири пъти по 0:1, които ги решиха съдиите. Всички останали, и победи и загуби, са пародия на футбол, дори и за БГ стандарта.

    • 10

      Купувай отбора и действай, да видим ти какво ще направиш!

    • 8
      1

      НЕ БРАТЛЕ НЕ САМО ВЪВ БОТЕВ И ВЪВ ЛОКОМОТИВ ПОЛОЖЕНИЕТО Е СЪЩОТО НИЩО ЧЕ СА ПО НАПРЕД ВЪВ КЛАСИРАНЕТО ТОЧНО ФЕН НА ЛОКОМОТИВ СЪМ ОТ МНОГО ГОДИНИ НО ТАКОВА БЕЗХАБЕРИЕ КОЕТО ЦАРИ И ВЪВ ДВАТА ОТБОРА НЕ ПОМНЯ ВЪВ ЦЕЛИЯ СИ СЪЗНАТЕЛЕН.. 60..ГОДИШЕН ЖИВОТ РЕЗИЛА Е ПЪЛЕН И НЕ ЗАРАДИ ДРУГО АМИ ЗАРАДИ ТРЕНЕРИТЕ НА 2 ТА И ПЪЛНЕЖА КОЙТО ДОКАРАХА ДА ИМИТИРА ФУТБОЛ НА 2 ТА СТАДИОНА ТОВА НЕ СА ПОПЪЛНЕНИЯ ТОВА Е ПЪЛНЕЖ ТОВА Е БРАКУВАНА СТОКА ПОДАРЕНА ОТ НЯКОЙ САМО ДА СЕ ОТТЪРВЕ И ДА НЕ МУ ЗАЕМА МЯСТО ВЕРНО ЧЕ И ОТТАМ МОЖЕ ДА ИЗБЕРЕШ НЕЩО ВИЗИРАМ ВРАТАРИТЕ НА ДВАТА ОТБОРА НО ВСИЧКО ДРУГО Е ЗА ИЗХВЪРЛЯНЕ НЕ СЛУЧАЙНО КОПИЧ… ТОМАШ.. ВАЛЕНТИЧ ПЛЕЩАТ ЕДНИ И СЪЩИ ГЛУПОСТИ ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ СЪС ТОЗИ БОКЛУК СЪС КОЙТО РАЗПОЛАГАТ ПРОСТО НЯМА КАК ДА СЕ ПОЛУЧАТ НЕЩАТА ОТДЕЛНО ЧЕ И ТРИМАТА СА СКАРАНИ СЪС ФУТБОЛА И СЕ ОПИТВАТ ДА ЗАМАЖАТ СВОЯТА НЕКАДЪРНОСТ СЪС БЕЗПОЧВЕНИ ПРИКАЗКИ И ОБЕЩАНИЯ

        • Вярно е всичко което сте написали,но това е резултат от разпадналата се държава!Пълното безхаберие от страна на политиците -крадци и наглото отношение към обикновения ,нещастен народ!

Коментарите са затворени