Фенклубът на Локомотив Пловдив изпълзва официалната си страница, за да отправи призив да се помогне на бедстващите хора от Карловско, чиито домове пострадаха при наводненията”

“Не бъди безразличен, включи се и ти!

През последния месец станахме свидетели на природно бедствие, което разруши хиляди животи за по-малко от 24 часа. Хора останали без домовете си, не знаещи къде ще ги завари вечерта и борещи се да имат покрив над главите си.

На 11.09.2022год., в обща организация между Lauta Army Boxing Plovdiv и Фенклуб Локомотив Пловдив, се опитахме да помогнем на част от пострадалите. Работихме рамо до рамо с всякакви хора – от IT специалисти, до такива, които си бяха оставили последните пари, пропътували стотици километри, само и само да бъдат полезни…

След като видяхме с очите си мащаба на трагедията на хиляди семейства, се обръщаме с молба към всеки свободен, активен и буден българин – не бъдете безразлични, всяка помощ има значение! Нека, който има възможност да не се колебае, а да запретне ръкави и да се включи в активните действия по възстановяването на домовете на бедстващите.

Общите усилия на всички черно-бели ще продължат и през следващия уикенд, който има желание да се включи може да го направи на следните два телефона:

За събота (17.09.2022): 0894772705

За неделя (18.09.2022): 0895052851

Припомняме, че е нужно да си носите: ботуши, работни дрехи, ръкавици и храна.”

1 КОМЕНТАР

  1. 1
    1

    Това добре, дори прекрасно! Но, никога не съм вярвал, че пловдивското Локо, ще се превърне в жалко отборче, живеещо благодарение на съдийските подаръци!
    Дори срещу Септември!

Коментарите са затворени