Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, призна, че е доволен от представянето на „смърфовете“ въпреки домакинската загуба с 0:1 от ЦСКА. Специалистът бе на мнение, че „червените“ са вкарали гол от нищото.

„Първо искам да поздравя цялата общественост с един от най-светлите празници в България. После поздравявам феновете на двата отбора, прекланям се пред нашата публика. ЦСКА ни отбеляза гол от нищото. Можем повече, но това е пътят. Знаехме как ще играе противникът – видя се, че накарахме първият в класирането да се защитава. Мисля, че нямаха удар към нашата врата през второто полувреме. Само от резултата не съм доволен. Хората, които си дават парите за футбол, трябва да знаят, че един отбор се изгражда, а после се работи за резултатите. Виждам наведени глави, това ми показва доста, че сме надградили. В Благоевград взехме точка с безобразна игра, днес загубихме с най-добрата игра, откакто аз съм тук. Така е в живота“.

„Създаваме доста положения в мачове, в които влизаме на 100% и не си мислим, че мачът ще се развие от само себе си. Качеството струва пари, наясно съм. Ние не се заблуждаваме. По-детайлно ще говоря вътре на момчетата, имаше една грешка, която трябва да бъде поправена, мен грешките не ме притесняват. Това е начинът, трябва да продължаваме, не трябва да отиваме в другата крайност“.

„Всички ще искат да победят Лудогорец. На полувремето им казах, че ако днес успеем да реализираме, ще направим голяма крачка – тук се сплотява семейство, изгражда се характер. Това е пътят, всеки мач трябва да излизаш на 100%. Казвал съм го много пъти – тук има някаква химия между отбор и публика, независимо кои са футболистите и кой е треньорът. Това е богатство. Публиката в момента изпреварва и отбора, и клуба. Имам картбланш от страна на ръководството, не са ми опрели пистолет в главата, че искат да победим задължително ЦСКА. Няма задължително нищо в живота. Едно дете не може да се роди и да започне да ходи, иска ни се, но не става“, заяви Томаш след двубоя.

15 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    В ЧЕТВЪРТЪК ЛУДОГОРЕЦ ГИ ЧАКА АД НА ОЛИМПИКО ПРЕД 70000 ,А НИЕ ТУКА СИ ГОВОРИМ ЗА 3,4000 НА МАЧ ГОЛЯМ СМЯХХХ

  2. Томаш,томаш от нищото гол,а през останалото време гола вода.

  3. Борукчето го връщай с ЕКОНТ в Търново, нищо не става и по добре остави Митко Илиев да избере състава и тактиката, че ти тия приказки и в Стара Загора ги приказваше и нищичко не взе с двойно повече пари…слаб си …

  4. Те ви вкараха гол от нищото,вие не можахте поне един от нещото.Клоун.

  5. Чакаме 6месеца да изградиш някакъв стил игра просто се вижда че нямаш качества и вярна идея

  6. С тази добра игра можеш да биеш верея септември. Етър

  7. ШУКРИТУ УТ АДЖАСАНА, ЧОК КЛОАКОМОТИФЕЦА😂😂😂
    6
    1

    ЯЗ ПРУДЪЛЖАВЪМ ДА ТВЪРДЪ, ЧИ БЕЗ ПУПЪЛНЕНИЯТА ОТ КУКЛИН И ПОРДИМ, ОРХАН И РЕДЖЕП, НЯМА ДА НЪ БЪДИ!!!😞😞😞.. МИРИШИ НА КОНДОФРЕЙ!!!😞😞😞

  8. 7
    2

    Гол в 27 мин.А в останалите 63+,ръгане,блъскане.Футбола е игра на голове,надиграването е във фолклора.Чисто и просто като циганин след баня.По точно от излизане от реката.

  9. 7
    1

    Аз, няма да споря с професионален треньор и неговото самочувствие! И все пак, този специалист трябваше да е наясно, че ЦСКА трупа точки с НУЛЕВА игра, с НИКАКВА игра! Цяло полувреме, цесекарите си стояха в пред вратаря и гледаха едно стадо кози, които блъскаха с рогите стената и знаеха, че стената няма да падне! То поне един пръч да имаха нападащите, а то само кози! Браво за тичането, ръгането и кюскането ама то за победа и акъл си требе!

  10. 3
    3

    Локомотив игра добре, но чорбата си ви надигра. Имате подреден отбор, дано следващите мачове имате повече късмет.
    Само Ботев и само Пловдив!

  11. МНОГО СИ ПРОСТ БЕ САШЕ КАКТО КАЗВАШЕ ЛЮБО НЕЙКОВ КАКВО ГРАДЕНЕ ТИ САМО РУШИШ ТИ СИ ФУТБОЛНО НЕДУРАЗУМЕНИЕ ВЗИМАЙ КАРТ БЛАНША ПОПЪЛНЕНИЯТА ГРЕШКА ПЪЛНЕЖА ПОМОЩНИЦИТЕ И МОМЕНТАЛНО ОСВОБОДЕТЕ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ ОТ ВАШЕТО ПРИСЪСТВИЕ ДОСТАТЪЧНО ПОРАЗИИ НАПРАВИ ВРЕМЕ ТИ Е ДА СМЕНИШ ПРОФЕСИЯТА ЗА ФУТБОЛИСТ НЕ СТАВАШЕ ОЩЕ ПО МАЛКО ЗА ТРЕНЕР ТИ ПРОСТО СИ СКАРАН СЪС ФУТБОЛНАТА ИГРА

  12. 5
    2

    Има ли ден Бирсент, бием. Няма ли , не бием. Това е положението при нас, което никак не ме радва. Ако той не я вкара, няма кой. Нямаме качествени атакуващи футболисти, голаджии. Боруков е за Б група таран. С добра защита и слабо нападение няма как да ни се получат нещата за ЕКТ. Томаш има да работи по селекцията.

    • Не можете да разчитате само на Бирсент. Защитата ви е супер но губите средата. Нападението ви е ужас

Коментарите са затворени