Желко Петрович даде дълга пресконференция след загубата от Левски на Герена, за сметка на това нападателят на канарчетата Антонио Вутов бе по-кратък.

74 КОМЕНТАРИ

  1. 8
    1

    ВСЕКИ ПЪТ ИМА НАЧАЛО И КРАЙ. И СЕ ВЪРВИ КРАЧКА ПО КРАЧКА. ТРЯБВА, ОБАЧЕ ДА ЗНАЕШ ОТ КЪДЕ ТРЪГВАШ И ЗА КЪДЕ ОТИВАШ. ВСЯКА КЪЩА СЕ ЗАПОЧВА С НАПРАВАТА НА ПЛАНА И ПОСЛЕ С ОСНОВИТЕ. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НАШИТЕ АРХИТЕКТИ И ВОДАЧИ НИТО ЗНАЯТ ОТ КЪДЕ ДА ТРЪГНАТ, НИТО ОТ КЪДЕ ДА ЗАПОЧНАТ. СЪБРАЛИ ГИ БИВШИ СЕРВИТЬОРИ, СЧЕТОВОДИТЕЛИ И КАКВИ ЛИ ОЩЕ НЕ И ЩЕ ПРАВЯТ ОТБОР. ТОЙ КЪЩАТА, ЖЕНАТА И ДЕЦАТА СИ НЕ МОЖЕ ДА УПРАВЛЯВА, ТРЪГНАЛ ШЕВ В БОТЕВ ДА СТАВА. НАРОДЪТ КАЗВА: РИБАТА СЕ ВМИРИСВА ОТ КЪМ ГЛАВАТА. АМА КАК ДА СИ ОТРЕЖАТ САМИ ГЛАВАТА? КАК САМИ ДА СИ ОТРЕЖАТ КЛОНЧЕТО НА КОЕТО СТОЯТ? САМУИЛОВ ТРЯБВА ДА ПОДХВАНЕ МЕТЛАТА, НЕ, НЕ. ТРЯБВА ДА ВКАРА ФАДРОМАТА И ДА РИНЕ. ПРЕДИ ТОВА ТРЯБВА ДА ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ. НА ТЕЗИ, КОИТО НАПЪЛНИХА БОТЕВ С БОКЛУЦИ, НА ТЕЗИ, КОИТО СЪСИПАХА ДИСЦИПЛИНАТА В ОТБОРА, НА ИНТРИГАНТИТЕ, НА ГОТВАЧИТЕ, НА ТРОЯНСКИТЕ КОНЕ. И ДА СЕ ЗАПОЧНЕ НА ЧИСТО. ДА СЕ СЛЕЯТ ОПИТ И МЛАДОСТ И НАЙ-НАКРАЯ ДА ВИДИМ ПЛОДОВЕТЕ НА ТАЗИ ШКОЛА. ЗА КАКВО НИ БЕШЕ ТАЗИ БАЗА, ОТ ХУБАВА, ПО-ХУБАВА, КАТО НЕ МОЖЕМ ДА ИЗКАРАМЕ СВЯСТНИ ФУТБОЛИСТИ, ТА ВСЕ ОПИРАМЕ ДО БИВШИ ГОВЕДА И ПРАСЕТА. АМАН ОТ КУЦИ КОНЕ, КОИТО РАЗВАЛЯТ И МАЛКОТО, КОЕТО ИДВА ОТ ДОЛУ! ДОШЛО Е ВРЕМЕ ЗА НАЧАЛОТО НА ДОВЪРШВАНЕТО НА КОЛЕЖА. ДАЙ БОЖЕ ДА ВИДИМ И НАЧАЛОТО НА ИЗГРАЖДАНЕТО НА НОВ БОТЕВ, ТАКЪВ КАКЪВТО ГО ИСКАМЕ ИСТИНСКИТЕ БОТЕВИСТИ! С БОГА НАПРЕД! САМО БОТЕВ!

    • Пич , ти вярно ли мислиш че на някой му се занимава с футбол, освен онези, които Бойко беше привикал? Те прибират, където и каквото харесат без пари и продават за някакви пари. Погледни само Лудогорец, колко играча на Ботев вземаха и ги съсипаха! “Собствениците” на натрапените им отбори/освен поканените на срещата/ така са впримчени, че няма мърдане, иначе ще ги съсипят! Гледам Венци Стефанов нещо шикалкави, но и на него ще му свият перките. Футбола е социален феномен, който се ползува като инструмент по избори, отвличане на вниманието от реалните проблеми в държавата и обществото, а сега вече и разделяне на хората, защото по- лесно се контролират! Това не е ново, а още римляните са прилагали принципите “хляб и зрелища” и “разделяй и владей”!

      • НИЕ, АКО ГОВОРИМ ЗА СВЕТОВНАТА КОНСПИРАЦИЯ, ТРЯБВА ДА КАЖЕМ, ЧЕ ЕМАНЦИПАЦИЯТА НА ЖЕНИТЕ, ПРАВАТА НА ДЕЦАТА, СЪСИПВАНЕТО НА ОБРАЗОВАНИЕТО, СВЕТОВНИТЕ ИКОНОМИЧЕСКИ КРИЗИ, СВЕТОВНИЯТ ТЕРОРИЗЪМ И Т.Н. СА ИНСТРУМЕНТИТЕ, КОИТО СПОМАГАТ ЗА ПО-ЛЕСНОТО УПРАВЛЕНИЕ И МАНИПУЛИРАНЕ НА ХОРАТА. АЗ ГОВОРЯ ЗА НЕЩО ДРУГО. САМУИЛОВ, А И ОСТАНАЛИТЕ СОБСТВЕНИЦИ ОТДЕЛЯТ НЯКАКВИ ПАРИЧНИ СРЕДСТВА. ВЪПРОСЪТ Е: КАК СЕ УПРАВЛЯВАТ ТЕЗИ СРЕДСТВА И КАКВО СЕ ПОСТИГА С ТЯХ. АКО ПРАВИЛНО СЕ УПРАВЛЯВАТ, ВМЕСТО ПО 1000 ЧОВЕКА НА МАЧ, ЩЕ ХОДЯТ ПО 20 000. И ТОГАВА ЦЕЛТА ЗА КОЯТО ГОВОРИШ ТИ, ЩЕ БЪДЕ ПО-ДОБРЕ ИЗПЪЛНЕНА. СЕГА, АКО ЗАБЕЛЯЗВАШ, КАКВИ ХОРА ПИШАТ В ТОЗИ САЙТ И КОЛКО ОТ ТЯХ СА НА СРЕДНО РАВНИЩЕ, ЩЕ РАЗБЕРЕШ, ЧЕ ПАРИТЕ СА ДАДЕНИ НА ХАЛОСТ И ЦЕЛТА ЗА КОЯТО ГОВОРИШ, НЕ Е ИЗПЪЛНЕНА! ДАНО ДА СЪМ БИЛ ЯСЕН!

        • Добре де, но ние не може да знаем, как се управляват парите след като не знаем какви са приходите и разходите за издръжката на отбора. Да от значение е колко хора ходят на мач за две домакинства на месец. Мога да смятам и да направя разлика между приход от 1000 човека и 20 000. Но освен приходите има и разходи увеличаващи се право пропорционално на бройката хора. Посещаемостта при 8лв цена на билет ще е една, но ако не излиза сметката и направят примерно билета 50лв. с тези доходи каква ще е? Освен заплащането на футболисти и персонал, перото за организация не е малко! Така или иначе сметка на парите на клуба не можем да правим, дразни факта че идват някакви хора със съмнителни качества на хранилка, които пък водят футболисти, които не вършат работа. Но темата е много дълга и не ми се пише.
          Колкото до това, кой пише и на какво ниво е не е моя работа, а и всеки има право на глас.

          • ВЪПРОСЪТ ЗА БРОЙКАТА ЗРИТЕЛИ АЗ Я СПОМЕНАХ В АСПЕКТА ЗА КОЙТО ТИ ГОВОРИ- КАТО СОЦИАЛЕН ФЕНОМЕН. В ПОСЛЕДНАТА ЧАСТ НА ТВОЕТО ИЗЛОЖЕНИЕ ИДВАШ В АСПЕКТА В КОЙТО АЗ ЗАСЯГАМ НЕЩАТА, А ИМЕННО, ЧЕ СЕ ХРАНЯТ ХОРА, КОИТО НЯМАТ НИКАКЪВ ПРИНОС. КАКВА Е ПОЛЗАТА ОТ ЕДИН БАЛТАНОВ НАПРИМЕР? В ИГРОВО ОТНОШЕНИЕ- НИКАКВО. ТОЙ ПРОСТО Е СВЪРШИЛ. В СЪЩОТО ВРЕМЕ ВЗЕМА ЕДНА ОТ НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ЗАПЛАТИ. НО ТОВА Е ВСЕ ОЩЕ НИЩО В СРАВНЕНИЕ С ЛОШОТО ВЛИЯНИЕ, КОЕТО УКАЗВА В ОТБОРА. ТОЙ Е КАПИТАН И ТАРТОР. ПЪРВО ОБРАБОТВА ТОШКО, А СЛЕД ТОВА И МЛАДИТЕ ФУТБОЛИСТИ- КОГА ДА СЕ НАТЯГАТ, КОГА ДА НЕ ИГРАЯТ, С КОЙ ДА ИГРАЯТ, КОЙ ДА ПРИЕМАТ В КОЛЕКТИВА И КОЙ НЕ, КОЙ ДА ВЗЕМА ПО-ГОЛЯМА ЗАПЛАТА И КОЙ НЕ, ДА СЕ СЪБОТИРА ЛИ ТРЕНЬОРА, ИЛИ НЕ, Т. Е. ТОЙ Е ГЛАВНИЯ ГОТВАЧ! АКО ГОВОРИМ ЗА ПАРИ, МОЖЕМ ЛИ ДА ИЗКАРАМЕ ПАРИ ОТ БАЛТАНОВ- ТВЪРДО НЕ, НИКОЙ НЕ ГО ИСКА. АКО НАЛОЖИМ ЕДНО МЛАДО МОМЧЕ НА НЕГОВО МЯСТО, МОЖЕМ ЛИ ДА СПЕЧЕЛИМ- ТВЪРДО ДА! ХАЙДЕ ДА КАЖЕМ И ЗА ВУТОВ. НЕКА СЕ ИЗКАРА СТАТИСТИКАТА – КОЛКО МАЧА Е ИГРАЛ И КОЛКО Е ПРОПУСНАЛ? КОЛКО ГОЛА Е ВКАРАЛ И КОЛКО Е ПРОПУСНАЛ, КОЛКО ГОЛОВИ ПАСА Е ДАЛ, КАКВА Е НЕГОВАТА ИГРА БЕЗ ТОПКА, ПОКРИВА ЛИ СИ ЗОНАТА И ЧОВЕКА, КОЛКО ПЪТИ Е ОСВОБОДИЛ СВОЙ СЪОТБОРНИК И ТОГАВА ДА МУ ДАДЕМ ОЦЕНКА КАТО ФУТБОЛИСТ И ЗАСЛУЖИЛ ЛИ СИ Е ЗАПЛАТАТА? А СЕГА НЯКОЙ ГОВОРИ, ЧЕ ЕДИ КОГА СИ БИЛ ВКАРАЛ ГОЛ И Е НЕЗАМЕНИМ. ГОВОРЯ, ЧЕ НЯМА ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ В НИЩО, ПОРАДИ ЛИПСА НА ОБЕКТИВИЗЪМ. МИСЛИШ ЛИ, ЧЕ НА ЗАФИРОВ МУ ИДВАТ ТЕЗИ НЕЩА В ГЛАВАТА И ГИ ИЗИСКВА ДА СЕ ПРАВЯТ? ОМАЙВАТ САМУИЛОВ, ЧЕ ВУТОВ Е СТРАШЕН ФУТБОЛИСТ, ИГРАЛ В ЕВРОПА И Т.Н. СЪЩОТО ВАЖИ И ЗА ДРУГИТЕ ГОВЕДА И СВИНЕ В ОТБОРА!

  2. 7
    1

    Плюйте се, псувайте се, бийте се, но се замислете защо Пловдив няма нормален стадион!
    Видяхте ги миналата седмица на седянката кои са в заверата! И като цяло са заебали спорта в Пловдив. Оня хангар “Колодрума”, кога ще се изплати? Или си вземаха комисионните и после майната му!

  3. 11
    2

    Жалко Желко жали
    жулени жълтури !

  4. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))
    9
    10

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА СЪ ПУКЛОНИМ ПРЕД ИДУЛА, ДАЛ ИМИТУ НА ВИЛИКИЯ СТУЛЮПИНУФСКИ УТБОР КЛОАКОМОТИФФФ!!!! ЮРУШШШШШШ!!! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

    https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif

  5. 14
    5

    Мариани – Вкарваш два на Ботев и отиваш в рая на Дубай……. хахахаха,то кой ли не е вкарвал на жълтите от Доматено…или който не е ритнал към вратата..той не е вкарал

  6. Жълтият балон „Кристиан Димитров” пак се спука
    13
    10

    Жълтият балон „Кристиан Димитров” пак се спука

    Защитникът беше кръгла нула при гостуването на „Герена”

    Искаха го, хвалеха го, вдигаха цената му. Надуха го като балон. Балонът обаче, жълт на цвят, се спука. Вместо да върви нагоре, Кристиан Димитров се срива надолу. А че е млад и безспорен талант, е факт. Има обаче и друга истина – качествата му и парите, които струва защитникът, са преувеличени.

    Ако наистина бе толкова добър, днес нямаше да продължи да играе в Ботев (Пловдив), а да е я в ЦСКА, я Левски или някъде в чужбина.

    Кристиан не се представи на ниво и при вчерашното гостуване на „Герена”, където той и съотборниците му паднаха с 1:3. На няколко пъти се оплете и сбърка, но добре че бяха добрите реакции на вратаря Аргилашки. В противен случай „канарчетата” щяха да отнесат поне пет гола.
    Winbet – победата е емоция! (18+)
    При третото попадение Димитров го нямаше никакъв нито пред, нито вътре в наказателното поле, когато „сините” майсторски разцъкаха топката, а атаката им доведе до точния изстрел на Иван Горанов.

    От добрите изяви на Кристиан нямаше и помен. Нямаше и от тези на Тодор Неделев, който така и не успява да изиграе един силен мач на „Герена”. Стъпи ли там, Тошко сякаш стъпва в пъкъла. Панира се и бързо прегаря в играта. Така, както прегаря и Кристиан Димитров…

  7. 9
    9

    Отговор до циганина поет по-долу:

    -Даваш ли даваш Балканджи Манго български отбор на турска вяра?
    -Давам ефенди Зеки давам. И гъза си давам само шампион да ставам.
    -Даваш ли даваш Балканджи Манго турско значе насред лайнута да се вей?
    -Давам ефенди Байрям давам. Само локу да съ пей.
    -Даваш ли даваш Балканджи Манго 50 потника футболен клуб да управляват?
    -Давам ефенди давам и жената давам, само кифтета и кибапчитъ дъ дават.
    -Даваш ли даваш Балканджи Манго мафиот и пласьор президент на отбора ти да става?
    -Давам ефенди давам, що да не давам, щом шампион ще ставам.
    -Даваш ли даваш Балканджи Манго само любов към твоя жепейски клуб да раздаваш?
    -Давам ефенди давам и сърсету си давам, ама най-многу убичам омраза към великия Ботев да насявам.

    • 6
      6

      Пламене, жалко жълто балонче! Жълтите сте избрали най-древната професия за съществуването си! Всякакъв морал сте пренебрегнали, и мислите че като проститоирате за трохички хляб сте в комфорт! Напротив! Нормалните хора им се повръща от такива като вас! Проститутките на всички времена! Използвани и захвърлени в бунището! Всичките които са ви използвали, са ви пращали на това бунище! Чувствате ли, че покровителя ви Домус ефенди постепенно ви засилва и той на там! Никой не обича проститутките! Те са само за удоволствие!

      • 8
        5

        Глупак – измислихте си година, собственици турци имахте, закрихте се за да дойде Велбъжд в Пловдив и останахте завинаги в Б-група, за Шумен на собствения си стадион викахте и Зулума каза, че сте цигански отбор, рекордьори за най-голяма загуба в първенството (Слабия) и евротурнирите (Оксер), тото-отбор известен сте и ти ми говориш за морал?!

        Мазен циганин само го може това.

        • 1
          1

          Всичкото това което си опитал да напишеш, не почива на факти. Плод на изкривено усещане на действителността, а от там на сетне пропито със злобата, завистта и простотията владеещи 90% от феновете на ботевъ! Да не се връщаме назад във времето, когато Партията хранилка ви носеше на ръце! То не беше КЦМ(тази връзка още съществува, видя се с платените фенове на финала), АФД, БКП, та чак до ден днешен все на някой се подлагате! Пишеш за мазен циганин?! Вие и там в Столипиново на базата на друго ваше качество комплексарщината, създадохте цигански фен-клуб Изгрев бойс! Първият шеф на Изгрев бойс беше(Бог да го прости) Челсито! Да не пишем и по какъв начин и с лиценза на кой отбор се съживихте, след унищожаването пак от олигофренични прояви на отбора на ХРИСТОЛОВ! Твоя пасквил пропит с изблик на простотия и неграмотност, го запази за наследниците си, за пример какъви лоши качества не трябва да притежава нормалният човек!

          • Тъпак – започваш обнадеждаващо – и точно когато очаквам да покажеш какво грешно съм написал, пак запопваш с пяна по устичката за Ботев да пишеш. Но така е – ще сте вечно с комплекс в сянката на Ботев!

  8. 10
    8

    БОТЕВ ИГРАХА ОТЛИЧНО! ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В СТРАШИЛИЩЕ …………..просто Тошко не бе на ниво!!!!!!!! ОЩЕ МАЛКО ДА СЕ ОБИГРАЯТ И ТРИМА СЪДИИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ГИ СПРАТ!!!!!
    ЗА РАЗНИ КАВАЛИ И ДУДУЦИ ЩЕ КАЖА СЛЕДНОТО: И ТАМАНГО СКАЧАШЕ НЕ КАКТО ТРЯБВА И МИКИТО НЕ БЕШЕ НА НИВО, И ВИДЕН ПРАВЕШЕ ЛЮХОВЕ, И ДОБРИ НЕНОВ НЯМАШЕ СКОРОСТ, И ТУМБИТО БЯГАШЕ ЧЕСТО ПЪТИ САМ СРЕЩУ ВЯТЪРА, НО БЯХТЕ ОТБОР!!!!!! ОТБОР ШАМПИОН!!!!!!

    • 5
      5

      Откачалка настрана, кога са те пуснали от психиатрията?! Яж си фекалиите, и после лапни биберона! Тихо и кротко! Само гледай да не се спънеш, и да паднеш по очи на асфалта!

  9. 13
    9

    Отбор мъка, първите 45.мин.играха ГАНКИНОТО, вторите нямат въздух, физиката слаба.

  10. 10
    9

    Жално ми Желко зажалил за едни пусти жалки индианци. Не жали Желко не жали, желка им майка индианска.

  11. 16
    10

    Доволен съм от играта, особенно първото полувреме. Съдята ни поряза и тва е. Случва се във футбола. Нищо трагично. Ай канариии…

    • 7
      6

      СъдЯта?
      От цървул,не тръндафор – НИЩО не става,ей!

    • 3
      8

      ама съдията със сигурност нищо не ви е порязал, само в жълтурските тикви

  12. 11
    10

    Щом и Горанов ви го заши…..егати отбора дето сте…… бухаааааа

  13. 10
    10

    Найлон голмайсторът на аматьорска Малта, статистика…3 мача 0 гола, 10- 100 процентови положения 0 гола…НОВАТА ПЕРЛА НА КОМАТЕВО!???

    Желко, дръж се до ОСМИЯ КРЪГ и те освобождаваме…

  14. 10
    18

    Андрей ти си голям дебил момче.Локомотив представя Пловдив и България в европа в четвъртък,а ти се занимаваш да правиш колажи на съдиите .Миналия сезон когато заклаха Локомотив не помня да си правил такива драми и трагедии.

    • 8
      3

      абе мангал – колко пъти да ти казвам, че вас никой не ви брои за живи! Какво само подскачате!
      МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТОЯ САЙТ, КАТО ГО НЕ ХАРЕСВАТЕ!
      Направете си Столюпиново.ком и марш там!

    • 3
      2

      Мангал, направи сайт, пиши на турски за Локо по цял ден и бъди щастлив.

      Ревливи, сополиви мангали – кур за Локо!!!!

  15. 8
    15

    Пак ли съдията е виновен….. еми …дааа,ако не сте дали мача…то някой ви е виновен….това е болестно състояние от гледна точка на медицината….. иначе по просто казано…вие сте малоумни,жълти нещастници

    • Виж се само с какъв ник си се писал и говори за малоумни нещастници!

  16. 25
    9

    ОТ 55 ГОДИНИ ГЛЕДАМ ФУТБОЛ. НЯМА МАЧ МЕЖДУ БОТЕВ И ЛЕВСКИ В КОЙТО ДА НЕ СА ПОДПРЯЛИ ГОВЕДАТА. ДАЛИ ЩЕ ИМ ДАДАТ ДУЗПА, ДАЛИ ЩЕ ИМ СПЕСТЯТ ТАКАВА СРЕЩУ ТЯХ, ДАЛИ ЩЕ НИ ОТМЕНЯТ ГОЛ, ИЛИ ЩЕ ИМ ПРИЗНАЯТ ГОЛ ОТ ЗАСАДА, ВСЕ ГИ БУТАТ. И ТОЗИ МАЧ НЕ НАПРАВИ ИЗКЛЮЧЕНИЕ. НЕКА, ОБАЧЕ ГЛЕДАМЕ НАС СИ. ОЩЕ СЛЕД ПРЕДНИЯ МАЧ КАЗАХ, ЧЕ НЕ НИ ОЧАКВА НИЩО ДОБРО. ЗА ДА НЕ СЕ ПОВТАРЯМ, ЩЕ НАПРАВЯ ПЕРСОНАЛНИ ОЦЕНКИ НА ВСИЧКИ ФУТБОЛИСТИ. АРГИЛАШКИ СПАСИ НЯКОЛКО ПОЛОЖЕНИЯ, НО МОЖЕШЕ ДА СЕ НАМЕСИ ПО-ДОБРЕ ПРИ ГОЛОВЕТЕ. МИСЛЯ, ЧЕ Е ДАЛЕЧЕ ОТ КЛАСАТА НА КАЙЗЕР. НЕ СЪМ В ТЕЧЕНИЕ НА РАЗГОВОРИТЕ С КАЙЗЕР, НО ЗА МЕН БЕ НАПРАВЕНА ГРЕШКА С ОСТАВЯНЕТО МУ ДА СИ ЗАМИНЕ. ФИЛИПОВ, ВЪПРЕКИ СВОИТЕ ГОДИНИ ИГРАЕ СЪС СТРАХ И СТАВА ЗА РЕЗЕРВА. ЖАЛКО, ЧЕ ДЖОНАТАН Е КОНТУЗЕН И ИСКАТ ДА ГО ГОНЯТ. ЗА МЕН ТОЙ Е МНОГО СТОЙНОСТЕН ИГРАЧ, НО ДАЛИ Е ТАКЪВ И КАТО ЧОВЕК? ДИМИТРОВ СЕ РАЗДАВА, НО МУ ЛИПСВА ОПИТ И СПОКОЙСТВИЕ. ТОЙ Е НАШЕТО БЪДЕЩЕ. ПИРГОВ НЕ ГО ХАРЕСВАМ, ЗАЩОТО Е ДРЕБЕН, ТРУДНО ПОВРАТЛИВ, ХАЗАРТЕН И НЕ МОЖЕ ДА СЕ СРАВНЯВА ИЗОБЩО С В. ГЕНЕВ. КАРДОСО СЕ РАЗДАВА, МОЖЕ ДА ПОДОБРИ УДАРИТЕ СИ И Е ДОБРО ПОПАДЕНИЕ. ХОЛАНДЕЦЪТ ВАН АРНЕМ РАЗДАВА ХУБАВИ ПАСОВЕ, НО МУ ЛИПСВА ФИЗИКА, ОСОБЕНО В ДЕФАНЗИВЕН ПЛАН. ТРЯБВА ДА РАБОТИ ЗДРАВО ЗА СИЛА И СКОРОСТ. БАЛТАНОВ Е СВЪРШИЛ ЗА ГОЛЕМИЯ ФУТБОЛ И НЯМА МЯСТО В БОТЕВ. НЕ МОГА ДА РАЗБЕРА КАК МОЖЕ ДА БЪДЕ КАПИТАН НА ОТБОРА. ИЗГЛЕЖДА ПРИЯТЕЛСТВОТО МУ С ТОШКО ГО ПРАВИ ФАКТОР И ГЛАВЕН ГОТВАЧ. ЗА МЕН ТОЙ Е ПЪРВИЯ ФУТБОЛИСТ, КОЙТО ТРЯБВА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ОТ ОТБОРА. ТОШКО ИМА НЕВЕРОЯТЕН ТАЛАНТ, ГАРНИРАН С МЪРЗЕЛ, ОСОБЕНО В ДЕФАНЗИВЕН ПЛАН. НЕКА ОТИДЕ И ДА ПОГОВОРИ СЪС ЗЕХТИНСКИ, ИЛИ НЯКОЙ ДРУГ ОТ ЛЕГЕНДИТЕ И ДА ЧУЕ КАКВО ЩЕ МУ КАЖАТ ТЕ. ДАНО ДА ИМА УШИ ДА ЧУЕ И РАЗБЕРЕ КАК СЕ СТАВА ЗВЕЗДА. НА ВРЕМЕТО ТИМОНОВ БЕШЕ ГОЛЯМА НАДЕЖДА, НО НЕЩО МУ ПОПРЕЧЕ. ТОШКО НЕ Е СТИГНАЛ ДО ТАМ, НО НЯМА ДА СТИГНЕ ВЪРХА. ОТ ТОНЕВ Е ОСТАНАЛО ЕДНО ИМЕ И НИЩО ДРУГО. НЕПРЕКЪСНАТИ КОНТУЗИИ, ЛИПСА НА КОЛЕКТИВИЗЪМ, А И НА БЪРЗИНА ПО ДУМИТЕ НА ЖЕЛКО, ГО ПРАВИ ИЗЛИШЕН ЗА ТОЗИ ОТБОР. ЗАЕДНО С БАЛТАНОВ, КАРАЧАНАКОВ, ЗЕХИРОВ, ВУТОВ, ПИРГОВ СА ПРЕМИНАЛИ СВОЯ ЗЕНИТ И ТРЯБВА ДА СИ ТРЪГНАТ ОТ БОТЕВ. ГОЛЯМ ДЛЪЖНИК НА ОТБОРА Е КРИС. КОЛКО ГОДИНИ СЕ ГОВОРИ ЗА НЕГО КАТО ЗА НАДЕЖДА, БЪДЕЩА ЗВЕЗДА, ИСКАЛИ ОТ ТУК, ОТ ТАМ, НО ЗА СЪЖАЛЕНИЕ НЯМА ГОЛЯМ МАЧ! САМИЯТ ТОЙ ИСКА ДА НЕ ГО НАРИЧАТ ЮНОША, НО НЕ ПОКАЗВА ДОРИ СТАРАНИЕ. КЪДЕ МУ Е БЪРЗИНАТА, КЪДЕ МУ СА УДАРИТЕ, КЪДЕ МУ СА ПАСОВЕТЕ, ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ГОЛОВЕТЕ. ЧАКА ГО ЗДРАВА РАБОТА, АКО ИСКА ДА ИЗЛЕЗЕ НЕЩО ОТ НЕГО. ТАЙЛОН Е ЕДНА ЗАГАДКА. ЛИПСВА МУ ФИЗИЧЕСКА ПОДГОТОВКА И СПОКОЙСТВИЕ. МИСЛЯ, ЧЕ НЕЩАТА ЩЕ СИ ДОЙДАТ НА МЯСТО, АКО ПРОДЪЛЖАВА ДА СЕ СТАРАЕ И РАБОТИ УСЪРДНО! ПРИ ВУТОВ ИМА ТАЛАНТ, НО НЕЩО МУ ПРЕЧИ ДА ГО РАЗКРИЕ. ДАЛИ Е ЗДРАВЕТО, ДАЛИ МЪРЗЕЛ, ИЛИ НЕЩО ДРУГО, НЕ ЗНАМ, НО НЕ МОЖЕ ДА ПРОДЪЛЖАВА ТАКА- ЕДИН МАЧ ИГРАЕ, ДВА ПРОПУСКА, ЕДИН ГОЛ ВКАРА, 5 ПОЛОЖЕНИЯ ПРОПУСКА. И НА КРАЯ ЗА ЖЕЛКО. ТАРТОРИТЕ КАЗВАТ, ЧЕ СА ДОВОЛНИ И ЧЕ Е ПО-ДОБЪР ОТ КИРОВ. ДА НЕ БИ САМО ПО ХАРАКТЕР?! ЖЕЛКО НЯМА ДА НАПРАВИ ОТБОР БЕЗ ДИСЦИПЛИНА. МОЖЕ ДА СЕ СМЕЕМ НА ЛОКО И АКРАПОВИЧ, НО ТАМ МЪРЗЕЛИВЦИТЕ И ГОТВАЧИТЕ ГИ ГОНЯТ! ПЪРВАТА РАБОТА НА ЖЕЛКО Е ЧАС ПО СКОРО ДА СЕ ОТТЪРВЕ ОТ ГОРЕПОСОЧЕНИТЕ ТЪРТЕИ. ИНАЧЕ И НЕГО ЩЕ ГО СГОТВЯТ И ТО В НАЙ-СКОРО ВРЕМЕ. ИМА И ЕДИН ТРОЯНСКИ КОН В ОТБОРА, НО НЕГО САМО САМУИЛОВ МОЖЕ ДА РАЗКАРА! САМО БОТЕВ И ДАНО ЧАС ПО-СКОРО ДА ЗАПОЧНЕ СТРОЕЖА. С БОЖИЯТА ПОМОЩ НАПРЕД И НАГОРЕ!

    • 6
      8

      Ти изгони целият отбор ве, братле 😀 Безработен ли си, че имаше време да правиш разбор на 11 човека при положение, че не си се събличал по физическо?! Вутов като решаваше мачовете си трайкаше, сега не бил за Ботев. На Тодор Неделев можеш само подметките да му ближеш и пак няма да си достоен като него. Колкото и да драскаш и да хвърляш плюнки си един анонимник без абсолютно никаква власт 😉

      • 7
        1

        Пич, ти сляп ли си ? Не съм съгласен на 100% с нещата които е написал кавала, но за Балтанов и Тошо е прав. Всички сте заслепени от това, че вади отбора от тежки ситуации, има техника и прави пасове КОГАТО ми върви играта. Пич, ти забелязал ли си на Тошо като не му тръгнат първите 10-20 минути какво почва да прави ? Бие топката от 30 м защото е изнервен и ВЪОБЩЕ не тича и не се връща да помага. Да, може да е юноша, може да не ни предаде за Левски и ЦСКА, но много го мързи…няма психиха просто, не му ли тръгне играта той е свършил.

        • 1
          12

          Не е Юноша на ботевъ, юноша е на Ботев 2000.Жълт мангал.

        • 6
          1

          Така е….Тошко отива към Григор Димитровото състояние. Апатия, мързел, много рано стана звезда и рутината му пречи. А има пред себе си толкова много футбол, че ако не се промени – ще свърши скоро в марица.

    • 10

      И аз съм на мнение,че е време Балтанов да седне на пейката,последната година освен да е капитан с нищо друго не е допринесъл за доброто на отбора.С Тошо трябва да се проведе сериозен разговор и не да вдига ръцете след изгубена топка,а да се бори докрай.За Тонев,Карачанаков и Зехиров явно се надяваха да им съживят кариерата и да се лапнат трансфери,но няма да стане тая работа,свършили са.
      Всички в отбора мислят само за пари и трансфери,това ни е големия проблем.

    • 2
      1

      Сьгласен сьм….и месля че Тайлон е гола вода…втори Кампос..ужас…не сериозно е да не уцелиш врата от 3-4метра.
      Успех !

  17. 13
    11

    Ботев ще се прибере в Пловдив с друг автобус, след като гамени потрошиха стъклото на клубното возило.

    От щаба на Ботев са преценили, че не бива да се рискува, тъй като стъклото е много напукано и е опасно да не се пръсне магистралата при висока скорост.

    Така от клуба са наели друг автобу за минорното пътуване към Пловдив след загубата от Левски.

      • 3
        2

        ава братчет -ний сми циганите от Локото повечето столюпиновски. стига са излагай, ти си идин от нас

  18. 17
    9

    Каквото и да говорим – напълно раностоен мач! Огромен късмет за Левски при първия гол, уникални пропуски на Тейлон! Един корумпиран съдия – наказан за същия мач, заради несъществуваща дузпа и сега пак на същия мач назначен!!! В няколко отсъждания си пролича неговата пристрастност! Две кристални дузпи за Ботев неотсъдени и несъществуващ фал, след който става2:1 !

  19. 15
    4

    Започнахме с оправдания та-бюджета малък, няма качество? Ми то и бюджетите и на Черно море е по-малък, но…..? Ти като приемаш офертата за треньор не се ли запозна бюджета? Говориш за липса на качество, но голмайстора Тайлон не го ли пожела ти?

  20. 20
    17

    Ми аз няма кво да кажа. Медалите ще ни отиват,ама повече ще ни отиват мотиките на село.

    • 1
      1

      от КОМА, пак почна да плямпа за медали.

  21. 19
    15

    Желко е голям артист от Балшой театър и голям шмекерджия. Попаднал е на точното място за него.

  22. 12
    11

    ГА ША ПОЧНАТ ДА ВКАРВАТ ПИРВАЗЪ И НАЙЛОНА ВА?
    СЯ ИДВАМ ОТ КЪРА ПА ЛИ НЪ МАНДРЪСАА ЛЕВСКИ?

  23. 15
    11

    Да не би се е изморил срещу Дунав, или се пази за ЕТЪР, един ХУЙ не става от него.

  24. 24
    4

    Зафиров да си взима тези инвалиди-Карачанаков иТонев и да си заминава!!!! Ботев не е сиропиталище!!!!

  25. 26
    23

    Вилнеят мощно в интернет 10-тина миризливеца от малцинството… комплексирани и насрани сте след 15-ти! Боли! Цяла България видя истината- Пловдив е само жълто-черен…Великия Ботев върви в правилната посока и скоро пак ще мачкаме! Само Ботев!

    • 19
      18

      🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
      Цяла България видя, че сте просто едни жълти курви с фенска маса от туристи!
      Днес, колко бяхте?
      За един прЕател питам?
      Сто хиляди или един милион🤣🤣🤣
      Голям кеф е да ви гледа човек, колко сте жалки след 15.05.2019!

    • 11
      8

      Ще мачкате със задните части големи черно бели боздугани.

    • 13
      6

      Брат, дано си прав за бъдещето, а за това че Пловдив е жълто-черен го знаем в Бургас. Видяхме го на дербито което се игра в града ни.

  26. 19
    26

    Дано да не уволнят Желко до мача с нас. Так или иначе ще бием жълтите ни курви, но с Желко ментето ще се изгравим с тях доволно.
    Не барайте Жалкия!!!

  27. 19
    15

    БОТЕВ ИГРАХА ОТЛИЧНО! ПОСТЕПЕННО ЩЕ СЕ ПРЕВЪРНАТ В СТРАШИЛИЩЕ …………..просто Тошко не бе на ниво!!!!!!!! ОЩЕ МАЛКО ДА СЕ ОБИГРАЯТ И ТРИМА СЪДИИ НЯМА ДА МОГАТ ДА ГИ СПРАТ!!!!!

  28. 26
    12

    Не мога майна, хахахаха
    Тодор Неделв, пред канал 3- 50-та фенове ни дадоха криле хахаххххохохоххахахаххоххохоххохохоооххохохохохооххохо

    голям си Тоше, само гавра с индианците хахахахахаахахахахаахахахахаахах

  29. 18
    24

    Желко , заминавай си , не ставаш !
    Върнете Белия, майка ви д’ейба крадлива !

  30. 25
    19

    МУ-ХА-ХА-ХА-ХА
    Жълтите толкова слаби не са били от 15 години. Когато в един сезон ние станахме шампиони, а те изпаднаха.
    Тази година да не се повтори сценария?

    • 15
      9

      Веселяк си пада.Браво Желко,само такива мегарезултати и само напред!
      Разказвай всеки път по някой виц да ги мотивираш.

Коментарите са затворени