Ботев Пловдив и Марица ще изиграят контролна среща  във вторник. Приятелската среща е на базата на канарчетата в Коматево от 10:00 часа, научи PlovidvDerby.com.

Желко Петрович ще използва в контролата футболистите, които няма да започнат като титуляри в неделя срещу Дунав.

21 КОМЕНТАРИ

  1. 2
    1

    Bultras: Ботев е име, което задължава! Всички срещу Арда!

  2. 3
    2

    Кои са резервите? Желко докато влезе в час половината шампионат ще е изминал. Самуиле Самуиле, разби готов отбор. Точно пяната беше извадила на повърхноста шкартото и оставаше да бъде изгребана, ти отиде и разби отбора. Сега Желко ми разправя че целта била първата 6-ца. Ами ние тази цел я постигаме всяка година бе олдашим, за чий … бяха направени тези смени. Челната тройка иначе друм!

    • 3
      1

      Не плюй по ръката , която ни храни ,
      ако рече да ни зареже сме пътници.

      • Аз Локото рано или късно ги зарязвам. Късно е либе за китка.

  3. 4
    6

    Индианците се подготвят за аматьорските лиги.

    • 3
      1

      Цигънските юноши с кого ще играят контрола?Аааа забравих,те нямат.

  4. 6
    1

    Известният гадател дядо Козьо от Сминдух е направил следното предсказание: През 2019 год есента Локо Пд. ще стъпи накриво с петата! Вследствие на което ще попадне в зоната на копанарска магия /урама/ което ще доведе отбора до бараж за оставане в групата след който той ще изпадне от елита! След това според гадателят Локото ще блуждае няколко сезона в “Б” група. Дядо Козьо силно препоръчва на управата на Локомотив, да направи курбан за здраве и берекет от вакъл овен в който задължително трябва да ври и прословутата /пета/ източник на гордост в очите на лумпенизираните им фенове…Курбанът трябва да бъде раздаден в Столипиново с цел разваляне на магията..За по-голяма сигурност след курбана феновете на Локото трябва да направят шествие с плакати и шалчета което да завърши пред пред общината и там да бъде изигран танца-кючек с цел прогонване на злите демони!

  5. 10
    4

    Честит петък повдивчани. Ден е за баня и аз днес се хигиенизирах. Поръсих си на главата тоалетно пате и си намуших плешивото теме в толетната чиния. Пусках, пусках водата докато се хигиенизира и темето ми, и чинията…..така че ми честитете петъка и банята ….Завинаги ваш Стикс от Шикера

    • 3
      2

      Дано си се сетил да си умиеш` и ебания гъз. Може да ти дойдат гости?! /никой нема да ти прости!/

  6. 9
    5

    Мангалите от Столипиново направо са се сдухали от комплекси.Не могат да се израдват на тенекията,на стадиона са по 150 мишки…драскайте още,озлобявайте хората и после в кома с разцепени черепи.Да ви еба мамата проста циганска.

  7. 11
    4

    към циганските курви от велбъжд столипиново,сменяйте си редовно дамските превръзки ….

  8. 6
    12

    Честит ПЕТАк, пловдивчани!!! Честито и на селскостопанските труженици и животновъдите от селата!

    • 11
      3

      честито циганска курво!марш отново на магистралата !

  9. 3
    18

    През седмицата Селяните индианци играят с аматьори контролки, а Пловдивският любимец евромачове в ЛЕ. Това е съдбата , породена от Великата ПЕТА…

    • 12
      2

      след като налапахте големия кур от морето,следва славия а после и ЛЕ…вечните дънни риби ще бъдат онождани вечно.велбъжд столипиново циганите на България.

      • До шестия кръг ако вземат повече от 3 точки, Хасан да се казвам.

  10. 8
    11

    Ботев и Марица ще играят контрола! Желко ще гледа резервите, струващи десетки милиони евро!

Коментарите са затворени