Старши треньорът на Ботев (Пловдив) Желко Петрович определи група от 19 футболисти за предстоящия мач с Дунав. Срещата с тима от Русе е в неделя от 18:45ч. на “Футболен комплекс Ботев 1912”.

В сравненение с последния шампионатен сблъсък, наставникът на “канарчетата” прави няколко промени. В групата попаднаха последното ново попълнение Марко Перван, както и нападателят Антонио Вутов.

Извън групата остана юношата на “жълто-черните” Иво Казаков. В късния следобед ботевистите проведоха тренировка на клубната база, след което останаха на режим в хотелската част на комплекса.

Ето и групата на Ботев:

Янко Георгиев, Георги Аргилашки, Филип Филипов, Лазар Марин, Родни Клустър, Еберт Кардосо, Кристиан Димитров, Костадин Ничев, Димитър Пиргов, Радослав Терзиев, Филип ван Арнем, Лъчезар Балтанов, Тодор Неделев, Станислав Шопов, Марко Перван, Антон Карачанаков, Кристиан Добрев, Тейлон Кореа, Антонио Вутов

39 КОМЕНТАРИ

  1. Бруно-Езе има комари в главата.
    Крушовенски-Крушарски: Ще нападаме Спартак с комари.

    • И с такива коментари изведнъж Купа!
      Както знам, жълтурите, са готови родните си майки да продадат за да се изкарат по-велики от черно-белите фенове. Ако някой им обещае купа, титла или победа в дербито срещу неадекватни изказвания, представям си как ще се изкарат и обратни, и селяни, и диваци, и тъпаци, и индианци и какво ли още не.

  2. 1
    7

    Ботев е отборът на феновете 15 000 на 4 200

    • 6
      3

      На финала за купата на България за 2018 публиката на Левски беше 30 000.
      Ботев защо няма фенове?
      Благодарим на феновете на Ботев, че сами признават, че Левски е по-обичан отбор от Ботевь.

  3. 1
    1

    антоННио….баси и педалското име , или просто пак неграмотник е писал заглавието.

    • Лошо Куче-ебаси кучешкия живот който трябва да имаш за да се казваш Лошо Куче. Ноооо, на Зло Куче-Зъл прът- е казал народа.

  4. 5
    7

    Днес мача няма да е никак лесен. Дунав започнаха със загуба у дома и ще се борят със зъби и нокти за точка или 3. Трябва много търпеливо да ги дебнем. Не знам каква тактика ще избере Желко, но трябва да сме много внимателни в защита. По принцип играем трудно с бетонирани отбори, а допуснем ли и гол-става грозно. Пресен е примера с шибания финал, проспахме една идиотски тъпа ситуация и мача оттече в канавката, паркираха рейса и се започнаха едни отчаяни изсипвания на топката, едно джасане, кюскане….все неща които не са в стила ни. Дано този път нещата се получат. Напред мой Ботев.

      • Първо вие трябва да слезнете от там, ама не виждам как, от тото се издържате.

  5. 7
    4

    Саде ботев.Андро никой не го интерисува за дънните риби като нас. Само 2-3 от маалата. саде ботев

    • 5
      5

      Това дънни риби ви лепна като на свинче звънче. Три години въргаляне в тинята и борба за оцеляване. Така ще е още три докато накрая изчезнете съвсем. ЧернобЯлский отпадък. Ще се процедите през аналния канал на аграрния като редки лайна.

      • 3
        6

        Другото петно което си лепнахте с тото далаверите също ви тежи. Сега с Гошо и Витанчето съвсем ще затвърдите общото впечатление.

    • 1
      1

      Кажи нещо ново бе тъпак или от мангала кво да очакваш…

    • 6
      6

      Какво забави и какво не забрави, манго?! Бяхте по-добри и бихте, а после?! Пак си оставате същите комплексари!

      • 5
        3

        Господ бави но не забравя.
        Вникни малко в тези думи, кривогав!

  6. 5
    3

    Утри кат бийм дунав и пак жа станем вилики и жа почним да са каним чи жа мачками и жа шибами. Тва с ми ний жълтити кюнлий.

  7. 8
    9

    https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13
    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ГЕЙОВЕ!!АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! ДА СИ СТОИМ В НУВИНИТИ НА КЛОАКОМОТИФФФ!!!:)))))))))))))))) ПУФ ПАФ

  8. 13
    13

    Пичаги бат Стоян канара каза утре да прайм инвазия и мощно с пълно гърло да запеем…….оооооооооооооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

    • 6
      9

      Като ти е пълно гърлото гълтай бе куросмук

      • 10
        3

        То убаво да гълтам ама кък жа кажа Бутвфъ ва да тейба и стрямския мисир дейба.

  9. 14
    8

    Черно Море се изчистиха от шкартото и започнаха да газят. Първите жертви бяха кантонерите, днес и Чорба Ловеч ще го лигавят. Браво на Илиян, пуска младоци без страх.

    • 8
      5

      То Кантонерите направо геройски са удържали моряците във Варна, съдейки по днешния мач. Какво нещо е да умееш да изрежеш тумора, организма започва нов живот. Ето това трябваше да направят в Ботев. Ние вместо да изринем фалшивите музиканти, изгонихме диригента.

      • 7
        12

        Браво на Илиян – Кръстникът на племето от Коматево -ИНДИАНСКИ ЖЪЛТИ КУРВИ!!! Жа га газим ли ДунавЪТ??? Жа са давим ли???

  10. 9
    12

    Ах на батевото жълти розови дупенца, винаги Наведени.

  11. 4
    5

    Първа победа за 2019…. То и точица си е добре!

  12. 11
    6

    Не мога да го понасям тоя Карачанаков. Дано не е титуляр…

Коментарите са затворени