Тодор Неделев бе избран за Футболист №1 на втория кръг в Първа лига. Плеймейкърът на “канарчетата” спечели гласуването в традиционната анкета сред футболните треньори.

Неделев получи и статуетката за най-добър футболист на месец април за изминалия шампионат. В анкетата на Пресклуб “България” участваха спортните медии и редакции от страната.

Неделев се изказа оптимистично преди днешното гостуване на Левски на “Герена”.

“Радвам се, че феновете са зад нас, надявам се да ни подкрепят винаги защото ние имаме нужда от тях. Ще е тежък мач срещу Левски, надявам се да се подготвим по най-добрият начин за мача. Надявам се да не загубим. Ако вкарам, ще е добре дошло за мен”,заяви Тодор Неделев пред Диема спорт.

3 КОМЕНТАРИ

  1. 1
    1

    Не изскачай с коментари как щели Левски да излезнат мотивирани Тошка ,по важно има ли мотивация да се излезе и да се играе смело от страна на Ботев ,такива четки към противника сме ги виждали много пъти !!!??!!!

  2. 3
    5

    Пак надуват БАЛОНА на Тошко дънната риба…

    Дънните риби завинаги след Локомотив, погледнете класирането! Купата я взехме в най-важния мач в историята. срещу Коматевци! Мачкаме в Европа, евробоец сме, а ботевЪ цъка с Марица! Стадионът ни отговоря на изискванията на ЛЕ,а жълтокожите нямат стадион и са на село в КОМАТЕВО! Локомотив играе пред пълен стадион, а ИНДИАНЦИТЕ са надвиквани от ПЕТ-5- ДУНАВЦИ насред КОМАТЕВО!

    Е, това ако не е мъртъв отбор, кое е??? ботевЪ УМРЯ 15.05.2019…

Коментарите са затворени