Бивш нападател на Монако пред трансфер на Лаута

3
226

Локомотив Пловдив може да осъществи в скоро време истински трансферен удар, като привлече изключително класен футболист. На черно-белите е предложен френски нападател със сериозна визитка. Преди няколко сезона той е носил екипа на Монако, но името му засега се пази в тайна.

Към момента се изчаква думата на старши треньора Александър Томаш. Информацията е на „Тема спорт“, като от медията се позовават на отлично информиран източник от „Лаута“. Както е известно, наставникът на няколко пъти намекна, че отборът има нужда от засилване на атакуващата мощ за да се преследват високи цели.

Иначе Локомотив Пловдив вече е привличал футболист от Монако. Преди време от втория тим на монегаските към „Лаута“ пое португалецът Диниш Алмейда. Той безспорно се превърна в един от най-класните чужденци в Първа лига, а след изтичането на договора му бранителят премина в белгийския Антверп.

3 КОМЕНТАРА

  1. Ако е с този цвят , то няма нужда! Против съм да се превръща Локо в поредният африкански отбор в България! Трите сегашни , Разград, Тирето и жълтите от Коматево,са ми в повече!

  2. Абе хора, много ми е лошо. Разберете го вече!!! Стига!! Не издържам, бе хора! Си туря въжето…

Comments are closed.