Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски се срещна днес с новоизбраният президент на турския Бурсаспор Месут Местан.

Българския бизнесмен е в южната ни съседка по свои бизнес дела, но е използвал възможността да направи срещи и по футболни въпроси. Така се е стигнало и до срещата с новия президент на турския клуб. Двамата са обсъдили възможности за бъдещо сътрудничество между Локо Пд и Бурсаспор. Като за начало шефовете на двата клуба са договорили юношите на турския тим да участват в следващото издание на приятелския международен турнир “Христо Бонев”.

71 КОМЕНТАРИ

  1. ЧОК МЕТАН ЗА МЕСУТ МЕСТАН!!!!! АШКУЛСУН АБИ!!!! СИЧКУТУ АПАП ТРЕБЕ ДА СНЕ КАТУ ДЖУЛЕЗИН УМРУК!!!! СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ и бурсаспоралахакбурдере!!! напреш апапи!!! пуф паф:))))))))))))))

  2. 16
    2

    турско циганската сган от велбъжд столипиново винаги онождана от свойте братя рязани четлаци!!!

  3. 3
    14

    Локото е познат из целия свят А ЖЪЛТУРИТЕ НЕ

  4. 20
    1

    Турция е вашата родина, другото си го знаете мангали….

  5. 15
    1

    Голям рев, голямо вайкане. Няма статия за супер финала.

    Ами, нормално. Никой не се интересува от контролен мач без публика.

  6. 3
    12

    Андрей, стига комплекси!Пускай вероятни състави на Локомотив и делиормана! След три часа потегляме, а депресията ти от финала за Купата не ти дава мира, а това рефлектира и на работата ти!

    Ако ПЕТАТА ТЕ Е ТРАВМИРАЛА, просто препиши от спортала, тяхната новина, новина на софийски сайт! А тук в Пловдиския четем водеща новина за ментетата на БотевЪ… е това ако не е комплекс???…

      • 16
        1

        Виж го, че се дразни. Все пак се притеснява, че Турския Любимец може да има отново по-малко фенове днес. Това вече би било голям удар за Турския Любимец.

        Всички знаят, че Ботев има повече фенове от Турския Любимец, но сега ако и Лудогорец изкара повече от Турския Любимец – за какво говорим?

        …освен това го е яд, че новина, която свързва Турския Любимец с Бурсаспор се вижда. Кво да го правиш – иска да избяга от себе си… Тежка съдбица…

  7. 1
    17

    Честит 49-ти ден от магическата божия пета! Утре празнуваме юбилейния 50 -ти ден! Индианците да си стоят по селата и да ближат рани с първак и сланина!Бъдещето принадлежи на Локомотив Пловдив, ботевЪ умира, шокът от финала не намалява! А сега и суперкупата в черно-бялата витрина, да не си индианец в днешно време…

    • 24
      1

      Турския Любимец колко билета продаде за Суперкупата?

      Ти лично ще подкрепиш ли Турския Любимец днес?

    • 12

      Видя се бъдещето на кой принадлежи. Отбор без фенове няма как да просъществува, докато този с многото фенове ще привлича богати хора и спонсори.

  8. 9
    12

    Якуф Самуилуф днйес зъстаганъ му кулинйе прид Винету и речи: ” Окей, бате Гойко, жъ ду’ам!!
    Винету речи: ” Ко? Нье!”
    Ня’а студио !

  9. 33
    15

    Кривите глави, ако играеха финал за супер купа, Андро да е написал досега 150 статии.
    Изглежда и при него болката е голяма, като при всички индианци. Болка, голяма и неизличима за цял живот.

    • 19
      13

      Ботев има много хиляди фенове и си заслужава да се пише. Циганският отбор с една шепа неграмотни мангали за фенове никой не го интересува

      • 17
        15

        Една шепа, ама като изревахме при гола на Петичката, гледахте и мълчахте като посрани :))))))

        • 10
          10

          Плешивец, имаш интернет пак:)

    • 11
      3

      Хаха. Нашата битка си я спечелихме. 15 000 по трибуните срещу мизерните 5000. Цяла България видя кой е отбора на Пловдив и кой е с 3 пъти фенове повече. Тъй че нормално е да се пише за нас, ние сме с много повече фенове, предизвикваме по-голям интерес. Най-нормалното нещо на света.

  10. 10
    3

    МАШАЛЛАХ АПАПИ!!! ВЕЧНА ДРУЖБА С АПАПИТИ УТ БУРСА!!! АЛЛАХ ЗДРАВЕ ДА МУ ДАВА НА ДОН КРУШО!!! СИГА ВЕЧИ СНЕ НИПОБИДИМИ!!!! ША СТАВЪМИ ШАМПОАНИ!!! ЮРУШШШШШШШШШШ СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФФ ПУФ ПАФ https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ..НЕМА ЛАБАВУ, ПИТИЧКИ, ТЪРНАЦИ, КОПИТА……СЕРСЕТУ МИ Е КЛОАКОМОТИФСКУУУУУУ!:))))))))))

  11. 19
    5

    Аферим Махала айде и утре ще се сплотява ме.
    Утре ще си ударим по една чикия със нашите братлета от Разград и тръгва гладко сътрудничесво по оста Разград – Бурса.Така или иначе вече сме РОБИ и който ни хване ни шиба време е да се отдадем на мощни рязани курове.
    Утре приканвам цялата наша Локомотиво циганска общност да дойде на стадиона,първите 100 ще получат ритуално килимче за молитва другите около 200 ще получат лубрикант от Разград безплатно.
    АЙДЕ БРАТЯ ЦИГАНИ РОМИ ДА СЕ ПОКАЖЕМ КОЛКО СМЕ.
    Бурса само това очаква.

    • 9
      16

      Да не забравяме че ний селските ибричкий от коматево сме ритуално свързани с Разград…..колко пъти на съживяваха колко купички ни дадоха няма наплащане ва да гоейба.

  12. 36
    5

    Турския Любимец – нищо ново под слънцето…

  13. 22
    5

    Тази статия не казва нищо ново,просто традицията продължава.Нищо ново под слънцето.

  14. 24
    10

    Аян Садъков и синът му Ерол са част от ДПС листата за изборите, разбра се на старта на кампанията на партията в Дома на науката и техниката днес. Легендата на Локо не присъства на събитието, но там, на втория ред бе Ерол, който е един от най-активните функционери на партията в последно време. И заради това си спечели място в листата на по-предна позиция, докато татко му Аян е на едно от последните места. Ерол пляска бурно на всяка дума на лидерите от сцената, с грижовната си лицева „подстрижка“.

    • 10
      21

      Нямате срам и от мъртвите, гнусни гадини индиански!!

      Садъка и за вас игра!!

      • 7
        18

        Нещо срамно или лошо да е направил Садъков бидейки член на ДПС? Нещо лошо да е казал горния? В твоето подсъзнание, да бъдеш член на ДПС е срамно-нали? Ех, реакцията ти е нормална.

        • 16
          4

          Турците се уважават ,самия Ахмед Доган прати възпоменателен венец по председателя на ДПС Пловдив Али Байрям.Да си турчин и член на ДПС не е срамно.За българин-отвратително.

          • 2
            14

            В България НЯМА Турци! Турци има в Турция. Има Български мюсулмани. Всеки може да е член на ДПС-ДПС не е етническа партия и членството на християни и мюсулмани го доказва. Ти самия не знаеш къде седиш относно Садъков, само запалянкото в тебе го уважава. Кух си като градинска лейка.

          • 5
            4

            Аз смея да твърдя че Садъков е Българин.

  15. 22
    9

    Феновете на “Локо” (Пд) искат жена за президент.

    Галя Топалова да стане президент на “Локо” (Пд) като компромисна фигура. Това са поискали феновете, които се срещнаха в събота с кандидат-купувача на клуба от Турция Левент Назифоглу. Бизнес дамата е омъжена за Зеки Байрам, с когото държат фирмата за превози “Етап-Адрес”. Той пък е ортак с Назифоглу.Атанас Узунов -“феновете се съгласиха новите турски собственици да поемат отбора,но негов фиктивен президент да бъде Галя Топалова.Ние се съгласихме”

  16. 14
    13

    Утре ще ви спукаме миризливите задници! Каква суперкупа ви гони? Дано можете да броите до повечко!

    • 12
      14

      едно, ОЖБОЛТ -ГОЛ !!! Купата е в Пловдив, не е нужно да си математик ,за да вземеш купата и суперкупата…

      • 13
        6

        Но е нужно да си педераст, за да се наречеш Ожболт Петата

  17. 14
    18

    Айдеее жълти пОтки, почвайте да хейтвате . . Жалки ПоМяРИ ,боли ли дупарата разпрана,боли нали?! Ще боли поколения наред! Подчовеци,некъпани

  18. 10
    21

    Феновете на Ботев (Пловдив) се обърнаха отново за помощ в към Ахмед Доган. В специална декларация те отново призовават шефа на Нова Медийна Българска Група да започне преговори с Димитър Христолов за закупуване на клуба. Както е известно, в края на миналата година двете страни бяха много близо до договор, но в последния момент сделката пропадна.

    До Нова Медийна Българска Група

    Уважаеми Ахмед Доган

    Обръщаме се към Вас тъй като следващите дни са съдбоносни за нашият любим ПФК Ботев Пловдив.Единствено във ваше лице виждаме спасение от нов позорен престой в “Б” футболната група, както и възможност за достойно и бляскаво бъдеще. Надяваме се и вярваме,че не сте се отказали от покупката на отбора и Ви призоваваме да направите нужните постъпки за финализиране на така желаната от всички пловдивчани сделка!!!

    До Димитър Христолов

    Господин Христолов,

    Отборът на ПФК Ботев Пловдив е поел за трети път под ваше ръководство към “Б” група.Това е поредното доказателство за вашата управленческа и финансова немощ.Търпението ни се изчерпва,непоносимостта ни е взаимна,изходът е само един-продажба на клуба.Незабавно се свържете с единственият реален купувач -Ахмед Доган и ДПС и им дайте шанс да довършат започнатата сделка.

    Едновременно щастливи-Завинаги разделени!!!

    ФЕН КЛУБ БОТЕВ 1912

    ОБЕДИНЕНИ ФРАКЦИИ БОТЕВ ПЛОВДИВ

    ИНТЕЛЕКТУАЛЕН КРЪГ ЗА ПОДКРЕПА НА БОТЕВ ПЛОВДИВ

    24.03.2009

  19. 14
    7

    И с тези ще играят приятелски мачове не само с Ривър Плейт

  20. 22
    7

    Ветераните на Локомотив Пд застанаха днес официално зад кандидатурата на турските бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам да закупят клуба. Бивши играчи на „черно-белите”, сред които Едуард Ераносян, Христо Бонев, Георги Василев, Аян Садъков, Георги Фиданов, Николай Курбанов и други разпространиха декларация, с която подкрепят всеки инвеститор, който има желание да възроди клуба, независимо от неговата националност.

    „Изразяваме нашето несъгласие с малка част от феновете, които проявиха недопустима етническа нетолерантност към инвестиционните намерения на турския бизнесмен Левент Назифоглу. Левент е наш приятел от дълги години. И в тежки за Локомотив времена той и приятелите ни от Галатасарай са били винаги до нас, а ние – верни на локомотивското кредо – любовта винаги да е над омразата, няма да изневерим на това приятелство, само за да се харесаме на малката групичка, която определено не може да се отъждестви с десетките хиляди наши привърженици,” се казва в декларацията.

    В същото време се разбра, че хората от английския инвестиционен фонд са опитали да сключат сделка с турските бизнесмени, след като стана ясно, че Емил Наков е по-склонен да продаде тима на Назифоглу. Британците са заявили желание да получат контрол върху спортния комплекс, а футболният отбор да бъде издържан от Назифоглу. Бившият вратар на Галатасарай е отклонил предложението. Според близки до Назифоглу единствено все още наличието на негативни настроения в част от феновете спрямо него спира сключването на договора.

    „Локомотив е на път да изпусне един човек, който е дошъл с намерение да помогне и да възроди клуба. Той не е виновен, че се е родил в Турция. Идеите са му чисти и са в името на Локомотив,” заяви за Дарик радио Атанас Стаматов, който е един от най-близките хора на Назифоглу в България.

    • 8
      19

      Е И? При 42000 хиляди турски цигани във фен клуб Изгрев бойс да му правите разни намеци, защо долна, жълта, курвенска сган не си ебете майката?! Долни курви на всички времена!

      • 18
        5

        Какво Е И,мангал прост..всичко е толкова ясно ,че повече няма накъде!Турски собственици на цигански отбор любимец на малцинствата.

      • 4
        1

        Предпочитаме твоята майка, много прочута на Скобата с умемията си и ниските цени

  21. 20
    5

    25 от най-известните футболисти на Локо (Пд) се подписаха в декларация в подкрепа на турския бизнесмени Левент Назифоглу и Зеки Байрам.

    Според евъргрийните на “смърфовете” в момента офертата за спорсорство на любимия им тим от турците е най-изгодната. В същото време те призовават привърженциите на клуба, които се имат за тартори да не манипулират своите сподвижници с националистически идеи и информация за други кандидати, която не отговаря на истината.

    Легендите на Локо (Пд) поискаха и оставката на генералния секретар Атанас Узунов без да изтъкват мотиви. Те обаче подсказаха, че някои хора от ръководството на клуба изненадващо са обърнали гръб на офертата на турците и правят всичко възможно за проваляне на сделката.

    Декларацията бе подписана от Христо Бонев, Аян Садъков, Едуард Ераносян, Гочо Василев, Иван Кънчев, Гальо Пеев, Кольо Курбанов, Мишо Юмерски и др.

  22. 14
    6

    Бурсаспор и Локумспор ше има sех батко

  23. 8
    8

    Ти пак ли си говориш сам, бе. Жегите и комплекса от жълтите не прощават.

  24. 12
    13

    Г-н Крушарски Купоносителят , да сте ни жив и здрав! ЗАВИНАГИ В ЛОКОМОТИВ! И Купоносител, дръж здраво Бруно в Локомотив, това е най- добрия треньор в България…

  25. 11
    12

    Вземем ли суперкупата версията на индианците е ясна… Бурса подари купата на Локо с връзки!

    Е, няма такова индианско племе като жълтокожите…

    • 11
      10

      Индианците са хора с култура и ценности! Инки, Ацтеки и т.н., не са като мингяните!

      • 7
        12

        Бъркаш, по вашите думи вие не сте само индианци, а индианци КУРВИ НА ЦИГАНИ!!! ботевЪ КУРВЕТО НА ЛОКОТО…

        • 10
          4

          Анални курви на Тошо! Ако ние сме курви, то следва да сте курви на курвите! Има ли логика, или простата ти мангалска кратуна не може да го осъзнае?

          • 4
            9

            Изрод, ебиси путката майчина! С годините сте доказали, че сте жълтите курви на БГ футбола, преди 1989 и след 1989г.Най – долните и отвратителни, жълти олигофрени!

      • 5
        8

        АПАЧИ, МОХИКАНИ, Тошкосапа, БЯЛАТА МЕЧКА, ОЦИОЛА,Токайто. 👍 👍 👍

  26. 19
    11

    Еми с кой да се среща цигани с цигани се срещат , верейй маззнааа

    • 3
      9

      Жълтите проститутки не ги ебат турци, а български неорентирани рязани папалюги! Локомотив ще сключи договор за сътрудничество с един от водещите турски отбори, а не за сексуални интимности, както вие за една купа резците ви скъсват аналите доста време!

      • 6
        1

        Локо са минетчии, няма значение на кого ще духат.

Коментарите са затворени