Двама от щаба на Ботев (Пд) се хванаха за гушите

16
979

На грозни сцени са станали свидетели феновете на стадиона в Кърджали по време на двубоя между Арда и Ботев (Пловдив), завършил с успех за домакините с 2:1.

Артур Ованесян, който е един от помощниците на наставника Желко Копич, и кондиционният треньор Алекса Бошкович са влезели в словесен спор, прераснал и в ръкопашна свада на скамейката на „канарчетата“. Всичко това се е случило по време на оказаната медицинска помощ към Джеймс Ето‘о през втората част на мача, споделиха за Sportal.bg очевидци на стадиона.

По-късно двамата отново са си налетели, като този път е била необходима намесата на двама полицаи, за да бъдат разтървани.

SHARE

16 КОМЕНТАРА

 1. 10
  5

  От щаба на Ботев се дърпали за косите… заради счупен маникюр

 2. 14
  6

  ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ ИМА ТАКИВА ГЛУПАВИ ФЕНОВЕ ДА ХОДЯТ НА МАЧ И ДА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ….ЗА ТЕЗИ БЕЗДАРНИЦИ.

 3. 8
  5

  ЧУДЯ СЕ КАК ОЩЕ ИМА ТАКИВА ГЛУПАВИ ФЕНОВЕ ДА ХОДЯТ НА МАЧ И ДА СИ ДАВАТ ПАРИТЕ….

 4. 15
  4

  ГЕЙ,СКАНАДАЛ В БОТЕВ ПЛОВДИВ!!!
  Гей,скандал в Ботев Пловдив!В дъното на скандала е любовен,триъгълник между доскорошния,наставник на канарчетата Азрудин Валентин и помощник треньорите на отбора, Артур Ованесян и Алекса Бошкович!Ованесян,който бил дългогодишен,приятел и помощник на Валентич не бил доволен от факта,че бил заменен с по младия Алекса!

 5. 14
  7

  ПРИЗОВАВАМ НИКОЙ ФЕН ДА НЕ ХОДИ НА МАЧ НА БОТЕВ ЖАЛКИ БОКЛУЦИ…

 6. 13
  4

  Педерастията какво ли не прави,единия напускал другия и за това са се били

    • 7
     3

     Да не говорим за братята Кадьови, Карагерен и цялата Хаджи Асан маала!

     • 9
      4

      Също и Мариян Огнянов, Серкан Юсеин, Дормушали Саидходжа, Атанас Пашев и много други турци и цигани от околията на Пловдив…

     • 5
      1

      Ти освен Столипиново,Изгрев бойски мангал друга циганска махала не знаеш ,къде е!То защо ли и да знаеш,след като и майка ти и сестрите ти препечелват на Скобата !Жълт мерезлив Изгрев бойски циганин!

Comments are closed.