ПФК Ботев Пловдив няма съмнения, че основните принципи и протоколи за използване на системата VAR в българското първенство са нарушени и не отговарят на стандартите на FIFA.

Първият принцип за подпомагане на рефера е: само в случай на „ясна и очевидна грешка“ или „сериозен пропуснат инцидент“, което беше нарушено.

Нашият клуб отправи официално искане за проверка на БФС за спазване на протокола на IFAB и съответствието на рефера на БФС със стандартите на процедурата по лицензиране.

Системните грешки в официалните мачове показват нарушение на изискванията на програмата за одобрение на FIFA.

Настояваме реферите Станимир Тренчев, Васимир Ел-Хатиб, Иво Андреев и Георги Димитров да бъдат отстранени от мачовете на Ботев до края на този сезон.

Ботев Пловдив очаква официална позиция на БФС и отговор на нашите призиви.

15 КОМЕНТАРИ

  1. Кашай се вслуша в призива на ръководството на Фремад Амагер -Коматево и назначи любимеца на помашката паплач Драгомир Драганов (който в последните три години е свирил над двадесет мача в Коматево) да свири в неделя срещу Хебър.

  2. Навсякъде където играят стрелочниците , ги посрещат с рефрена :ЦИГАНИ , ЦИГАНИ ,ЦИГАНИ.Това се скандира вече над 50 години.Защо ви е срам от историята комплексирани бифери.

  3. 3
    1

    ЖАЛКИ КЮСТЕНДИЛСКИ КАТУНАТИ
    НЕ ГЛЕДАЙТЕ В КАНЧЕТО НА СТАРИЯ !
    ГНУСНА ТОТО ИЗМЕТ

    • 2
      4

      Руският боклук трябва да му забият един шут в дивия за подстрекателство както и на идиано-пумашката зган

  4. 5
    7

    Помаците са супер нагли,пуснали 8-те им отменени гола в сайт подметка,но “забравили” да пуснат и стоп кадрите за да види цяла България за какво ревът,те нищо не играят но все ВАР им виновен,а между другото що не пуснат ТРИТЕ не отсъдени дузпи за Ботев Враца,каква дузпа им дадоха срещу числата,а двете срещу Спартак Варна да не говорим…

    • 2
      1

      Ей мангал, да мълчиш, чи щи разбия главата!!!

        • Изгрев бойски,защо на срещите с Армията на Лаута сте винаги в нокаут,или вдигнати нежни ръчички?Магистрали,поляните, Смирненски,Санкт Петербург и къдели не!Забравих ,че можете и да бягате бързо!Изгрев бойски циганин,можеш ли да бягаш бързо, иначе ще ти е лошо!

  5. 4
    4

    Няма такъв смях,мисири вижте снимката в Пловдив24 и кажете ИМА ЛИ ЗАСАДА????????? Нагли безкруполни помаци,ето ви ИСТИНАТА!

    • Как ще ебеш като жена ти разправя,че не можеш да вдигнеш самолета помак вмирисан?

      • Ами от финала мангала е евнух!Ожболт им отряза пиленцата!Изрода няма какво да вдигне,затова жена му е на Скобата!

  6. 1
    5

    Искаме всички мачове да ни свирят само Драгомир Драганов и Георги Давидов.Искаме всеки мач да ни измислят дузпи каквито ни свириха срещу ЦСКА 1948 и Спартак Варна и да ни пускат голове от засада каквито ни пуснаха срещу буферите на Лаута и срещу Славия в Коматево.

  7. 5
    6

    ДОЛНА ИЗМЕТ,КАТО СТЕ ПУСНАЛИ В ПЛОВДИВ НЮЗ ВИДЕО С ОТМЕНЕНИТЕ 8 ГОЛА,ЩО НЕ ПУСНЕТЕ И СТОП КАДРИТЕ ОТ ПОВТОРЕНИЯТА ЗА ДА ВИДИ ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ ИСТИНАТА,НЕ СИ ВИЖДАТЕ НАСРАНИТЕ ЧЕРНИЛКИ,ЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ МИ И НАГЛЕЯТ,САМО ДА ПОПИТАМ КОГАТО ИМА ЗАСАДА И ЯВНИ НАРУШЕНИЯ В АТАКА КАКВО ИСКАТЕ ДА ВИ СВИРЯТ,НАГЛИ КОМУНИСТИЧЕСКИ ИЗЧАДИЯ

  8. 5
    6

    Добре. Сега или веднага?!
    Дейба ваща мама селско-индианска дейба!!

Коментарите са затворени