На грозни сцени са станали свидетели феновете на стадиона в Кърджали по време на двубоя между Арда и Ботев (Пловдив), завършил с успех за домакините с 2:1.

Артур Ованесян, който е един от помощниците на наставника Желко Копич, и кондиционният треньор Алекса Бошкович са влезели в словесен спор, прераснал и в ръкопашна свада на скамейката на „канарчетата“. Всичко това се е случило по време на оказаната медицинска помощ към Джеймс Ето‘о през втората част на мача, споделиха за Sportal.bg очевидци на стадиона.

По-късно двамата отново са си налетели, като този път е била необходима намесата на двама полицаи, за да бъдат разтървани.

16 КОМЕНТАРИ

  1. 10
    5

    От щаба на Ботев се дърпали за косите… заради счупен маникюр

  2. 14
    6

    ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ ИМА ТАКИВА ГЛУПАВИ ФЕНОВЕ ДА ХОДЯТ НА МАЧ И ДА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ….ЗА ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ.

  3. 8
    5

    ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ ИМА ТАКИВА ГЛУПАВИ ФЕНОВЕ ДА ХОДЯТ НА МАЧ И ДА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ….

  4. 15
    4

    ГЕЙ,СКАНАДАЛ В БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
    Гей,скандал в Ботев Пловдив!В дъното на скандала е любовен,триъгълник между доскорошния,наставник на канарчетата Азрудин Валентин и помощник треньорите на отбора, Артур Ованесян и Алекса Бошкович!Ованесян,който бил дългогодишен,приятел и помощник на Валентич не бил доволен от факта,че бил заменен с по младия Алекса!

  5. 14
    7

    ПРИЗОВАВАМ НИКОЙ ФЕН ДА НЕ ХОДИ НА МАЧ НА БОТЕВ ЖАЛКИ БОКЛУЦИ…

  6. 13
    4

    Педерастията какво ли не прави,единия напускал другия и за това са се били

        • 7
          3

          Да не говорим за братята Кадьови, Карагерен и цялата Хаджи Асан маала!

          • 9
            4

            Също и Мариян Огнянов, Серкан Юсеин, Дормушали Саидходжа, Атанас Пашев и много други турци и цигани от околията на Пловдив…

          • 5
            1

            Ти освен Столипиново,Изгрев бойски мангал друга циганска махала не знаеш ,къде е!То защо ли и да знаеш,след като и майка ти и сестрите ти препечелват на Скобата !Жълт мерезлив Изгрев бойски циганин!

Коментарите са затворени