Ботев иска обяснения от Боби Михайлов и извънредна среща, призова за градивен диалог

4
95
Азрудин Валентич

 

Ръководството на ПФК Ботев Пловдив е убедено, че вчерашното решение на БФС да освободи от работа редица рефери, е поредната проява на безсистемност в управлението и непоследователност в действията на ръководството на българския футбол.

Наказанията на няколко рефери без никакво обяснение не са в състояние да решат един сложен проблем в съдийската система, за който основна отговорност носят председателят на съдийската комисия и президентът на БФС.

Ботев Пловдив припомня непроменената си позиция. Искаме ясни обяснения от президента на БФС, настояваме за извънредна среща на президента на БФС с представителите на всички клубове и комплексно решаване на проблемите.

Сигурни сме, че подобни срещи трябва да са редовни и отворени за всички клубове.

Само открит градивен диалог и съвместни действия на всички клубове могат да променят ситуацията, в която се намира българският футбол. Време е да направим следващите стъпки, за да променим настоящата ситуация.

С уважение,
Ръководството на ПФК Ботев Пловдив

4 КОМЕНТАРА

 1. НАЙ-ПРЕКРАСНИЯТ ОТБОР.
  НАЙ-УНИКАЛНИЯТ.
  БОТЕВ!
  ЗА ТЕБЕ ЖИВЕЕМ!
  ОТ КЛУБА ДА ПРИЕМАТ НЕЩАТА СЕРИОЗНО. БФС СА МИШКИ. НЯМА КАК ВСЕ ТАКА ДА Е! ЩЕ ИМ СТЪПИМ НА ВРАТА НА ВСИЧКИ ОТБОРЧЕТА. ОЩЕ МАЛКО!
  СТАДИОНЧЕТО Е ПОЧТИ ГОТОВО!

 2. Жълти държанки, защо не протестирате за дузпата срещу Хебър? А за 2те дузпи срещу Враца? А за числото?
  Хубаво ви е ха тъфате кифтета, а?!

  • За такива като теб ще подчертая пак: Не плачи на чужд гроб и не говори излишно! В България има четири отбора, изцяло разчитащи на съдийска подкрепа – Лудогорец, Левски, ЦСКА тире и разбира се Moneu+ -Велбъдж! Четири пъти 0:1! Мачове, в които Ботев не победи, защото, може би няма нужното качество, но загуби, само и единствено поради неправилни и скандални съдийски решения!

Comments are closed.