Наставникът на Ботев Пловдив Желко Копич сподели, че „канарчетата“ са изпитали истинско облекчение след първата си победа като гост в елита. Пловдивчани победиха с 2:1 Хебър на стадион „Васил Левски“.

„Най-важното бе да спечелим. Предните 2 срещи срещу ЦСКА и Лудогорец играхме доста-доста добре, но не взехме точки. Затова сега беше важно да ги приберем. Започнахме добре, после бяхме нервни и не задържахме много топката. Във футбола менталната част е много важна. Ние трябва да променим печеленето на точки. Доволен съм, че се измъкнахме от ситуацията“.

„Видяхте облекчението на футболистите, когато вкараха. Това беше най-важното. Надявам се вече да бъде по-лесно в гостуванията. Имаме играчи, които не можем да използваме. Днес футболистите заслужиха трите точки“.

8 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    3

    Г-н Копач,

    Гледам футбол от 30 години, но никога не съм виждал ПО-ИЗМИСЛЕНА дузпа от тази.

    ОЧЕВАДНА СИМУЛАЦИЯ!!!
    НИКАКВО ДОКОСВАНЕ НА КРАКА ИЛИ НА СЪСТЕЗАТЕЛЯ В ЖЪЛТО – май се казва Мохамед момчето

    Ето защо беше цялото това мучене в Коматево миналата седмица!!
    За да ръфат пак кифтета!!!

  2. 5
    2

    Няма какво да се заблуждаваме, футбола който изповядват пловдивските отбори е пълен ташак!

  3. 8
    2

    Аз, не харесвам играта на отбора! Днес, изпълняваш 6 корнера, като при първите пет, Рабей не може да изпрати топката поне до първа греда! От шестия, изпълнен от друг, имаш нормално центриране и гол! И това е един елемент от играта. Ами, ако разгледаме и другите? Става страшно! Ако си треньор си длъжен след всяка грешка, да търсиш промяна, да търсиш развитие! Нямаш право да спиш и чак на петия път да се събудиш!
    Колкото до “Стикс” искам да му обърна внимание, че трудно или мъчно, но на “Колежа” скоро ще се играе официален мач и като “мъжкар първа класа” трябва да изпълни дадения обет! Защото иначе ще яде една кофа изпражнения! Няма никакъв проблем, да използва подправки по сой вкус!

    • 3
      1

      Тубичката с бензин за Стикса отдавна е приготвена и ще бъде използвана

  4. 2
    5

    Азрудин е физкултурник, а Желко малко по малко, но и той е същия. Жив зян. С този треньор трудно ще минем над 9-10 място.

    • 8
      1

      Не мене пък ми харесва. Класи над Азрудин е. А ти си черно-бяла педеруга.

Коментарите са затворени