Ботев (Пловдив) се наложи с 3:1 над Марица (Пловдив) в контролна среща. Спарингът се игра на естествен терен №1 на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

Наставникът на “канарчетата” Желко Петрович пусна в игра предимно юноши на Клуба. Сред тях бяха и роденият през 2003 година Бисер Бонев и с година по-малкият Никола Илиев, като Илиев се отчете с гол и асистенция.

Ботевистите имаха пълен контрол над случващото се на терена и по-интересните ситуации бяха основно пред вратата на гостите. В 4-ата минута Антон Карачанаков пропусна на няколко метра от вратата.

В 20-ата минута Кристиан Добрев пусна към Станислав Шопов, който стреля от границата на наказателното поле, а вратарят изби в корнер. След неговото изпълнение Родни Клустър засече с глава, но слабо и стражът улови.

В 27-ата минута Антон Карачанаков стреля директно от фаул от средна дистанция, но вратарят на маричани спаси. В 29-ата минута, само в рамките на няколко секунди, стражът на гостите отрази опасни удари на Кристиан Добрев и Антон Карачанаков.

В 34-ата минута Димитър Тонев осъществи индивидуален рейд и шутира, а вратарят на “сините” отново спаси. 4 минути по-късно Родни Клустър центрира отдясно, а Станислав Шопов от близка дистанция прати топката във вратата за 1:0.

След по-малко от 120 секунди Шопов разтресе напречната греда с шут от 20 метра. В 43-ата минута Станислав Шопов намери Кристиан Добрев по десния фланг, крилото елиминира защитник и подаде към Антон Карачанаков, който бе на отлична позиция, но страничният съдия маркира засада.

На почивката наставникът на “жълто-черните” извърши няколко рокади, като една от тях бе пускането в игра на родения през 2004 година нападател Никола Илиев. Само 10 минути по-късно талантът на “канарчетата” напредна и след като навлезе в наказателното поле намери Александър Тонев, а той с мощен удар покачи на 2:0.

В 63-ата минута на терена се появи и друг талант на пловдивчани – Бисер Бонев. В 66-ата минута отлична атака на ботевистите, преминала през Никола Илиев и Кристиан Добрев намери Станислав Шопов на чиста позиция и халфът шутира, а вратарят на гостите отрази удара.

В ответната атака гостите отправиха опасен удар, минал покрай вратата на “канарчетата”. В 80-ата минута Родни Клустър центрира отдясно, а Никола Илиев със страхотен удар от въздуха увенча отличното си представяне с попадение, пращайки неспасяемо топката в далечния ъгъл за 3:0.

В 83-ата минута гостите намалиха резултата с попадение на Тодор Тимонов, разписал се с удар от границата на наказателното поле. 2 минути по-късно Георги Трифонов намери Бисер Бонев пред наказателното поле, но ударът на полузащитника мина над вратата.

Съставът на Ботев: Янко Георгиев, Костадин Ничев, Радослав Терзиев, Димитър Тонев, Лазар Марин, Атанас Чернев, Родни Клустър, Крис Добрев, Слави Шопов, Иво Казаков, Антон Карачанаков (Сашо Тонев, Никола Илиев, Христиан Славков,  Бисер Бонев, Георги Трифонов, Станислав Работов)

Съставът на Марица: Илия Николов, Димитър Аврамов, Йордан Пейчинов, Даниел Спасов, Милен Танчев, Джунейт Узунов, Мартин Анастасов, Георги Георгиев, Олджан Алиев, Христо Янчев, Тодор Тимонов. През втората част в игра влязоха: Горан Гръблев, Стоян Пидев, Денис Палков, Иван Мицев, Мариян Бончев, Любомир Масалджиев

Кой е Никола Илиев можете да научите с ВИДЕО тук>>>

63 КОМЕНТАРИ

  1. 12
    1

    кво ме грее кога са тренировките… Тука се пише за Ботев и се псуват мангалите от локо

  2. 9
    19

    Браво на малкото жълто циганче. Решило е да тръгне по правилния път, а не като себеподобните му жълти мангалчета да продават наркотици и да ги ебЪт за пари.

    • 17
      3

      Жълто циганче не съм виждал, но черни мангали с мръсни бели потници бол!

  3. 17
    3

    Статиите за БОТЕВ са четени и коментирани. Виж за мангалите статиите нито коментари нито прочитания.

    • 18
      2

      На никой не му пука за отборчето на циганите.Даже и тях не ги интересува,комплекса към Ботев Пловдив е толкова голям че ги задушава,вечер реват под завивките от мъка,пребиват си жените и децата от яд че са станали фенове на отбор без история,без публика и без бъдеще…..жалки мангалчета от Столипиново 🙂

  4. 14
    3

    Аз се интетесувам от Ботев затова чета тука. Ама хубаво е да видя че мангалите все пак са се научили да пишат. Все пак са малцинство. За Бонев статията няма и 600 четения как ще влизат в групите а за малкия келеш отиват 4000. Ама мангала трябва да се оплаква иначе не е мангал.

  5. 16
    2

    Само БОТЕВ! ВЕЛИК отбор с ВЕЛИКА ПУБЛИКА и ВЕЛИКА ШКОЛА и 15 000 на 4200

    • 14
      4

      На кой му пука че мангалчетата си изкупили 4000 билета от общо 7000 на малкото им стадионче лаут джамия бе мангал? 🙂 Много ли си радостен? хахахахаххаахахх

      • 1
        8

        Крива главо, отивай да доиш магарето и не ръси мозък!

        • Ти издои пръча, коча и бика и се мъчиш да ръсиш това, което нямаш!
          Ходи си в темите и агитирай мингяните да ходят на “Срутището”!

          • човека ти го каза оригинално, а ти, естествено, го копира. папагал без мозък

    • 15
      6

      Кажи бройката не ми казвай процентите. Ще надхвърлите ли 5000 ? Пряко сили.

  6. 5
    11

    ⚫🏆⚪ПРЕСКОНФЕРЕНЦИИ НА ЛОКОМОТИВ И СПАРТАК ПРЕДИ ДВУБОЯ ОТ ЛИГА ЕВРОПА⚫🏆⚪

    ПФК Локомотив Пловдив и ФК Спартак Търнава ще дадат пресконференции утре (24.07) преди срещата в четвъртък между двата отбора от втория предварителен кръг на Лига Европа.

    Брифингът на Локомотив започва в 18:45ч., а тренировката на помощния терен в спортния комплекс ще е от 19:15ч.

    Пресконференцията на Спартак (Търнава) е с начален час 20:00ч., а от 20:30ч. словаците ще проведат занимание на централния терен на стадион „Локомотив“.

    Тренировките и на двата отбора ще бъдат открити за медиите през първите 15 минути.

    Акредитациите за журналистите, които са подали заявка в срок за срещата, ще бъдат раздавани на двете пресконференции.

  7. 8
    13

    АНДРО СЛЕД ДВА ДНИ ИМА МАЧ ОТ ЛЕ В ПЛОВДИВ.ОЩЕ ЛИ ЖАЛИШ ЗА ПЕТАТА НА ОЖБОЛТ.ЛОШО НЯМА ЗА ТОВА МОМЧЕ,НО АКО КОМАТЕВО ИГРАЕШЕ В ЛЕ ЩЕШЕ ДА ВИСИШ КАТО СОПОЛ НА БАЗАТА И ДА ПУСКАШ ПРЕЗ ПЕТ МОНУТИ СТАТИИ

    • 4
      11

      Аз отдавна съм казал, че Пловдив има нужда от нов спортен сайт с обективни журналисти и от двата отбора, но няма кадърни хора да го направят. Всичко свястно отдавна се е изнесло я за София, я за чужбина
      Дотогава ще пълним гушата на този кривоглав селяндур…

      После се сърдим когато софиянци ни викат селяни, но са прави – двама кадърни журналиста не може да се намерят в Пловдив!

    • 4
      13

      Андрей е жълтия Гьобелс. Не знам дали въобще го пускат на Лаута, този кривоглав помак

    • 8
      2

      Не му влизайте тогава в сайта бе мангусти неблагодарни.Не стига че понякога ви обръща внимание,ипуска по една новина за умрялото ви мангалско отборче без фенове,без история и без бъдеще,ами пак недоволстват.Кажи му мръсен мангал и не го обиждай повече……

  8. 5
    15

    Здравейте, жълти шапшали… днес се навършват 70 дни от от онази петичка…и жълтите жени хапнаха… Локомотивската главичка….. хахахаха

    • 15
      2

      А от ония център колко се навършват пухльо,утре ония от Търнава като ви изнасилят брутално насред лаинутджамия и айде приказката свърши и пак сте същите мъши.

      • 3
        12

        На кой му пука за един случаен гол в някакъв си мач, селски?
        Тук говорим за Финала на финалите, както самите вие го нарекохте. Гадно ли ти е много?

  9. 6
    18

    Сега е време да пуснете един 12 годишен за да “докажете” лъжата, че сте създадени през 1912.

    Върви си Йотков из село и хоп 100 годишно документче. Плува в локвата. Навежда се да го вземе, а то учредителен протокол, писан миналата години…..

    • 12

      Много ви бръкнаха надълбоко документите от 1912-та. Ако ще 10-годишен да е, все тая. Като се правите на много отворени, вземете проверете и вашите приятели от Левски на колко години са били. Ама на тях не им мълчите, нали? Щото ние сме Първа мъжка гимназия на Пловдив, а те са Втора мъжка на София. А вие сте с такова “родословно дърво”, че човек може да лудне. Ма нищо, важното е да сте “пловдивския любимец”, щото няколко журналисти, при това не от Пловдив, ви нарекли така. Само не знаем кой ви нарече “смърфове”? А, да, вашият треньор Драмов. Кой ви каза, че сте отбор на културната общественост? А, да, вашият фен Владо Янев. Защо си нарисувахте рейса като комикс с “бесо-то”? А, да, самонарекохте се беси, щото настоящият ви стадион е до старо тракийско селище. Решихте, щото “нямате” комплекси, че сте и “истинските майни”. Всичкото ви е такова, а имате претенции към другите. Нямате идентичност и това ви побърква. Кой знае, може след години и друг прякор да си измислите.

      • Не са на културната общественост, а са на клошари и отрепки

  10. 5
    9

    Едно е Марица, а друго са Монтана и Любимец
    Иначе ако играете в групата на Марица, ще сте първи

  11. 4
    15

    Га дъ почвъм с немския? До 35 съм на село, а след туй? Амъ пък Тошко още не го е научил немския. Шъ го почвам.

  12. 29
    4

    Школата на Ботев нал-добрата в България,единкуп шампиони и национали.Където хванат малките мангалчета от столипиново хвърчат потури и забрадки 🙂 Гладните мангусти от джамията нека си реват, пък наще юношки да мачкат..

  13. 5
    25

    Толкова малък , а вече кандидат ненужник, като Крисия, Ушко
    и останалите анимационни герои.
    Трансфер кога ?
    Стадион кога ?
    Визи за Пловдив кога ?

  14. 4
    17

    Фурори, фурори и накрая никой не ги чул или видял! Взимат се разни найлони и подложки, но фурорите остават само по медиите!
    Иначе Андрейчо добре ги украсява нещата, ама и неговите украси вече всички ги разбрахме, че са просто украси и то по-скоро от пристрастие, отколкото реалност!!!

    • 3
      16

      Стоян канара харесва това и си чеши петичката с пиличка.

  15. 6
    17

    С фурори по медиите повече не може да ни излъжете, за да купим неНУЖНИК!!!

  16. 39
    9

    А е мангали какво стана с вашето чаве, голям талант, в Англия го ритнаха, акрапа го изгони. Виждате ли се колко сте жалки? Доскоро се фукахте с него.Ся тука ревете за балони и незнам си к’во. Хахахахах колко е жалко да си черно-бял мангал от центъра на столипиново.

    • 10
      19

      Манго, вашите таланти като са толкова добри защо взимате Найлони, Хървати, Холандци и.т.н. , а???

      • 21
        4

        ти циганино от столипиново, гледай първо вашата къща и тогава коментирай чуждата. Кеде ви са прехвалените таланти от школата? Колко БЪЛГАРИ имате в отбора? Когато ми отговориш адекватно на въпросите имаш право да коментираш!!!

    • 6
      22

      Индианец, как какво става? Забравили 15.05.2019 КУПАТА Е ЧЕРНО БЯЛА.ВЗЕХМЕ Я ОТ ВАШИТЕ ЗВЕЗДНИ ЮНОШИ…

  17. 23
    4

    Ай обяснете ми плешивия циганин Станислав пазача, защо трябва да изсере 100 коментара в тема за контрола на Ботев и едно 15 годишно момче?

    • 9
      15

      Защото Андрей пиши пристрасно, а трябва да хвали и другите отбори, не само неговия.

    • 7
      1

      Защото съм умствено увреден и анално употребен, като всеки локомотовец

  18. 7
    19

    Това ми звучи като,11 годишни основали ботяф през 1912 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

    • 19
      5

      Тая купа си я купихте ве,циганин прост!К’во се правите на много велики?Тошко заби ли ви го от центъра,неградски смешници прости?

      • 6
        7

        Ако сме я купили тогава вие от село кумтиву сте продажници жалък недоебан мангал да тееба и шибания балък що след финала бяха продадени над 100 къщи от коматево и дори да сме от село явно селяните могат да играят по добре от “градските цигани” и вашия собственик що беше такава путка и избяга в чужбина с парите за “колежа” така де строежа извинявай????🤦‍♂️🖕

  19. 7
    19

    ПАК ЖЪЛТИ ЛЪЖИ И БАЛОНИ. ЗАКРИВАЙ КАТУНА НА НИКОЙ НЯМА ДА ЛИПСТВА

  20. 6
    20

    Ехо, Андрей, тъкмо леко се беше кротнал и пак мощно започна да надуваш 🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈🎈 БАЛОНИТЕ. Какъв фурор? Вкарал е на аматьори в контрола??? Несериозно отношение към статията и работата, стига фенство, бъди професионалист…

  21. 7
    20

    Направи фурор и след месец: „Левски взе талант от Ботев” -Докога?!?

Коментарите са затворени