Локомотив Пловдив продължава с впечатляващото си представяне в шампионата и спечели поредна важна точка, този пък като гост на Левски на Герена.

Тимът на “смърфовете” седеше добре на терена и не позволяваше на “сините” да правят висока преса, както обикновено и това изненада столичани. След статично положение обаче домакините поведоха в 18-ата минута. Кръстев центрира от фал, топката тупка, а на задната греда Сундберг игра с глава и върна към Попов, който на първата греда също с глава отбеляза първото си попадение на “Герена”. Голът е негов втори за клуба от 12 мача.

Гостите веднага реагираха и създадоха положение пред Андреев, като се стигна само до корнер, а претенциите им за дузпа не бяха потвърдени от ВАР. Подкрепяни от около 8000 фенове играчите на Левски започнаха да атакуват на контраатака по-опасно. Първо Миланов намери Кръстев, който не успя да достигне топката, а малко по-късно отново юношата на Славия стреля с глава, но Хоркаш спаси. Карагарен отвърна с добра атака за Локомотив, но последното му подаване не беше точно.

В 39-ата минута Роналдо излезе сам срещу вратаря, но пропусна да удвои, тъй като Хоркаш с отличен рефлекс изби в ъглов удар. При последвалото центриране Роналдо с глава отново се размина с попадение, след като стражът на гостите отново изби. Секунди преди края устата на Попов бе разбита при единоборство в наказателното поле, но Драганов даде знак играта да продължи. Самият рефер бе освиркван при влизане в тунела за почивката.

Със самото начало на второто полувреме Уелтън проби отляво и пусна успореден пас в малкото наказателно поле, където Роналдо, с Бидунга на гърба си, не успя да засече от метър разстояние.

В 64-ата минута Цунами намери Уелтън в наказателното и крилото опита от воле с левия крак да намери мрежата на пловдивчани, но стреля твърде високо.

Четвърт час преди края Матеус Да Силва центрира ниско отдясно, търсейки човек около точката за изпълнение на дузпа, а малко след нея дебнеше Джовани, който порази вратата на Андреев.

Левски веднага можеше да си върне аванса, но Роналдо отново пропусна. Бразилецът получи топката на десетина метра от вратата, но с вътрешната част на ходилото прати топката на поне 2-3 метра извън рамката на вратата.

30 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    4

    КЮСТЕНДИЛСКИЯ ТОТО КАТУН СИ СВЪРШИ РАБОТАТА !! ГНУСНА ЦИГАНСКА ИЗМЕТ

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
      1
      3

      Почивай в мир от злоба и комплекси, мангал вмирисан.

  2. 2
    7

    Голям ефбет

    • 6
      2

      Ти само гледай днес,двата турски отбора как ще разцепят тотото,както е било винаги досега,то не бяха обръщалки то не беше чудо,абе ПЕДЕРАСКА му работа,то не може собственик ГЕЙ,треньори ПЕДЕРАСИ и публика МЕКИ КИТКИ да направят нещо мъжко…

  3. 17
    3

    Помашката пропаганда е по-голяма и от руската.То не беше Бойко, подарената купа, стадиона, сега Моней плюс, съглашения,палмс Бет, съдии, тото, Путин…….. какво ли още ще родят празните помашки кратуни?

  4. 10
    7

    Писах преди мача, че без съдийска аванта, Левски не може да победи! И познах! Не защото съм врачка, а защото съм гледал достатъчно мачове този сезон.
    Дали има съглашение или не между Moneu+ и Palms bet, това не знам и не ме интересува! Но, г-да Локомотивци не може да отречете, че днес се радвахте на съдийски комфорт, който на Герена и Лудогорец не е виждал.
    От мен, честито!

    • Не за друго, а защото, като човек , които е играл футбол, не си прав!
      Ще ми бъде интересно, да се обоснови. Благодаря ти предварително.

      • Нито една ” аванта”, нито една “секира”, нито за единия, нито за другия отбор! Това наричам “съдийски комфорт”!
        Само едно положение породи въпроси у мен, но не защото беше неправилно отсъдено, всъщност то бе отминато от съдията, а защото един друг отбор на два пъти видя червен картон за същото! Един високо вдигнат крак!

        • Само дето последните 10 мин всямо докосване се свиреше за Левски отделно ако имаше как и гола ни щяха да отменят! Супер тънка съдийска аванта за Левски

  5. 15
    1

    Помаци тоя път мантрата е тото,не бе в грешка сте МЪНИ + купиха мача,щото си имат пари и си УГАЖДАТ,не като пияния руски гей,който дава пари само да го тъпчат в дивия

  6. 4
    13

    Локо е отбора на малцинствата.
    Когато Локо играе, Столипиново опустява

    • Изгрев бойски мангал,пак ли си се надрусал с некачествената ,столипиновска дрога?!

    • Голям ефбет

  7. Помак,като си голяма врачка,колко спечели или то ти имаш само съдраните си гащи какво да заложиш

    • Ако баба ми Айшето ми беше казала какво казва кристалното кълбо…

    • 8
      2

      Освен съдрани гащи има набутан и един голям кур в задника си още от финала, тази уродлива жълта мастия!

  8. 3
    8

    Прокуратурата да се самосезира. Гешев, спиш ли?

    • 12
      4

      Скоро ще дойде да се заеме с Колежа спокойно!

    • 12
      3

      Гешев спиш ли,разни пияни ГЕЙОВЕ руснаци си перат парите чрез помашкия селски о(т)бор

      • 1
        6

        Жулвен не е руснак, а дали е гей си е негова работа.

        • 11
          3

          Жулвен,незнам кой е сигурно тъпкача ти,но Зигаревич,Валентич и двамата треньора от школата ви са ДОКАЗАНИ педераси

  9. 1
    12

    Каква поредна футболна драма… Черно тото в действие… Първи удар на говедата – гол, после цял мач пропуски. Буферите цял мач в тяхното поле, един удар – гол. Вместо да опита да вземе мача (ако се играе), Сашко -тъпото вади най -офанзивните си футболисти. Ами щото ще се объркат да вкарат без да искат и тотото се проваля.

      • Прекалил е изгревбойското животно със столипиновската безкачествена дрога!

    • Вий днес жъ бити ли, уа ? Обратно към скобата съдран парцал!

Коментарите са затворени