Наставникът на Локомотив (Пловдив) Бруно Акрапович говори пред медиите преди утрешния мач-реванш със Спартак (Търнава). Специалистът очаква труден мач и изключи всякакъв вид подценяване на ситуацията от своите футболисти. Локомотив спечели първия мач на “Лаута” с 2:0 и има сериозни шансове да продължи в следващия квалификационен кръг на Лига Европа.

“Искам да поздравя всички в Словакия и хората в Търнава. Радвам се за първия мач. Направихме хубав резултат, но и много опасен. Знаем колко качества има отборът от Търнава. Това показаха и в Пловдив. До 20-ата минута играха много силно, но след това ние заиграхме добре. Гледах и мача с Жилина, но нямаха късмет. Със сигурност няма да подценим противника и ще се концентрираме да се справим по най-добрия начин. Някои футболисти получиха почивка и играхме добре в последните мачове от шампионата. Вече съм говорил с отбора и че противникът ще търси ранен гол. Работихме тактически върху това. Ако имаме шанс за атака или контраатака, ще опитаме да се възползваме”, сподели наставникът.

“Настроението е добро и резултатите говорят. Свършихме добра работа през последните три мача. Бяхме по-добрият отбор и нищо не беше случайно. Радвам се, че мога да работя с момчетата по този начин. Наясно съм със състава. Винаги може да се случи нещо. Ако някой играч, не е готов, може да ми каже и тогава да преценим”, каза още Акрапович.

38 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    2

    Мангали,радвайте се че е Андрей да ви отразява малкото незначително тимче,щото напълно ще изчезнете от картата.Трябва да му целувате жълтия гъз,вие го кълнете като дърти циганки!Мангали долни малобройни 🙂

    • Базичката празна, срещу Левски 70 човека, бива ли да си толкова нагъл цървул?

  2. 7
    2

    Не отразяват Локомотив, защото сайта е коматевски , а не пловдивски.

  3. 10
    1

    Жалко е за пловдивски сайт, че софийски медии отразяват Локото така все едно играе любимият им отбор, а пловдивски сайт вади новини за някакви оставки…Жалко е, че има някакъв форум в сайта, който е пълен само с нападки и деградиращи мнения

  4. 2
    4

    Ние срещу Щутгарт бяхме около 600 човека,има статии и снимки от тоя мач.Мангалите заминали 4 автобуса и се насраха да се хвалят 🙂 Мангали вие КОГА сте имали повече фенове,майка ви лъжлива МАНГАЛСКА?Колко пъти се преброяваме по мачове и анкети и ВИНАГИ СМЕ ПОНЕ 3 ПЪТИ ПОВЕЧЕ 🙂 Гадно ви е но това са фактите,днес Спартак ви шибат и обратно по хралупите в Шикера,мама ви шейба грозна циганска.

  5. 6
    1

    Помаци нещастни, наистина ли сте толкова тъпи, да не разбирате, че всяка една победа, всяка една точка, всеки един гол на български отбор в ЕКТ е важна не само за самия участник, а за всички отбори в България? Нали сте с големите претенции, Ботевь да е силен отбор и да играе в евротурнирите следващата година? Ако България има по-висок коефициент, това няма ли да е по-добре за едно евентуално ваше участие? Или като едни самодоволни селяни, на които изобщо не им пука за отбора, а е важно те самите да изглеждат много велики в очите на другите, и както показахте на скоро, не залагате на качеството, а на количеството? Харесва ви да казвате: “Ботевь изигра шест мача в турнирите, а Буфирити само два, или четири, следователно ние сме много вилики”, а това с какви отбори сте играли е без значение.
    Много жалка картина.

  6. 5
    1

    На нази стрямалий изобщо не ни пука за Локото….бат Стоян канара ни е организирал днес пехливански борби и жа са бъхтем кът добичета ва да гоейба.

  7. 3
    5

    Яж хуй ,да ви еба майката Столюпенска

  8. 12
    2

    А бе жълТУРЦИТЕ! С кой ще играят за Лига Европа???!!! и по коя телевизия ще ги дават???!!! За един приятел питам,че незнае! ПЕТАТА ЗАВИНАГИ ЩЕ СЕ ГОВОРИ И ПОМНИ!!! ГУСТО МАЙНА ФИЛИБЕТО ОБИЧА ЛОКО ПЛОВДИВ!!! ДОКАТО НИЕ СЛАВИМ БЪЛГАРИЯ И ПЛОВДИВ! ВИЕ СИ СТОЙТЕ ПО СЕЛАТА! ЗЛОБЕЙТЕ СИ И НИ ГЛЕДАЙТЕ ПО ТЕЛЕВИЗИЯТА! СТАДИОН НИКОГА НЯМА ДА ИМАТЕ ЗЛОБАРИ ЖЪЛТИ СЕЛСКИ! АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И НАЛИ СИ ЗНАЕТЕ САМО ПЛОВДИВ САМО ЛОКО И САМО ОЖБОЛТ-ПЕТАТА ПЕТАТА ПЕТАТА ХАХАХА ЖЪЛТИ КУРВИ ЯКО В ДИВИЯ ДА ВИ Е ЦЯЛ ЖИВОТ 15.05.2019Г. ФИНАЛ ЗАВИНАГИ ОСТАВАЩ В ИСТОРИЯТА СПЕЧЕЛЕН ОТ ЛОКО ПЛОВДИВ-КУПАТА Е ЧЕРНО-БЯЛА!!!

    • 2
      8

      Ясно, нямаш 130 кинта да се усмихнеш и пак ще дереш гърло пред телевизора, ако си платил кабеларката.

      • 4
        1

        Нямам спомен да сте ходили толкова хора в чужбина,колкото ние заминахме.Седнал да ми говори за 130лв…..иначе сте стотици хиляди

  9. 4
    7

    СПОМЕНИ ОТ БЪДЕЩЕТО

    DOKU IS KAPUT / доку капитулира пред мощния устрем на СПАРТАК ТЪРНАВА …

  10. 13
    17

    ЧЕРНО – БЕЛИЯТ ВАГОН ОТИВА В ТЪРНАВА ЗА БРАКУВАНЕ И ПРЕТОПЯВАНЕ .
    ОТТАМ НЯМА ВРЪЩАНЕ …

  11. 8
    13

    ЩЕ РАЗТВОРИМ НИЙ В ТЪРНАВА
    ЧЕРНО – БЕЛИ БУЗКИ ,
    ТАКА ЧЕ ДА НИ ЗАВИДЯТ
    ОСТАНАЛИТЕ ДРУЖКИ .

  12. 2
    4

    Рак дата хване между краката и задните бузи.

  13. 10
    4

    Жълтите циганчета с ебани майки, проститутки от Столюпиново, как си избиват кпмпялексите хохохохоххо

  14. 22
    7

    Андрюша да ядеш на всички Локомотивци ЛАЙНАТА, пускаш интриги, между впрочем сам си пишеш, и дразниш феновете на двата отбора, ДАТИ ЕБАТ ЖЕНАТА пред твоите очи, ЖЪЛТ КРАСТАВ селянин.

      • 2
        1

        Ами с тези пари ковчек, лекарства, патерици да си купиш като подарък с тези грешни пари.

  15. 6
    16

    Кой БГ отбор няма победа като гост в ЕКТ от 46 години? Това е от ерата на чернобялата телевизия. Кой е отбора. Това е от ерата на парния Локомотив. Ебаси срама. Кой е отбора?

  16. 5
    9

    СПЕЧЕЛХ ОТ ТОТОТО НЯКОЛКО МИЛИОНА А ДАНО АМА НА ДАЛИ УСПЕХ НА ВСИЧКИ БЪЛГАРСКИ УЧАСТНИЦИ А ДАНО АМА НА ДАЛИ

  17. 3
    23

    Ебати простите мангали 🙂 Само гаври и със строшени черепи по болниците,сган мръсна циганска..

    • 6
      2

      Анонимна проститутко,
      И ти скоро време ще ревеш като жена!
      Това може и да се случи по-скоро ако дадеш координати…

    • МАЙ НИКОГА НЕ СИ СЬБИРАЛ ИЗКЬРТЕНИ ЗЬБИ СЬС СЧУПЕНИ РЬЦЕ. А ИНДИАНЕЦ НЕЩАСТЕН И УРОДЛИВ .

  18. 5
    12

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ЦЯЛУТУ МААЛА Е С ВАС!!! МАШИНИИИИИИИИИИИИ…….. https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    ПУФ ПАФ!:))))))))))))))))))))))))))))))

  19. 21
    2

    Успех на Локо!!
    Най-важния мач за сезона е утре.
    Много труден съперник, но нашите имат сили да се справят.
    Направете и отново горди и щастливи, момче!!

    • Не беше ли на важния мач финала на финалите? И вие се объркахте вече горките, сън не ви хваща. Ами ако ни одупят с 3:0, ко прайм?

  20. 41
    2

    Успех, момчета, това е победа за България!

    • Когато Ботев играеше в ЛЕ не си спомням да да си споделял такива интимни мисли.

Коментарите са затворени