Home Без категория Утре в Кърджали се очаква още по-лошо време и от днес!

    Утре в Кърджали се очаква още по-лошо време и от днес!

    2269
    62

    Спортно-техническата комисия на БФС пренасрочи мача между Арда и Ботев от първия кръг на родния шампионат. Битката трябваше да се проведе в събота от 18:30 часа, но беше отложена с 24 часа заради поройния дъжд, излял се над Кърджали в първия ден от уикенда.

    Така сега новият начален час на двубоя е пак 18:30 часа, но денят е неделя. Двата тима ще доиграят срещата от 4-та минута нататък, в която събитията на терена бяха прекратени от главния рефер Станислав Тодоров.

    Проблемът с атмосферните условия обаче може да се окаже още по-сериозен в неделния ден. Причината е, че от НИМХ на БАН обявиха оранжев код за опасни явления на територията на област Кърджали. Въпросните опасни явления са обилен дъжд.

    Очакванията са в рамките на 24 часа да се изсипят между 50 и 60 литра на квадратен метър, което се доближава до месечните норми за валеж. Също така има условия за градушки и гръмотевични бури. Оранжевият код не е само за територията на Кърджали, а на общо 18 области. Сред тях е и София-град. В още 8 области има жълт код за опасни явления, като единствените без код са Силистра и Добрич.

    “Уважаеми ботевисти,

    във връзка с отложената среща между отборите на “Арда” и “Ботев” в Кърджали Ви информираме за следното:

    1. Същата ще се състои по наредба в 18:30 часа на 14.07.2019г. (неделя) на “Арена Арда” в Кърджали.

    2. На касите за гостуващи привърженици на “Арена Арда” ще бъдат издавани специални пропуски, с които феновете на “Ботев”, които желаят да посетят отложения мач от първия кръг на новото футболно първенство, ще могат да го направят безплатно.”

    62 КОМЕНТАРИ

    1. 6
      7

      След падането на комунизма и главен пазител на жълтите курви през 1989-та:
      Локомотив Пловдив: (1г. в Б група), Шампион, супершампион, бронзов медалист, носител на купата на България в най-важният мач в историята на пловдивският футбол, 18 победи повече в дербитата с жълтите курви, 5 4-ти места, 2 финала за купата на България, най-много победи от всички останали ФК (7) над 8 кратния шампион на България-лудогорец, 3 победи и 3 равни над Левски в София, 1 победа над цска в София…..

      Селски курви от ДПС-жълти:
      3 г. в Б група, 1 във В, 1 подарена купа на България и една подарена суперкупа от спонсора им от Разград, които ги направиха вечни подлоги на резаците, 1 4-то място в А група, купища продадени тото мачове, 2 позорни загуби от Любинец, 0-6 от Монтана, новото им име е “Жълти курви” защото винаги лягат на който трябва, загубен , исторически финал-дерби срещу Локимотив Пловдив, саборен стадион от феновете и недостроен и до днес заради факта, че собственик им беше крадец номер-1 в историята на България (4,5 милиарда кражба) , жалка публика, която след 1989-та не е направила нищо за клуба си и ходи на мачове срещу безплатен билет, сандвич, пепси или минерална вода, рекордьори по спринт, по вдигане и по най-бързо излизане от националния стадион (2,5 мин.)…..
      ТОВА СА ФАКТИТЕ!
      Жълтите курви са долен, комунистическо-селски клуб със селска и безчестна пасмина като публика и никакви успехи след падането на БКП, която ги спасява от двуцифрена загуба от Локомотив Пловдив през 1974-та (7-3) , както и пак БКП ги спасява от изпадане през 1965-та именно чрез Локомотив Пловдив, когато на Пловдивчани им е наредено да завършат наравно, но “лъжливите овчарчета” от комунистическият, жълт клуб вкарват но не спазват уговорката за изтавнителен гол и побеждават….Тогава Пловдивчани са 4-ти в класирането а селските предпоследни. Точно с тази си курвенска победа се спасяват от изпадане, а следващата година БКП започва “убийството” на Спартак и Марица, за да направи 2 години по-късно жълТурския си храненик-шампион на България!

      Няма по-гнусно нещо от жълто-селско-комунистическото АФД!
      …..Но има Господ….!!!

        • 10
          2

          Всичко е вярно! Пропуснал си и факта, че 10 години нямаха победа над Локото и 10 години собственик им беше върл Локомотивец, който им плащаше да си мълчат, а те с охота си взимаха 500лв. всеки месец! Още едно доказателство че са жълти безчестни курви!

      • 4
        2

        Циганската курва чете като дявола Евангелието.

        Кажи курво, кой изпадна 99та и как влезе циганското Локо след като беше ликвидирано?

        Кажи също циганска курво, кой колко точно бронзови медали има след 89та, а курвичке?

      • 6
        2

        Няма как да заблудиш никой освен тъжната си самотна душа, мой човек. И преди и по време и след комунизма БОТЕВ Пловдив е пред вас във всяка една футболна, фенска и каквато и да е статистика. В който и сайт за статистика да влезнеш Ботев е над Локомотив в абсолютно всеки един аспект. Локомотив Пловдив за цялото му съществуване има по 1 титла, суперкупа и Купа спечелена за 1 ПЪТ ЕДВА ТАЗИ ГОДИНА. Не си споменал, че титлата и суперкупата са в Кюстендил и са спечелени от НАЙ-ИЗВЕСТНИЯ наркобос в България. СЛЕД прословутото падане на комунизма Ботев Пловдив е завършвал НАД Локомотив 13 пъти срещу 8 за вечно вторите. В това число не броим годините в които някой от двата отбора е в Б група. Още след падането на комунизма Ботев завършва в топ 3 4 пъти от следващите 5 години. ДОРИ вашия идол Христолов не можа за 15 години да ви доближи и на ПОЛОВИНА от големия отбор в града – Ботев Пловдив.

      • Голям глупак си. Спартак е разформирован след като Ботев става шампион. Идеята е да се направи ЕДИН силен отбор в Пловдив, който да се опълчи на софийските грандове, но партийните дейци от София не разрешават виждайки в това заплаха за скъпите им отрочета на МВР и БНА.

        • И как по дяволите БКП са искали да ни спасят от изпадане, пък заръчали да завършим на равно? Господи, то бива бива изкукуригалници, ама твоето е ненадминато.

          • И както казах, ние Ботевистите не таим чувства на омраза към Локомотив, още по малко пък завист. Нямаме причини. Завистта и омразата струи от вас. Ето по горе доказателство за това.

      • Представяте ли си какво му е на това самотно човече. Колко му се иска неговия отбор да е значим за някой друг извън тяхната секта. Колко му е тежко, че всеки който чуе за футбол в Пловдив се сеща за Ботев. Колко му е мъчно, че са вечно долу в сянката, в нищетата, в миманса. С една единствена купа за цялата си история, с 5000 фена в град с над 350 хиляди жители. Вечно малцинство, вечно по-малките, по-неуспешните, по-незначителните. Никой не припознава Локомотив като съществен клуб в България. Ах колко е тежко, ах колко е лошо да си завистлив, тъжен, без социален и какъвто и да е живот черно-бял ром.

        • Наистина започвам да го съжалявам. И този сигурно се е подписал под декларацията в която изразяват съжаление към Домусчиев.

          • Сам си пише горкия, сам си отговаря, сам си вдига палчета дори на допълненията и редакциите си. Пфффффффухахах

    2. 3
      4

      От таая жега Станислава съвсем е изперкал.
      Андрей, напиши една статия за черно белия трол Станислав какъв живот води. Колегите му в училище какво мислят за него, роднини и лекуващият го психиатър

    3. 5
      1

      Елитон Жуниор си има гадже от Пловдив, тя е била от ботевъ 2011.Сопот, сега почваме да ЕБЕМ фенки от жълтият КАТУН.

      • 1
        3

        Станиславе, тя ако е от Локо трябва да е някоя амазонка от Стилипиново.

    4. 9
      3

      А ва братя кънарие на вас зараснаха ли ви анусите от 15.05 ва. Чи моя ощи кърви.

    5. 10
      3

      Жълти курви на Локо, взимайте си сапун от някой магазин за 1 лев и марш в Кърджали на баня!
      И внимавайте със сапуна, докато го ползвате, да не го изпускате, че там не прощават на наведените😁😎
      Ама вие поне имате добър опит сярязаните от Разград. Кърджалийските ще ви дойдат добре😎

      • 3
        1

        Браво Майна, ти му бръкна в болното дупе, еее по чакай малко поне 35, 50, години че още кръв сере от 15.05.19.

    6. 12
      11

      КРАСОТА, ВЯРА И БОРБА!!

      НИЕ БОТЕВ СМЕ И НА ПЛОВДИВ СМЕ ГОСПОДАРИТЕ!!!!

      • 10
        2

        Вие селски сте и на Локо курви сте!
        Жалка, жълта сган!
        Ожбилт с пета и жълта тишина!

      • 2
        1

        Оооооо забрави да напишеш ПЕТАТА. КРАСТАВ ЦИГАНИН.

    7. 9
      8

      вай вай вай и днеска ще ни дави туй време!Отзад с пета, ОТГОРЕ ПОТОП вай вай вай жална ни майка кривоглавокоматевска, помашкожълтурска, селяшкоиндианска!!!

      • 11
        7

        Бат Стоян канара каза всички с мощно гърло да запеем……ооооооооооооооооооооооо мой Бутвфъ ний за тъийеб га жа умрем.

        • 3
          4

          Правилно ти е казал ама ти си черно бяла уроспия.Демек Роб и Курва на жълтите.
          Нали така мастия долна.
          Въри го печи го циганина си е цигани.
          Иначе добра раздумка си направил аркадаш.

    8. 21
      8

      Аналния палавник Станислав пак е тролил:) Ах този плешив красавец:)

      • 3
        2

        ПУКА МУ НА СТСНИСЛАВ ЗА ВАС….ТОЙ СИ ПИЕ БИРИЧКА НА ПЛАЖА ВЬВ ВАРНА .

    9. 13
      13

      Жъктури… още не ви се е разминало…. Ще ядете кърджалийски калмари… ха-ха-ха

      • 2
        2

        НЕЗНАМ КАЛМАРИ АМА РЯЗАНИЯ ЩЕ ГО ПОЕМАТ КАТО ( 5 лв В ЦИГУЛКА ) .

    10. 15
      16

      със доко на море але але. със доко на море але але … със доко на море със доко на море…. със доко на море але але… рейсовете от лаУта ли тръгват? И билета за градския транспорт включен ли е? ама аз съм си мургав и ако няма екскурзия няма проблеми. то и на лаУта може да се печа. нали падна исега слънцето ще ми огрява сивото дупе

      • 16
        17

        Малеее индианците нацяло са изкукуригали след финала на финалите.

        • 13
          7

          А чернокожите мингяни ся помислили, че им е побелял задника!

    11. 17
      24

      Има една приказка. Тарикат мъж не писка. За това на жълтите путета им викат -КУРВИ НА ЛОКО!!!

      • 23
        9

        Това ги пише циганин – от същите утрепки, които редят декларация след декларация. 😀 😀 😀

    12. 21
      15

      Утре мача ще се играе на Лаутлу Бахчъ, както бяха решили умниците от БФС. Арда видя дебюта си в Кърджали, дори и за кратко, така че е време за мача. Дори няма да е изненада ако мача се играе на базата на Комплекс Ботев 1912, защото и дъжд да има терена е перфектен, а не като на Локомотив Столипиново нивата.

      • 11
        13

        И ти си за Карлуково. Тоя пета ви побърка.

    13. 15
      10

      Буфери видяхте ли прогнозата за утре? На море? Нееееее. Желязо йок, пара йок.

    14. 10
      15

      Много мангали бяхме днес.

    15. 16
      19

      Жълтури и самият Господ бог ви показа среден пръст! Потоп! След ПЕТАТА! Когато и да ви закрият, все е късно…

          • Да пишеш по форумите с приятелкатати госпожица клавиатура ебати живота ебати целите.. Просто като гледам кави хора има и от едните и от други……

    16. 16
      18

      Предлагам новият прякор на индианците да бъде ДЪЖДОХУЙНИЦИТЕ, щото много ги е страх от дъжд.

      • 14
        8

        Ама защо не си пил розовите хапченца, пак ги пропусна, ех, милото Айнщайнче, простете му, тежко е да си идиот!!!

    17. 10
      3

      Оле ле майкооо дъжд….Ами сега?

    18. 12
      9

      Аве братя ЧУКУНДУРИ КО жа прайм ва, стадиона жа имали ва Смайл ага жа Дава ли мангъри ва за стадиона ва, питам ва ида от къра ва там на къръ ва НЕМА интернету ва.

    19. 13
      10

      Да игрят в кумативу. Там индианците могат да вкарат поне 1 гол😂😂😂😂

    20. 14
      12

      Ами щом е така, направо да ги закриваме Ботев, няма какво да се мъчат повече в тоя дъжд.

    Коментарите са затворени