Фенклубът на Локо: Да помогнем на бедстващите!

1
203

Фенклубът на Локомотив Пловдив изпълзва официалната си страница, за да отправи призив да се помогне на бедстващите хора от Карловско, чиито домове пострадаха при наводненията“

„Не бъди безразличен, включи се и ти!

През последния месец станахме свидетели на природно бедствие, което разруши хиляди животи за по-малко от 24 часа. Хора останали без домовете си, не знаещи къде ще ги завари вечерта и борещи се да имат покрив над главите си.

На 11.09.2022год., в обща организация между Lauta Army Boxing Plovdiv и Фенклуб Локомотив Пловдив, се опитахме да помогнем на част от пострадалите. Работихме рамо до рамо с всякакви хора – от IT специалисти, до такива, които си бяха оставили последните пари, пропътували стотици километри, само и само да бъдат полезни…

След като видяхме с очите си мащаба на трагедията на хиляди семейства, се обръщаме с молба към всеки свободен, активен и буден българин – не бъдете безразлични, всяка помощ има значение! Нека, който има възможност да не се колебае, а да запретне ръкави и да се включи в активните действия по възстановяването на домовете на бедстващите.

Общите усилия на всички черно-бели ще продължат и през следващия уикенд, който има желание да се включи може да го направи на следните два телефона:

За събота (17.09.2022): 0894772705

За неделя (18.09.2022): 0895052851

Припомняме, че е нужно да си носите: ботуши, работни дрехи, ръкавици и храна.“

1 КОМЕНТАР

  1. 1
    1

    Това добре, дори прекрасно! Но, никога не съм вярвал, че пловдивското Локо, ще се превърне в жалко отборче, живеещо благодарение на съдийските подаръци!
    Дори срещу Септември!

Comments are closed.