Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш оцени Славия като опасен съперник, който може да победи всеки. Той е категоричен, че отново изисква от своите футболисти сериозно отношение и демонстрация на характер в двубоя.

Черно-белите излизат срещу най-стария столичен тим днес от 17,30 часа на “Лаута” в двубой от 14-ия кръг на Първа лига.

“Славия винаги е бил опасен съперник. Това е отбор, който и през този сезон показва, че може да победи всеки един съперник. Спечелиха срещу Левски и това ще им даде още по-голямо самочувствие”, коментира пред “Мач телеграф” наставникът на Локомотив Пловдив.

“След мача със Спартак във Варна моите футболисти тренираха много сериозно и ми се иска да покажем, че е имало ефект от работата ни и на терена. Все още не съм наясно точно с какъв състав ще излезем и дали ще има някои тактически промени. Целта ни е като във всеки друг мач. Да успеем да победим, но и да показваме повече от футбола, който искам с владеене на топката и хубави атаки. Въпреки че отново ще играем в делничен ден, съм сигурен, че феновете ни също ще ни дадат необходимата подкрепа.

Ние от своя страна трябва да им се отблагодарим. Вижда се, че силите в първенството през този сезон са доста изравнени и всеки успех ще е много ценен. Очакват ни натоварени седмици до паузата, но така ще е за всички. Подготвени сме и трябва да издържим”, добави още Александър Томаш.

3 КОМЕНТАРИ

  1. ГНУСНИТЕ ЦИГАНИ ПАК РЕВАТ . ДЕЛНИЧЕН ДЕН ?!!!!!;;!?!?!?! А БЕ ВАШТА МАМА ЦИГАНСКА . САМО ВИЕ ЛИ ИГРАЕТЕ В ДЕЛНИЧНИ ДНИ ?? КЮСТЕНДИЛСКА ИЗМЕТ РЕВЛИВА . ПРАВЕТЕ СИ ТОТО И СТИГА СТЕ ПЛАКАЛИ . ЗА ТОВА СТЕ В ТЕЗИ ДНИ . ХОРАТА ДА НЕ ОБРЪЩАТ МНОГО ВНИМАНИЕ НА УРЕДЕНИТЕ ВИ МАЧОВЕ ! БОКЛУЦИ ЖАЛКИ
    СЪЗДАДЕНИ И СЪЩЕСТВУВАЩИ САМО ЗА ТОТО

  2. 1
    2

    В Съединение се раздават безплатни билети. Егати и феновете.

    • Освен да си голямоконарски селяндур,от къде ще я имаш тази информация !То жълтурите по принцип сте 80 процента селяци!

Коментарите са затворени