Старши треньорът на Локомотив Пловдив – Александър Томаш, даде интервю пред “Мач Телеграф” преди домакинството на ЦСКА 1948 от 12-ия кръг на Първа лига (днес от 15:00 часа). Наставникът на “смърфовете” заяви, че се надява неговият тим да извади от “зоната на комфорта” този на Любослав Пенев.

“Очаква ни труден мач срещу отбор, който разполага със силни индивидуалности. Представят се много солидно от началото на сезона, но от друга страна, до момента не мисля, че някой успя да ги постави сериозно под напрежение. Надявам се и искам ние да успеем и да ги извадим от зоната на комфорта. Нашата стратегия е да покажем ние на какво сме способни. Искам да видя раздаване и сърцата игра”, сподели той и призна, че на “Лаута” не мислят за първото място, на което могат да се изкачат, ако спечелят срещу “червените”.

“Това е последното, за което мислим. Вече съм го казвал, че все още изобщо не гледам класирането. Работим и мислим мач за мач, защото още сме в началото на процеса, който стартирахме през пролетта, а именно да изградим нов отбор с облик и стил на игра, който да радва нашите фенове”.

“Нямаме спуснати задължителни цели, но аз усещам и виждам в самите футболисти желанието да играят в Европа. Аз и хората, с които работя, сме максималисти. Ние искаме да видим един можещ Локомотив, който да е сред водещите отбори и всеки да се съобразява с него. Мечтите нямат таван. Да, те се материализират в купи и медали, но аз освен това искам да видя сериозно лице и в евротурнирите”, добави още треньорът на “черно-белите”.

2 КОМЕНТАРИ

  1. Стига бе тома тия жълтури ги ебаха грозно а вие гоните комфорта

  2. ЦСКА1948……….ОТ ТОЗО МОМЕНТ СМЕ ИЗВЪН КОМФОРТА…..КАКВОТО И ДА ЗНАЧИ ТОВА …БЛАГОДАРЯ ЗА КОЕТО.

Коментарите са затворени