Илиев: Можеше да загубим заради първите минути

2
158

Капитанът на Локомотив Пловдив Димитър Илиев даде мнението си след победата на своя тим над Славия. „Смърфовете“ се наложиха с 3:0 у дома, а Илиев вкара второто попадение в срещата.

„През по-голямата част бяхме по-добрия и по-знаещия как да отбележи отбор, но и Славия имаше много ситуации. Бяхме пълни господари през по-голямата част. Можеше да вакраме и още.

„Знаехме, че Славия ще отваря много пространства, знаехме как да ги използваме, но не на 100 процента се получиха нещата, имаше и още ситуации, в които можеше да вкараме. Трябва да анализираме, защото можеше да губим след първите минути. Но след 20-ата минута бяхме много по-добри от Славия“.

„Като цяло вкъщи никой не играе лесно срещу нас и никой няма да си тръгва лесно с трите точки. Трябва да играем с това настроение и агресия като гости, защото далеч от вкъщи не бележим с тази лекота като тук. Вървим повече от добре. Аз съм щастлив, че два мача вкарваме 6 гола на преки конкуренти за челните места“.

„На мен не ми тежи, че не вкарвам, стига отборът да печели. Когато вкарвам и асистирам, радостта от победата е една идея по-голяма. Карагарен ми каза, че днес аз ще ги изкарам, позна, другия път той ще ни“.

„Левски загуби тази инерция, трябва да използваме техните слаби места, на „Герена“ не е лесно. Като качества и потенциал двата отбора са сходни. Надявам се стадионът да е пълен и да стане хубав мач. Нека по-добрият победи“, заяви Илиев.

2 КОМЕНТАРА

  1. 1
    1

    Кифла ли е или не? Това е въпроса. Епилирано тяло, но с брада. Кончита Вурст.

    • Божо страхливия пънкар, предал страхливия манталитет на сина(дъщеря) му:

      Епилираните кълки с пуснати бради са при нас…

Comments are closed.