Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович определи група от 18 футболисти за предстоящото дерби с Левски. Сблъсъкът със “сините” е в понеделник от 18:45ч. на стадион “Георги Аспарухов” в София.

В сравнение с последния шампионатен мач, наставникът на “канарчетата” извършва две промени. Извън групата останаха Родни Клустър и Антон Карачанаков.

На тяхно място сред 18-те попаднаха Александър Тонев и Костадин Ничев. Тази сутрин ботевистите тренираха на клубната база, а в следобедните часове на неделния ден ще отпътуват за столицата.

Ето и групата на Ботев:

Георги Аргилашки, Янко Георгиев, Филип Филипов, Лазар Марин, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Димитър Пиргов, Костадин Ничев, Радослав Терзиев, Филип ван Арнем, Лъчезар Балтанов, Марко Перван, Тодор Неделев, Станислав Шопов, Александър Тонев, Антонио Вутов, Кристиан Добрев, Тейлон Кореа

28 КОМЕНТАРИ

  1. Преди време, Андро комлексирания папагал беше сложил брояч под всяка статия свързана със Строежа…
    Защо сега няма брояч ма, туркиньо вмирисана?
    http://plovdivderby.com/2018/12/24/totev-bez-kran-na-kolezha-do-mart-shte-znachi-tezhak-proval/ Тук жълтия кмет прави много интересен коментар за Строежа….
    Март месец отдавна мина…Кранове няма!
    https://dariknews.bg/regioni/plovdiv/oficialno-stadionyt-na-botev-gotov-do-mart-2020-2104571
    Андро пусни пак брояча да видим как стадионът ще е готов до март месец 2020г…
    Да видим как се строи стадион за има-няма 7 месеца….хахахахахахааа
    Тия договори да не се подписват ей така, колкото да минава времето, бе шматки!?
    Действително жълтите ни курвички са нааааййй-големите глупаци в историята на БГ футбола… .

  2. ПРАВЕЩ СИ ПЕРИОДИЧЕН ТАШАК СЪС СТОЛИПИНОВСКИЯ КЛОАКОМОТИФ:)49,12:)))

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА СЪ ПУКЛОНИМ ПРЕД ИДУЛА, ДАЛ ИМИТУ НА ВИЛИКИЯ СТУЛЮПИНУФСКИ УТБОР КЛОАКОМОТИФФФ!!!! ЮРУШШШШШШ!!! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

    https://dic.academic.ru/pictures/wiki/files/119/walschaerts_motion.gif

  3. Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ДА СЪ ПУКЛОНИМ ПРЕД ИДУЛА, ДАЛ ИМИТУ НА ВИЛИКИЯ СТУЛЮПИНУФСКИ УТБОР КЛОАКОМОТИФФФ!!!! ЮРУШШШШШШ!!! НАПРЕШ ХРАБРИ ЛАЙНУМЕТИ, ПУФ ПАФ!:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

  4. 25
    1

    Карачанаков трябва да знае,че късметът му проработи когато се уреди с трансфер в клуб като Ботев с традиции , история , и многобройни и всеотдайни фенове. И вместо да се старае да се отблагодари,че го рестартираха , какво прави той??? Не се старае да си вдигне нивото , не показва,че е готов да се бори за място в престижен клуб с добро име в България. Така не се прави. Ако някой отиде да работи където и да било , но не влага усилия и не се старае колко време ще го търпят??

    • мноо ги разбираш… на терена точно това се прави ,може да не е гол но прави а другите дето само гледат и не му помагат защо пак са писани разбирачев…

  5. 17
    1

    На мене Вутов нещо не ми харесва, ръкомаха сърди се, рита шишета…Балтанов издиша, нарушение след нарушение, добре че холандчето дойде.

  6. 26

    Слаб Карачанаков…от колко време е в отбора?Има ли отбелязан гол?
    Гледах го на живо…с основание не попада в групата..Желко е взел правилно решение..Успех срещу говедата утре!
    Само Ботев Пд!

  7. 6
    35

    Браво на помака-физлултурник Желко! Нашата група е съставена все от мисири! Как пък един свестен футбалер няма!? Значи, ония говеда от София, ще ни разцепат трътките от секс! Добре че, ония от Лаута, хубаво ни наебаха на 15.05.19 тогава бе гадно, сега вече е за удоволствие! КРАСОТА, ВЯРА, ЖЪЛТИ ЖЕНИ
    АЙ ЖЪЛТИ МИСИРИ

    • 25
      3

      И с майка ти е така. Чука се за пари,понякога за удоволствие.

      • 4
        17

        Тя и майка ти и сестра ти не се прибират от скобата и магистралата,ама не им държиш сметка ,нали жълта курво на Локото!

        • 14
          1

          Сметка само на теб държа, дали си направил достатъчно свирки за деня или ще караш две смени, черно-бял минетчия

  8. 4
    24

    СМАЙЛ АГА кого ще строй стадион, той май си прави ТАШАК със нас, голяма гавра си прави със нас КАТОЛИКА.

  9. 22
    2

    Чернюга,сега излезна състава и нпвината е прясна!Утре всички ще е знаят и няма кой да е чете!Знам че ти е сложно да вникнеш в смисъла,затова отивай да береш желязо и се научи да пишеш!

    • 3
      3

      Психопат ,можеш ли да си прочетеш какво си написал?!

  10. 5
    26

    tipichen andrio – machut e v ponedelnik, a veche e napisal statiq za grupata na liubimiq otbor… kolko e jalko da si kompleksiran ‘jurnalist’

    • 24
      4

      Насрочена е молитва пред статуята “Малкия Езе” и всички от дружината трябва да сте там!
      Какво търсиш тук, Или го правиш по навик?

    • 3
      15

      Аз много пъти съм го критикувал Андрьо-жълтъка, че пише като фен, а не като журналист.Един журналист с достойнство би трябвало да пише безпристрастно за всички пловдивски отбори, без значение, на кой отбор симпатизира.Помня Галов, който си беше жълтур, но винаги беше обективен и тактиичен човек…затова всички го уважаваха.Не е далеч деня, когато някой ще му ощави брадата на Лаута!!!

      • 18
        3

        Главата иска, но сърцето, сърцето не дава, да пише обективно. Просто не обича цигани човека

        • 2
          13

          Лайньо,какво ще напишеш за тези 42000 от Изгрев бойс,нали се натискахте да ги приютите към ботевЪ във фен клуб,а сега не ги обичате?! Долни ,жълти курви на ЛОКО!

      • 11

        Тва мангала само знае да реве – за всичко възможно – жени черни.

Коментарите са затворени