ЦСКА си тръгна от Лаута с победа след като тази вечер надви Локо Пд с 0:1 сле груба грешка в защитата на домакините, която доведе до единственото попадение в срещата.

Преди срещата една от звездите на „черно-белите“ – Бирсент Карагарен, получи плакет по случай 200 мача в efbet Лига.

Още преди да е изтекла и минута от мача Локомотив имаше възможност за попадение. В 22-ата секунда Димитър Илиев центрира отляво в наказателното поле, където Преслав Боруков зае по-добра позиция от Християн Петров и стреля с глава, но Густаво Бусато улови.

В 15-ата минута Лазар Туфегджич беше изведен сам срещу Вратаря Динко Хоркаш след грешка в домакинската отбрана и прехвърли стража на „смърфовете“, но не уцели вратата. При това положение обае останаха сериозни съмнения за засада.

Десет минути след това Иван Турицов получи на десния фланг, влезе навътре и шутира от дистанция, но доста неточно покрай вратата.

Минута по-късно Бабакар Дион направи голям пропуск, след като не успя да вкара от 5 метра фронтално срещу противниковата врата. Халфът засече центриране отляво, но твърде слабо и Бусато улови.

ЦСКА обаче поведе с първия си точен удар в мача и с малко доза късмет. Брадли Де Нойер центрира отляво в наказателното поле за Туфегджич, който отклони за Тибо Вион, но Райън Бидунга опита да изчисти, но го направи в тялото на французина. Топката рикошира и стигна до Турицов отдясно в пеналтерията и центрира ниско, Дюкенс Назон пропусна да отиграе, но това направи Туфегджич на далечната греда и я прати във вратата – 0:1.

“Черно-белите” обаче тръгнаха по-смело в предни позиции и в 36-ата минута Матеус Да Силва центрира остро отдясно в наказателното поле, където Карагарен отправи силен и опасен изстрел с глава, но топката прелетя много близо до лявата греда на Бусато.

В 42-ата минута Йосип Томашевич шутира от дистанция, но на безопасно разстояние покрай дясната греда на Бусато.

Минута след това обаче се наложи наставникът на „червените“ – Саша Илич, се наложи да прави принудителна смяна. Браян Морено замени контузилия се голмайстор Лазар Туфегджич.

В началото на второто полувреме Локомотив продължи да натиска и да се задържа по-често в половината на „червените“, но нови сериозни опасности за Бусато липсваха.

Домакините имаха нова срахотна възможност да изравнят в 57-ата минута. Тогава Карагарен центрира от свободен удар отляво в наказателното поле, а на далечната греда съвсем сам бе оставен Матеус Да Силва, който стреля с глава, но прати топката от външната страна на мрежата.

Шест минути по-късно отново Карагарен беше замесен в ситуацията, след като стреля технично пред наказателното поле, но топката премина много близо до лявата греда на Бусато.

В следващите минути ЦСКА се прибра в своята половина, за да пази преднината си.
Дванедесет минути преди края на редовното време Локомотив отново погледна към вратата на ЦСКА. Димитър Илиев изведе хитро отдясно в наказателното поле Евандро, който шутира ниско в близкия ъгъл, но в ръцете на Бусато.

35 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    2

    ЗЛЪГАХА НЪ НА НЕГУ СЕСИКАТУ!😞😞😞

  2. 8
    5

    ЛОКО- КУРВИТЕ НА ЦСКА! ХА,ХА,ХА! ТОМАШ ПРОДАДЕ МАЧА, А ВИЕ СЕ ЯДОСВАТЕ. НАЕБАХА ВИ КАТО ПОСЛЕДНАТА ГЮВЕНДИЯ!

  3. 8
    5

    Мангасари бедни, радвайте се, че кюстендилчето не ходи вече на мачове, че пак щеше да ви бие самО с един колан цялата пасмина злобна. Бити е ебани цигани остани.

  4. 10
    3

    Цска изръга циганите с едно голямо тире на задна прашка

  5. Тъпак.Най добре изиграният мач,а го загуби.Престани да плещиш глупости.Сърце,душа,феновете.

  6. 7
    10

    Локомотив тотално надигра Литекс. Оранжевите нямаха един удар.
    Игра на една врата!
    Трябва ни само един ИСТИНСКИ нападател и това дърво Боруков да седне на пейката. Да пусне Евандро на неговата позиция.
    Треньорчето на Литекс прилича на редовен клиент на селски хоримаг.

    • 7
      2

      Боруков няма нищо общо с Георги Минчев!Трябва централен нападатели и то светкавично!Ако Минчев беше начело на атаката ,ЦСКА щеше да пътува за София най-малко с три гола разлика!

      • КАРАБИН МАНЛИХЕРОФ БУФЕРОФ ОТ ПОРДИМ С КЛОАКОМОТИФФ Ф СЕРСЕТУ😂😂😂
        2
        1

        ТАКА Е АБИ, АМА ТИ ИМЪШ НЯКУЛКУ НЕИЗВИНЕНИ СЪСТВИЯ УТ ЗБИРАНИТУ НА ДЖУЛЯЗУ И БАКЪР!??😞😞😞 НИ СЪ СКЪТАВЪЙ, А БИГОМ ПУ КАЗАНИТИ ЗА БАКЪР, РИСПУКТИВНУ ЗА НАПЪДАТИЛ!!!😉😂😂

  7. 17
    3

    Когато ние изтървахме Ловеч и загубихме нещастно от една дузпа потните цигани не спряха да злорадстват,че сме дали мача на голямата чорба.Ай да го дуате ся,деа и катунарите измислени

    • 3
      8

      Кой сте изтървали??!! Хахахаххаха…
      Лекувай се, Андрей!!

    • 3
      5

      Изгрев бойски,не петни пловдивското обръщение ,МАЙНА” !Жълта, кривоглава и празна тиква!

      • 1
        1

        Мангал, марш при Стикса на околовръстното

  8. 11
    2

    САШКО ТОМАШ ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ ПРАВИ НА ТРЕНЕР ТАЗИ ГОДИНА СЪС НЕГОВИТЕ ВЕЛИКИ УМЕНИЯ ЩЕ Я ДОКАРАХМЕ ДО КРИВАТА КРУША ТОЗИ ФИЛМ ВЕЧЕ ГО ГЛЕДАХА ВЪВ СТАРА ЗАГОРА И ТО СЪС ОГРОМЕН БЮДЖЕТ ОСИГУРЕН ОТ ДЪРЖАВНИЯ ТЕЦ 2 НО ТЕ И ЗАТОВА ГО ИЗХВЪРЛИХА НЕ ЗНАМ НА КРАЯ СОБСТВЕНИЦИТЕ ЗА БЛАГОДАРНОСТ ЧЕ ЩЕ БЪДЕМ ВЪВ ПЪРВАТА ШЕСТИЦА ТРЯБВА ДА МУ ПРЕДЛОЖАТ ДОЖИВОТЕН ДОГОВОР ОЩЕ ПОВЕЧЕ ЧЕ ТОЗИ ГЕНИЙ НА ТРЕНРЕСКАТА ПРОФЕСИЯ ЗАЯВИ СЛЕД КРАЯ НА ДНЕШНАТА СРЕЩА ЧЕ ТОВА БИЛ НАЙ ДОБРИЯ МУ МАЧ НАЧЕЛО НАЧЕЛО НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ МАЙКО МИЛА ФЕН СЪМ НА ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОТ 45 ГОДИНИ НО НИКОГА НЕ СЪМ ПРЕДПОЛАГАЛ ЧЕ НАЧЕЛО НА ОТБОРА ЩЕ ЗАСТАНЕ ТАКЪВ КОРИФЕЙ КАТО САШКО ТОМАШ НА ТОЗИ ЧОВЕК И НЕГОВИТЕ ДЕЛА И ДУМИ ВМЕСТО ТРИБУНА ТРЯБВА ДА СЕ ИЗДИГНЕ ПАМЕТНИК НА ГЛУПОСТИ И НЕВЕЖЕСТВОТО ТА ДА ЗНАЯТ БЪДЕЩОТО ПОКОЛЕНИЕ ЗА КАКВО ИДЕ РЕЧ

  9. 10
    3

    Стягайте халките цигани лайноборец идва…..ще има потене ХАХАХА

  10. 11

    АВА НАЛИ ЩЯИМИ ДА СТАВАМЕ ШАМПИОНИ БА …ГОЛЯЯЯЯМ КЕФФФФ….

  11. 14
    3

    “Локо е отбора на малцинствата.”
    “Когато Локо играе, Столипиново опустява ”
    Откровения на Зума записани със златни букви

  12. 9
    13

    Пичове,такова смазване на припоците не е имало в България няма значение загубата,това е най добрия мач н Локомотив от началото на сезона,чорбарите само лежаха и бавеха,толкова жалки никога не са били. Който разбира от футбол ще ме разбере,а на злобните помаци да си ебът майката

    • 10
      2

      Пръъъъъц. 0 точки мангал. Яж кози барабонки.

    • Помаче ли си,циганче ли си или турче не знам,но е възможно да си син на томаш.Токова си тъп.Типичен локоциганин

  13. 7
    1

    СЕГА И ЛАЙНОГУРЕЦ КАТО НИ ИЗДЪНИ И ОТИВАМЕ ПРИ ЖЪЛТИТЕ ХА-ХА-ХА ГОЛЯМ КЕФ….

  14. 7
    1

    СЕГА И ЛАЙНОГУРЕЦ КАТО НИ ИЗДЪНИ И ОТИВАМЕ ПРИ ЖЪЛТИТЕ ХА-ХА-ХА

  15. 11
    2

    Дейба и съдията дейба. Само на жълтити отменя голове. А на тия червени боклуци кога? Чиста засада беше.

  16. 12
    1

    Томаш обирай си крушите с всички които докара

  17. 12
    2

    Кюстендилски цигани наебани насред джамията хьахьаха

  18. 7
    1

    ХА-ХА-ХА ОТВАРЯМ СИ ЕДНО СОФИЙСКО ДА ИЗПИЯ С ГОЛЯМ КЕФ ХА-ХА-ХА

  19. 8
    2

    “Карагерен” и “звезда” не е възможно да бъдат в едно изречение.

  20. 5
    1

    КАЗАХ ЛИ ВИ МАНГАЛИ ТИРЕТО ВИ ИЗДЪНИ,СЕГА И ЛАЙНОГОРЕЦ И ОТИВАТЕ ПРИ ЖЪЛТИТИ ХА-ХА-ХА….СААДЕ ЛОКУ СААДЕ ТОТУ….

  21. 7
    2

    КАЗАХ ЛИ ВИ МАНГАЛИ ТИРЕТО ВИ ИЗДЪНИ,СЕГА И ЛАЙНОГОРЕЦ И ОТИВАТЕ ПРИ ЖЪЛТИТИ ХА-ХА-ХА….

Коментарите са затворени