Копич: Горд съм, че играем добре, дано продължаваме така

7
379

Наставникът на Ботев Пловдив – Желко Копич, остана много доволен от успеха на своя тим с 6:0 над Ботев Враца. Оценката на специалиста беше много висока и призна, че иска тимът му да продължава с добрите игри.

„Горд съм от това, което показаха футболистите ми. Пресата ни беше интензивна, създадохме доста възможности и трябваше да вкараме дори още голове“, каза Копич.

„За мен е важно как играем, понякога ще губим, понякога ще печелим. Срещу ЦСКА и Лудогорец играхме отлично, но не взехме точки. Днес играхме на високо ниво и вкарахме много. Това, което правехме в завършващата фаза, беше достатъчно добро. С много интензитет в атаката постигнахме задоволителен резултат“.

„Всеки мач е много важен. Ситуацията е такава, че във всеки момент се нуждаем от точки. Трупаме актив, но сега предстои мач с Арда, а после мачове за купата. После ще мислим за следващата година“, завърши Желко Копич.

7 КОМЕНТАРА

 1. ТИЯ УТ ВРАЦА МАЙ НЪ НАБУХАХА НАС, ХРАБРИТЕ СТУЛЮПИНСКИ ТИГРИ ОТ КЛОАКОМОТИФФ С 4 БАХУРА??? БРАВУС НА КОЛОСИТЕ БОТЕВ ПЛОВДИВ!!! ОТСРАМИХА НЪ……НАЛИ СА ВОДИМ И НИЙ ФИЛИБАРИ?😉😃😃😂😂😂😂

 2. 1
  6

  Шест на нула, жълти курви! Ще ви шибаме в гъза! Ожболт!!!

 3. 6
  1

  САМО БОТЕВ ПЛОВДИВ ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ПОБЕДИЛ БАЙЕРН МЮНХЕН И БАРСЕЛОНА КОЛОСИТЕ НА ЕВРОПА.

 4. 3
  9

  Честита победа братя кънарьие! Само Ботяф! Ауа нидейти са прасками мноо, щот и нас са ни ибали с шест на нула.

 5. 20
  3

  Копич е най-добрия треньор в България ,дано остане повече време начело на Ботев.

Comments are closed.