Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски е решил да влезе и в родния волейбол, научи PlovdivDerby.com. Босът на футболния клуб от Лаута потвърди пред наш репортер информацията ни. “Да, ще помогна”, заяви бизнесменът, попитан влиза ли във волейболния клуб.

Вчера с Крушарски на Луата бе президента на волейболния клуб Петър Узунов.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    ЧЕРНО – БЕЛИЯТ ВАГОН ОТИВА В ТЪРНАВА ЗА БРАКУВАНЕ И ПРЕТОПЯВАНЕ .
    ОТТАМ НЯМА ВРЪЩАНЕ …

  2. Църно – белите мангали
    след реванша във Търнава
    ще се чудят как са още цяли !!!

  3. Волейболния Локомотив в добрите си времена играеше пред пълни зали.В з.” Строител” нямаше места за зрителите при мачове със столични отбори. Петър Драгиев, Митко Божилов , Петьо Узунов , Каспар Симеонов и ред други бяха в основата на нац. волеболен отбор.

  4. 7
    6

    До колкото знам само Реал Мадрид имат стадион в центъра на града. Така че Ботев не е Реал Мадрид и СТАДИОН -колеж няма да има. Набийте си го в главите и търсете спасение в разширяване на база “ коматево”
    Казах.

  5. 19
    6

    Честит ПЕТАк, г-н Крушарски!

  6. 25
    1

    ПРЕДИ 30 ГОДИНИ ПОЛОВИНАТА НАЦИОНАЛЕН ОТБОР ПО ВОЛЕЙБОЛ БЕШЕ ОТ ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!
    ВОЛЕЙБОЛА В ПЛОВДИВ ТРЯБВА ДА СЕ ВЪЗРОДИ!!!

  7. 18
    8

    Това инфо е от преди ПЕТ ГОДИНИ, няма разлика, може да си го пишете през месец…

    ИСТИНАТА Е ЧЕ ЩЕ ГНИЕТЕ В КОМАТЕВО!!!

    • 9
      16

      И какво гнием бе пич… Вижте се вие на какво играете… Юношите ви къде играят… Малко по-сериозно… Само като се плюем нещата няма да станат!

      • Абе Гомньо, имате цифром и слово
        двама юноши при мъжете селянина-Ушко и Добрев. Това е от прословутата школа. Локото имат пет. Чети, смятай и си прави изводите, ако можеш разбира се!

    • 2
      14

      Истината е че….НИЕ ЗАПОЧВАМЕ СТРОЕЖА НА КОЛЕЖА,ВИЕ СТЕ ЕДНА ШЕПА ЦИГАНИ,СЛЕД СПАРТАК ,ДРУГИЯ ОТБОР ЩЕ ВИ ШИБА ….И НАКРАЯ ЩЕ ТИ ПРЪСНА МУЦУНАТА И СЛЕД ТОВА ЩЕ ТЕ ЗАКАРАМ В АНАДОЛА ДА ТИ ПРЪСНАТ ГЪЗА ОТ ЕБАНЕ

      • 8
        2

        Хахаха тоя строеж го почвате от 5 години хахаха истината е че ние играем Европа на Лаута, а вие А група на село хахаха айде в дивия !

      • Жалко нищожества, всичката мръсотия на света е събрана във феновете на ботевъ! мв-о е написал една несъстоятелност, изпъстрена с фантазии на болен мозък! Винаги съм се чудил, как може да се само заблуждавате, че имате голям отбор, че всичко което е свързано с вас е нещо голямо?! Отбора ви е нещо обикновено, другото е жълт балон, феновете ви 90% са полумймуни от скелето, имате в центъра на Столипиново фен клуб, селянията като психика е пък на 100% загнездена във вас! Просто сте едно нищо насред коматевското поле! Притежавате обаче неоспорими качества: завист, злоба, лъжливост, предателство, цинизъм, самохвалство, и много важно комлексарство, което е вграден рефлекс не придобит! Плебеи, мирувайте в краката на ГОСПОДАРИТЕ НА ПЛОВДИВ ЛОКОМОТИВ, за да не ви смачкаме! Биберона в чофката, и тихо!

      • Да ми смучеш големия кур Пуми от околията.Калъфкаджия

Коментарите са затворени