Крушарски: Готвим нападение с комари срещу Спартак Търнава, ще им разкажем играта

23
1061

Президентът на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски разкри с чувство за хумор каква ще бъде тактиката на неговия отбор срещу Спартак Търнава във втория квалификационен кръг на Лига Европа.

„Това с комарите е номер. Готвим нападение с комари срещу Спартак. Ще ги пуснем пред тяхната врата и ще им разкажем играта“, заяви Крушарски.

Босът на пловдивчани коментира и изтичащия през декември договор на Стивън Езе: „Договорът му ще изтече, когато аз разпиша да изтече“, добави още той.

Контрактът на треньора Бруно Акрапович също е до края на годината, а по тази тема Христо Крушарски сподели: „Треньорът си е там, където трябва да бъде постоянно. Ако някой има друго мнение, изобщо не ме интересува. Моето становище по въпроса вече е ясно. За две години при този треньор показахме, че направихме нещо. Нашият отбор не е твърдоглав, а е тактически“, завърши Крушарски

23 КОМЕНТАРА

 1. 3
  1

  Г-н Крушарски, това са си вашите пари и не би трябвало да ви казваме как да ги управлявате, но не трябва с такава лекота да се губят пари.
  Имам в предвид, че ако сега не се удължат договорите на 2-мата, то след евентуално добро представяне в ЛЕ, а дори и без такова, Локомотив ще ги изтърве без пари. Всеки евентуален кандидат би предпочел да изчака няколко месеца и да вземе играча без пари след като му изтече договора. А играча няма да има желание да подпише нов, ако знае, че има възможност да заиграе в „истинската“ Европа.
  Естествено, не откривам топлата вода.

 2. Досега трябваше да преподпише и с двамата.
  Сега при едно добро представяне в ЛЕ и ще изтървем Езе без пари

 3. 6
  1

  Крушарски договорите на Бруно и на Езе ЗАДЪЛЖИТЕЛНО трябва да бъдат продължени. Това са ОСНОВНИ фигури в нашия отбор! Сигурен съм, че ти го знаеш и ще направиш правилното нещо за да ги задържиш!
  А колкото до комарие – ако щете и конски мохи им пуснете, но ги ПОБЕДЕТЕ!!
  Само ЛОКО!!!

 4. 3
  1

  Крушо е един прекрасен особняк с оригинално,и много свежо чувство за хумор. По всичко личи,че той е човек който въпреки,че е назначен иска да остави някаква положителна диря след себе си. Според мен в „изцепките“ си той е мн. по-оригинален и по-забавен от Венци Стефанов..Що се отнася да комарите: Бих му препоръчал на загрявката преди мача със Спартак Търнава футболистите на Локомотив да изиграят дружно една копаница с апломб върху стъпките с ПЕТА. Колкото повече удрят с петата толкова повече противника ще се стресира…..Това с комарите е умряла работа

 5. 6
  3

  Поне знае имената на футболистите си за разлика от сериозния Самуилов.

 6. 5
  2

  Тоя селски тип – много го е напекло слънцето и дава фира в главата..
  Може и по рождение да е такъв.

  • де да можеше и нашия толкова да се интересува и да дава за отбора си…

 7. 6
  1

  Буфери, сложете си един комар на емблемата в чест на отстраняването на Спартак Търнава. Ако успеете да ги елиминирате вече няма да сте „смърфовете“ а „комарите“.

 8. оооо бат христо ти си ни бащами и маиками алахата здравето дати дава и имане още 100 годин да живеиж идваме всичкото апап от столипиново и аджисана на мача ооо локо локо сарцето мие фен на локо

 9. 13
  5

  https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13

  Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!
  СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФФ И НАПРЕШ! ПУФ ПАФ:)))))))))))) НАПРЕШ ХРАБРИ СТУЛЮПИНУФЦИ!

  • 4
   12

   И какво от това че показваш стерият локомотив, а ми вие какво имате ЖЪЛТИ ЖЕНИ, един раждясал стадион от 1945.го. Музей от втората световна война, и още до 2045 год. няма да се строй, ЖЪЛТИ ЦИГАНИ.

  • 3
   13

   Из българска народна песен:
   Който носи жълто мамо, който носи жълто, к¥ра да ми лапа мамо , к×pa ga мu λαπαаааа

 10. 12
  15

  Днес играе Ботевъ – СОПОТ 2011, какъв ХУЙ ТЪРСИТЕ НА ЛАУТА ЖЪЛТИ ЦИГАНИ, СТОЙТЕ СИ НА СЕЛО 🍅 🍅, темата е за ЛОКОМОТИВ, вашата тема е на село, крастави ЦИГАНИ.

 11. 11
  12

  Хайде със ракети във дивия на ЖЪЛТИТЕ, 15.05.19. Кръв СЕРЕТЕ ЖЪЛТИ ЦИГАНИ.

 12. 20
  10

  Да видим вашият сериозен
  Католик какво ще говори на 01.09.19. Нашият си говори плямпа както си иска и така си гледа работата, никой не бяга и си плаща, може късничко, но никой не реве, от стар разпадаш се стадион направи козметически ремонт за ЛЕ. Ами вие какво имате ЖЪЛТИ ЦИГАНИ, една седалка нямате за 5 год. Хайде със голям апетит ЯЖТЕ ХУЯ на КРУШАРСКИ.

  • 12
   12

   Един гол и насран гъз имат жълтите ,
   а на 1 септември ще ядат католишки лайна.

  • Крюшо каза напълно сериозно че сте щели в групите на ЛЕ да влизате тая година. Май цирка сте вие.

 13. 8
  7

  Култов Крушо. Давай, не спирай да раздаваш интервюта.

Comments are closed.