Клубът на привържениците на Ботев (Пловдив) излезе с позиция след вчерашната загуба от Левски с 0:1. Публикуваме декларацията на бултрасите без редакторска намеса:

До момента в 11 мача от сезона в Първа лига Ботев Пловдив има отменени 6 гола с ВАР, получил е 3 червени картона отново след намеса на ВАР, а ситуациите, в които жълто-черните имат претенции за дузпа, са сигурно една дузина. (Въобще не споменаваме побутването след спорни фалчета в центъра на терена, спиране на контра атаки и пр.) .

В някои от случаите преценката на съдиите е справедлива, но в много други, решенията дори не са спорни, а просто комични. Вчерашната намеса на жената Тренчев е перфектният пример как Ботев губи точки в дерби основно заради на*сирането на един човек (или двама-трима, без значение). В стремежа си да добутат Левски до заветното второ място, БФС и съдиите ощетяват без грам достойнство почти всеки отбор в Първа лига.

Бъдете спокойни, дори и да не успее да завърши втори, въпреки че във всеки мач всичко е постлано за синя съдийска победа, Левски завинаги се е доказал като най-достойния сребърен медалист и никой не може да отнеме тази “слава” на отбора от Сухата река.

Очевидно е, че сезонът ни е тежък и играта на тима не е добра, но за да спечели Ботев точки, трябва да е подготвен, че или ще играе с човек по-малко почти цял мач, или ще трябва да отбележи поне 3-4 гола, за да му признаят 2. Поне това показва статистиката в 9 от 11 наши мача този сезон.

Единственото, на което феновете на Ботев се надяваме във всеки един сблъсък, е, че съдията ще свири 50/50 и ще отсъжда справедливо всяка една спорна ситуация. Толкова е просто, нали?

За съжаление не и за празните погледи от БФС и Съдийската комисия, както и техните пос*ани представители в кабинките на ВАР и долу на терена. Няма смисъл да призоваваме “реферите” в каквото и да е, вие просто толкова си можете. По-важно е да се излиже **** на някой, отколкото да стане незабравимо дерби на терена. При признати голове в дербитата ни с Левски и Локо Пд, предстояха доста интересни последни минути и на двата мача, но това не е важно.

Призоваваме футболистите ни да направят всичко възможно да отбележат по 3-4 гола в двубоите с Пирин и ЦСКА-София (за да им бъдат признати поне 2). Също така да бъдат готови, че може да играят в намален състав, няма да им бъдат отсъждани дузпи, а червени картони за другия отбор са просто в сферата на фантастиката.

Даваме и жокер към играчите на нашите противници. В случай, че видите зор и не можете да предотвратите гол или не можете да отговорите на играта на Ботев, почвайте да се мятате като умрели във всяка спорна ситуация и пищете като заклани. Това очевидно действа безотказно срещу нас, без значение има ли нарушение или не.

Защо Ботев е най-ощетяваният отбор може би във водещите лиги в цяла Европа? Това остава мистерия.

28 КОМЕНТАРИ

  1. 4
    9

    Вие сте едни гнусни дънни риби, които тепърва ще си плащат за 40 годишното приятелство с БКП. Мръсните комунисти ви подариха 5 медала, купа + титла. Свиквайте с новите реалности. Вие сте отбор със затихващи функции. 25 години вече сте на дъното или в Б група. Съвсем обикновен стандартен отбор като Монтана, Пирин и др.

  2. 4
    7

    Ставате за смях – глупаци. Никой не протестираше от вашия отбор !!!!!!!!!!!

    Чисто брутално нарушение имаше

    • 6
      2

      Манго,ако някой протестира след видеонамеса получава картон.Самоубийствено е.

  3. 2
    8

    Жълтите циганки продължават ли да реват. Путк@и майни. Вие сте най-големите жени в България

  4. 1
    8

    Кой се интересуваот вас бе прошляци. Мълчете и се крийте в мишите дупки

  5. 8
    2

    Добро утро българи.Добро утро и на вас цигани от Кюстендил.Тате ,ние цигани ли сме.Дядо ти Лаут,баба ти Спортклуб,Аз Мюмюн,майка ти Айше ,а ти си Бес,какви да сме.Ясно.А от локото ли сме.Ееее,чак такива цигани не сме.Бягай да просиш манго

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив

      Научи се да пишеш, мангал неграмотен.

  6. 11
    4

    “Кюстендилците” си личат отдалече, хинтелигентни, злобни, крадливи и с нескопосани коментари!!!

  7. 13
    2

    Вижте реакцията на левскарите, ако беше нарушение щяха да реагират, а те мълчат при вараджиите е имало някой, който да се изкаже по въпроса………..

    • 5
      8

      Виж и реакцията на Ману след като отмениха гола, който се съгласява с решението на съдията и не оспорва!А за дузпата на Левски защо няма никакви коментари?А срещу Спартак Варна двете дузпи, които ви подариха и пак не можахте точка да вземете те са чисти според вас нали?

      • 7
        1

        Никой не протестира след окончателно решение,защото рискува картон.Чисто и просто като излизане от Марица на Крайречна.Разбра ли некъпан.

        • Крайречна сигурно е в твоя квартал, щом знаеш….

  8. 8
    3

    Стане ли въпрос за Ботев,циганки и мангалки от села,гета и паланки излизат от дупки и коптори.Цял мизерен живот се хранят със злоба към най успешният,най титулуван и най обичан отбор под тепетата.Символа на Пловдив,избран от самите пловдчани.Символ на София е Левски.От люлка до гроб всеки мангал е роб и фоб.Роб на на циганският манталитет и фоб към всичко нециганско.Всеки непредуеден видя и казва няма дори съприкосновение само циганската паплач вижда нарушение.Хората споменават факти,но за тях не е важно.Тъпи грозни немити муцуни,мача трябваше да се играе без публика,но вашите сводници и дилъри смениха решението,колко му е да насочат и ВАР да вземе друго решение.Още повече,че вараджията е мангал,тоест антибългарин.Българофоб като вас мизерници.Взимайте кредит,мрете в мизерия за благото на Мънкис плюс.Клоуни.

    • Вън миризливите жълти турци и цигани от Пловдив
      4
      8

      По-спокойно, че ще сгънеш от злоба бе, мангал вмирисан.

        • Явно Локоциганин е писал минус.Може турчин или арменец да е.Едно е ясно.От някое гето е

  9. 4
    6

    А когато ви даваха голове от засади, измислени дузпи и не отсъждаха чисти дузпи за противника (и то по 2 на мач!!!) всичко беше ТОЧНО

  10. Два въпроса към турците и циганите от околията на Пловдив :
    5
    9

    1.Докога ще ревете като вдовица за хуй?

    2.Как е класирането?

  11. 3
    9

    😂😂😂😂😂😂 Тези нещастници от Коматево съвсем откачиха!

  12. 6
    2

    Както наказват отборите с парична глоба, така трябва да има парична глоба за съдиите, бръкни му в джоба да свири без пари а да е тичал като гламав, ще си помисли как да свири, а може да му се спрат правата, да държи изпити докато се научи как да свири……….

  13. 10
    6

    Точно така, мърши черно бели! Викайте на черното бяло и на бялото черно и ще се чувствате отлично! От както Главния наркоман ви върна в А група от това се храните. После бяха няколко отрепки от по нисък ранг, за да дойде главния ракетчик и приятелчето му Борисов, за да дойде сега Главната фирма, която издевателства над хората за пари!

    • 4
      7

      Помак проЗ при вас все от Кембридж идваха

      • Тия от Кембридж (Харвард, Итън, Оксфорд) са ваш приоритет! Ние от Родопската яка си гледаме големите къщи и още по големите дворове и ни е през дедовия за вас от панелките!

  14. 12
    13

    На първо четене се сещам за 3 мача в които Ботевъ е “ощетяван”жестоко -срещу 1948 дузпа подарък от Драгомир Драганов,след това срещу Спартак Варна -2 дузпи подарък от смешни по-смешни и след това Славия гол от засада, която от Диема се чудеха каква глупост да кажат за да я оправдаят.Защо не коментирате тези мачове?

  15. 7
    6

    МИТКО КОМАНДОСА Е ВИНОВЕН НО НИЩО СВИКНАЛИ СМЕ СЕГА Е ВРЕМЕ ЗА КАКА РАДКА ЖЪЛТАТА ПИРАТКА И.. ОП СА… ОП СА

Коментарите са затворени