Ботев и Марица ще играят контрола! Желко ще гледа резервите!

21
1413

Ботев Пловдив и Марица ще изиграят контролна среща  във вторник. Приятелската среща е на базата на канарчетата в Коматево от 10:00 часа, научи PlovidvDerby.com.

Желко Петрович ще използва в контролата футболистите, които няма да започнат като титуляри в неделя срещу Дунав.

21 КОМЕНТАРА

 1. 2
  1

  Bultras: Ботев е име, което задължава! Всички срещу Арда!

 2. 3
  2

  Кои са резервите? Желко докато влезе в час половината шампионат ще е изминал. Самуиле Самуиле, разби готов отбор. Точно пяната беше извадила на повърхноста шкартото и оставаше да бъде изгребана, ти отиде и разби отбора. Сега Желко ми разправя че целта била първата 6-ца. Ами ние тази цел я постигаме всяка година бе олдашим, за чий … бяха направени тези смени. Челната тройка иначе друм!

  • 3
   1

   Не плюй по ръката , която ни храни ,
   ако рече да ни зареже сме пътници.

   • Аз Локото рано или късно ги зарязвам. Късно е либе за китка.

 3. 4
  6

  Индианците се подготвят за аматьорските лиги.

  • 3
   1

   Цигънските юноши с кого ще играят контрола?Аааа забравих,те нямат.

 4. 6
  1

  Известният гадател дядо Козьо от Сминдух е направил следното предсказание: През 2019 год есента Локо Пд. ще стъпи накриво с петата! Вследствие на което ще попадне в зоната на копанарска магия /урама/ което ще доведе отбора до бараж за оставане в групата след който той ще изпадне от елита! След това според гадателят Локото ще блуждае няколко сезона в „Б“ група. Дядо Козьо силно препоръчва на управата на Локомотив, да направи курбан за здраве и берекет от вакъл овен в който задължително трябва да ври и прословутата /пета/ източник на гордост в очите на лумпенизираните им фенове…Курбанът трябва да бъде раздаден в Столипиново с цел разваляне на магията..За по-голяма сигурност след курбана феновете на Локото трябва да направят шествие с плакати и шалчета което да завърши пред пред общината и там да бъде изигран танца-кючек с цел прогонване на злите демони!

 5. 10
  4

  Честит петък повдивчани. Ден е за баня и аз днес се хигиенизирах. Поръсих си на главата тоалетно пате и си намуших плешивото теме в толетната чиния. Пусках, пусках водата докато се хигиенизира и темето ми, и чинията…..така че ми честитете петъка и банята ….Завинаги ваш Стикс от Шикера

  • 3
   2

   Дано си се сетил да си умиеш` и ебания гъз. Може да ти дойдат гости?! /никой нема да ти прости!/

 6. 9
  5

  Мангалите от Столипиново направо са се сдухали от комплекси.Не могат да се израдват на тенекията,на стадиона са по 150 мишки…драскайте още,озлобявайте хората и после в кома с разцепени черепи.Да ви еба мамата проста циганска.

 7. 11
  4

  към циганските курви от велбъжд столипиново,сменяйте си редовно дамските превръзки ….

 8. 6
  12

  Честит ПЕТАк, пловдивчани!!! Честито и на селскостопанските труженици и животновъдите от селата!

  • 11
   3

   честито циганска курво!марш отново на магистралата !

 9. 3
  18

  През седмицата Селяните индианци играят с аматьори контролки, а Пловдивският любимец евромачове в ЛЕ. Това е съдбата , породена от Великата ПЕТА…

  • 12
   2

   след като налапахте големия кур от морето,следва славия а после и ЛЕ…вечните дънни риби ще бъдат онождани вечно.велбъжд столипиново циганите на България.

   • До шестия кръг ако вземат повече от 3 точки, Хасан да се казвам.

 10. 8
  11

  Ботев и Марица ще играят контрола! Желко ще гледа резервите, струващи десетки милиони евро!

Comments are closed.