От началото на седмицата с Локомотив (Пловдив) отново е тренирал нападателят Оливер Ван Вийн. Той бе на проби по време на подготвителния лагер в Боровец през юни и взе участие в контролата с ФК Македония, но бързо бе отпратен заради сериозната класа и конкуренция, с която черно-белите разполагат в предни позиции към момента.

Все пак Ван Вийн сам е решил да се върне и е помолил за втори шанс, който треньорът Бруно Акрапович се е съгласил да му даде, твърди “Меридиан мач”. Футболистът е истински космополит. Баща му е от Холандия, но е роден в Мадрид, а след това със семейството си е живял и в Англия. Там е играл в нискоразредния Скелмерсдейл. Има малък опит и аматьорски отбор в Испания, а е бил и в американския Атлантик Сити.

Той обаче е харесал работата с Акрапович и обявил, че е готов да си плаща апартамент в Пловдив и няма никакви претенции за заплата, ако му се даде шанс да облече черно-бялата фланелка. От треньорския щаб на Локо коментираха, че момчето има качества и ако не остане на “Лаута”, няма да е изненада, ако си намери друг клуб в България, където би се представил добре.

Справката в интернет показва, че Оливър Ван Вийн е представян от същата мениджърска агенция, която защитава интересите и на Един Бахтич и Давид Малембана.

18 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    2

    Този направо при гладните шлюхи от Коматево да го пратим.

  2. 4
    6

    Стиксчо, ти сам си пишеш и отговаряш, плешивоко ……

  3. 9
    7

    Турски любимец.

    http://plovdivderby.com/2019/07/02/krusharski-se-sreshtna-s-noviya-prezident-na-bursaspor-obsadiha-satrudnichestvo/

    Феновете на „Локо“ (Пд) искат жена за президент.

    Галя Топалова да стане президент на „Локо“ (Пд) като компромисна фигура. Това са поискали феновете, които се срещнаха в събота с кандидат-купувача на клуба от Турция Левент Назифоглу. Бизнес дамата е омъжена за Зеки Байрам, с когото държат фирмата за превози „Етап-Адрес“. Той пък е ортак с Назифоглу.Атанас Узунов -„феновете се съгласиха новите турски собственици да поемат отбора,но негов фиктивен президент да бъде Галя Топалова.Ние се съгласихме“

    • 3
      3

      Копелдак, тези измишльотени си ги наври в гъзъ, в устата биберона от финала! Както си анонимен, анонимно е и не вярно е написаното от теб, жълта мастийо! Жалка, жълта курва на Локо!

      • 4
        2

        Мангал миризлив, кое е измишльотина? Да не си на 10г? Кофти ли е истината, а мангал?!

  4. 15
    7

    Андро защо не беше на летището да направиш твои снимки и да вземеш интервюта?Андро боли ли още след 15.05?Андро ако сопотския колос играеше в европа щеше да дремеш като сополо 2 часа преди да пристигне автобуса на летището и щеше да има 124 репортажа от магистралата с колко се км се движи рейса и тн.Андро знам че болката след финала няма да отмине,срама също но се опитай да водиш пълноценна и обективна журналистика,знам не е лесно,знам че боли,но опитай.Приеми факта че Локомотив спечели най-важния мач в историята на пловдивския футбол.Андро живей с тази мисъл и приеми факта че Локомотив е с купата,а коматево се утешава с сребърния медал и мисълта за моралния победите с колко хиляди бяха..15 000…17 000…22 000…..тук имаш право да си ги пишеш колкото искаш и ти е кеф,бъди морален победител като един отбор от софия който години наред беше морален шампион ама всяка година събираше калъвките.Жив и здрав да си Андро,но запомни ПЛОВДИВ В ЧЕРНО-БЯЛ!!!!!!!!

    • 9
      17

      Никога Пловдив не може да бъде черно-бял , НИКОГА ….ЗАПОМНИ

      • 8
        2

        Хората по телевизията ти го казват, на терена футболистите ти го казаха, по трибуните феновете на Локо бяха по-малко ама и те ти показаха че са далеч по-качествената публика!

      • 5
        2

        Реална курво на Локо, та Пловдив никога не е бил друг освен ЧЕРН-БЯЛ!

    • 15
      8

      Много точен коментар! Даже ако Коматево играеше в Европа, Андрей щеше да опише в рейса как неНУЖЕН ТОшко се е почесал, как Кристиян Зрителя е гледал през прозореца, как Балтанов е бълнувал, че ще става господар на Пловдив…

      Тази Пета ги побърка от болка!
      ЗАПОМНЕТЕ, ЛОКОМОТИВ Е ГОСПОДАР НА ПЛОВДИВ!!!…

    • 2
      10

      Каза ви се супурнайсе пъти-този сайт е жълти-черен така като и Пловдив. На кого му пука за втория отбор на Пловдив? И не Купата на БГ да спечелите, ами тази на ЛЕ-пак сте анонимници и второстепенни.

      • 4
        2

        Анонимна курво, вторият отбор на Пловдив е Марица, а третият е Спартак! Четвърти Няма!

        • 2
          2

          Къде забрави мангалите?! Вълчо с таксито ще се обиди…

Коментарите са затворени