Черноморец и Гигант не излъчиха победител в дербито от 17-ия кръг кръг на Югоизточната Трета лига. На стадиона в Долно езерово съперниците си размениха по едно попадение за крайното 1:1.

По този начин “акулите” остават четвърти във временното класиране с 34 точки. Тимът на Георги Мечечиев пък се изравни с лидера Несебър, който обаче утре приема дубъла на Берое.

Гостите изиграха силно първо полувреме и успяха да поведат в 33-ата минута. След като защитниците на Черноморец на няколко пъти не успяха да изчистят топката от собственото си наказателно поле, Аурел Мусай нанесе удар, топката рикошира в противников играч, заблуди Шейтанов и влетя в мрежата му за 0:1.

През втората част “акулите” излязоха преобразени и натиснаха сериозно своя съперник. Това доведе до изравнително попадение в 63-ата минута. Вратарят изрита силно напред топката. Тя бе овладяна от Григор Долапчиев, който се освободи в наказателното поле от защитник и намери долния десен ъгъл на вратата за 1:1.

В самия край на мача бургазлии можеха на три пъти да стигнат и до пълен обрат. В две от ситуациите обаче вратарят на Гигант направи страхотни спасявания. В последните секунди пък Петър Патев не успя с глава да насочи топката в опразнената врата.

Спортал

12 ноември 2022 г., събота, 14:30 ч / XVII кръг:
Атлетик (Куклен) - ФК Ямбол 1915 (Ямбол)                  0:3 (0:2) 
Верея (Стара Загора) - Локомотив 1926 II (Пловдив)        0:8 
Розова долина (Казанлък) - Борислав 2009 (Първомай)       3:0 (1:0) 
Карнобат (Карнобат) - Родопа Смолян (Смолян)              1:5 
Загорец (Нова Загора) - Спартак 1947 (Пловдив)            5:0 (3:0) 
Сокол (Марково) - Левски (Карлово)                        3:0 (0:0) 
Черноморец 1919 (Бургас) - Гигант (Съединение)            1:1 (0:1) 
13 ноември 2022 г., неделя, 14:30 ч / XVII кръг:
ФК Сливен (Сливен) - Асеновец 2005 (Асеновград)            - 
Несебър (Несебър) - Берое II (Стара Загора)                - 
Саяна (Хасково) - Димитровград 1947 (Димитровград)         - 
 bulgarian-football.com

1 КОМЕНТАР

  1. Това било стадион!То за нива за картофи не става.Да се събират пари за съдийчета и ДЕЛЕГАТчета,че глад.Олигофрени.Оставки да падат в гнилото бфс

Коментарите са затворени