Строителната компания Главболгарстрой е връчила вчера на Ботев Пловдив детайлна оферта за дострояването на стадион Христо Ботев, научи PlovdivDerby.com от свои източници. Това се е случило вчера, разкриха запознати.

Междувременно в жълто-черния клуб не били изненадани от дълга, който имат към Община Пловдив, както и от срока за погасяването, който ше бъде гласуван утре на Общо и са планирали неговото плащане при рестарта на строителството, което по думите на Георги Самуилов ще започне най-късно до 1 септември тази година.

122 КОМЕНТАРИ

  1. 6
    6

    бях обеща ми 40.лимона за стадиона, но при условие че ще се казва БОКО АРЕНА, 🙄 питам братя ЧУКУНДУРИ КО ША прайм да казваме ДА или НЕ ади братя ЧУКУНДУРИ да гласуваме ва са обора ва.

    • 4
      2

      Не знам. Но Крушалски обеща намалени карти за гейдвойки от Локото на Лаута! Браво, купоносителю Крушарски!
      Reply

  2. 1
    2

    Лепиларите от войната нямат миг покой.Много им личи

  3. 6
    4

    ФК Кюстендил с трета поредна победа що не се радвате ве еииииииии ахмаци.

    • 3
      5

      По радио точката от Сопот ли съобщаваш, бе анонимна курво на Локо?

  4. 6
    13

    Ботев е безсмъртен, това което не ни убива ни прави по- силни! В превод: колкото и да ни изнасилват ние не ще умрем, всяко изнасилване 15.05. което не ни убива разширява аналните ни отвори.

    • 2
      5

      Ботев е велк българин, действително е безсмъртен, но фк Ботев не съществува(да не пиша умря, за да не засегна безсмъртния идеал индиректно), още през 2010година!И друг път съм писал че истинския фк Ботев е в архивите на много уважавания Г-Н ДИМИТЪР ХРИСТОЛОВ! Този човек даваше и мило и драго за клуба, НО когато разбра що за продажби проститутки сте, ви заряза! Няма да е дълече времето тази мутра ще ви паряса! Мичащи полумймуни от скелето в Коматево!

      • 2
        1

        Ало Мразещия , я се поинтересувай първо как са се случили нещата със Сопот и как със Велбъжд и се огледай за скеле на трибуна Джесика , че май е купена от Практикер !!!

  5. 12
    5

    Честито на жълто-черен Пловдив! Града скоро ще има стадион за своите велики фенове!!!!

    • 3
      2

      Вярвай на умрял ХУЙ ЖЪЛТО ЖЕНО, КАКЪВ ХУЙ ВА ЧАКА.

    • 3
      3

      1912???,стадионът обаче няма да носи името на Гения поет-революционер Христо Ботев?! Името ще е на мутренската фирма на селянин от Ръкуски!

  6. 11
    11

    Офертата я дадохме, сега Смайл ага ако внесе Каймета ще почнем, но майче не му се строй, по скоро мисли да духа от този ЖЪЛТ ЛАЙНАН ТУМОР.

    • 8
      2

      Много хора, като теб, ако инвестираха толкова време в учене на Български език, колкото в писане на глупости по форумите, държавата ни, а с нея и футболът щяха да прокопсат.

      • 4
        7

        Ти сега нещо разбрали какво си написал бе човече, дане би да съм на испит по български, пиша както си искам, важно то е че Самуил ага ЛЪЖЕ, ти продължавай да пошеш грамотно човече, хайде със здраве.

        • 8
          4

          Забравил си накрая “сарсето ми е локумотиф”!

          • 3
            2

            Серсето ми е жълто ЛАЙНО от ботевъ 2011.Сопот, ЖЪЛТ КРАСТАВ МАНГАЛ.

        • 10
          3

          Така са циганите…неуки,мръсни,лилави….. Жалко е да си черно-бял..

          • 2
            1

            Кретеноид, вие по-добре си ги познавате циганите! 42000 си ги имате във фен клуб Изгрев бой Столипиново! Имаш право на мнение!

      • Към анонимника един съвет. Това което си написал, го занеси на учителката ти по българска граматика! Може и да не си допуснал граматически грешки, но надали!

  7. 17
    8

    Ботев – отбора на Пловдив ще има супер стадион!!!!!!

    • 7
      7

      Продавйте 🍅, 🥒, 🍆, 🥔,🐮, 🐽, 🐑, 🐔, и стадион ще има, нали сте 15000. хил. всеки месец по 10.лев са 150.000.хил.за 12.месеца 1.800.000.лев.досе щеше да има нещо на лице, и на цяла България ще бъдете за пример как се обича футболен отбор и тогава Бойко белким ви помогне. 🤣🤣🤣🤣.

  8. 6
    8

    На всички е известно, че СТАДИОН никога няма да има!

    Не е ясно само къде Пловдивския любимец ще се снима с купата??? Андрей, стига партенки, пусни новината за купата на стълбите на Каменица!!!

    Тази Пета ви комплексира за цял живот…

    • 8
      1

      Отборът на Локомотив се е снимал до Калигула.

      Слочаенос??? Нимисла!

  9. 7
    9

    папагали, на тази селска мутра ли чакате да ви направи стадион?!
    Вие сте били големи кардарини, бе индианци!

  10. 10
    5

    Наиграхте ли се чавета? Гюбеци хвърляхте ли цял ден? ЧернобЕлските проститутки духаха ли на промоция? Хайде сега марш по казаните, хубавите сънища свършиха, пак сте си същите мърши!

    • 6
      6

      Хахаха кво е свършило бе палячо ? Избърса ли си спермата от лицето, защото идва нова порция!!!

        • 7
          5

          Няма такива глупаци като Чернобилите. Честно. Ако ги нямаше, живота щеше да е много скучен. Хем голи, хем големи, хем си вярват.

          • Не,заличиха ни,ето-През 2001 г.собственикът на “Велбъжд” Георги Илиев закупува акциите на Локомотив 1936 На 23 юли с.г. се провежда общо събрание на акционерите на двете дружества, на което се взема решение за ЗАЛИЧАВАНЕ на регистрацията на “Локомотив” Пловдив и за ПРЕИМЕНУВАНЕ на “Велбъжд” в “Локомотив”. Кюстендилският отбор поема всички пасиви и активи на пловдивския, а клубът с НОВОТО регистрирано име заема мястото на Велбъжд в “А” група. Седалището на клуба е преместено от Кюстендил в Пловдив.”

  11. 11
    5

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС АПАПИТИ, ЛАЙНУМЕТИ Е ИДУЛА!!!! ТРЕБЕ ДА ГУ ЗАРЕДИМ С КЮМУР!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :))))))))):)))))))))))

  12. 10
    15

    Селянки,60 000 000 лв ще ви стигнат да си довършителните копнежа! Ама надали! Вземети си по едно душче и си лягайте,че смърди на пот от аграрната ви физкултура!

    • 5
      5

      А ва, КрОшарски тури ли палец за кунсесията ва? Путписъ ли съ викъм

  13. 17
    12

    Отбора на пловдив доказа, че има нужда от голям стадион. 15 на 5!

    • 4
      3

      Отбора на Пловдив си има чудесен стадион и го прави още по-хубав.
      17 на 1!

  14. 23
    36

    Не знам на какво толкова се кефят някой , че ще има нов стадион.
    Билета ще е минимум 20 лева. После ще има рев за високи билети.
    Средно ще има по 500 до 1000 на мач.
    За това няма луд който да се навие да построи стадион.
    Това ако се случи, това означава, че тези пари ще ги плаща пловдивския данъкоплатец.
    По бедните фенове на Ботев ще станата още по бедни, за какво се радват да живеят в нищета и мизерия заради кражбата на управляващите и да имат стадион за който нямат пари да си купят билет . Смях да става!

    • 23
      13

      Ега си простотията където си сътворил.

      • 6
        3

        Аз долавям как бие отбой. До вчера ни казваха че стадион няма да видим, днес ни пълцикат колко ще ни е кофти с нов стадион. Утре не знам каква песен ще запеят. Но аз продължавам да искам иМфо-Крушарски подписа ли концесията. Do you liked?

    • 15
      18

      Абсолютно си прав!
      Няма НОРМАЛНА БАНКА която да направи такава ЛОША инвестиция!
      Парите ще дойдат от народа! Няма друг начин!

      • 2
        1

        Нещо под платено с факти за евентуална болежка да ми кажеш, тъпанар селски?! Имаме си всичко, и стадион, не лош отбор(Илиан Илиев), имаме си КУПА, взета с гордост от курвите на всички времена ботевЪ! Взехме купата и ви скъсахме аналите от чукане! Та за болежката, след това разпаряне на задници те ви, тя е страшна защото е и физическиа и психическа! Няма да мине, особено психическата! Пасквилите ви във форума го потвърждава!

  15. 16
    21

    Докога в тази “държава” ще се краде от народа!!??
    Тези селяндури или да сиплащат дълговете или да бъдат изхвърлени от А група!!

  16. 31
    25

    Цигани, гледайте си Бонбониерата на свлачището Лаута и не се занимавайте с обичания от много холяди отбор на Пловдив!

    • 26
      11

      Всичките коментари срещу Ботев са от 1 ЕДИН човек. Станислав Мърков – Квазимодото много грозен, тъп и плешив. Той сам си пише сам си отговаря, сам се подкрепа и така…

    • 4
      1

      ми то в тази държава останахте само цигани

  17. 10
    15

    ох, горките! тепърва събират оферти…. и то само 1…

  18. 16
    12

    Га жа довадят крановете ва кьнари?

    • 15
      9

      Моята оферта е 49.12 см. във не митият ти задник, сволач не доебан

      • 6
        3

        Селска курво,във форума голям го вадиш,но се моли да не се наденеш на моят.

  19. 7
    3

    Айде трола започна работа.
    И този форум се обезсмисли.

  20. 14
    9

    подкосиха ни са краката от тая новина ,вечи има изпопадали в маалата. жалтити ше дигнат стадиона а ний ше играйм на свлачищито. саде Локо , на него

  21. 22
    7

    Доста инфраструктура се направи в Пловдив и сега идва ред да се направи и един стадион красавец по европейски стандарти…След този на Ботев трябва да се направи и стадиона на Локото!Спортната общественост и хората на Пловдив го заслужават.

    • 3
      10

      Хайде тогава, първо този на Локото а? “Радетелю”.

      • 5
        1

        Добре бе, нека първо да направят стадиона на Локото.

  22. 30
    12

    Ботев ще има супер стадион, а великата жълто-черна публика ще го пълни всяка седмица! 20 000 горди пловдивчани ще създават редовно страхотна атмосфера за радост и гордост на Пловдив!!!

    • 1
      1

      Този финал ви се отрази много, много лошо в психологически аспект! Великата публика?! Коя, тази на асфалта на магистралата край Ст. Загора в хоризонтално положение, с вдигнати меки, пухкави ръчички, молещи за милост, или тази пак на асфалта по очи да Санкт Петербург?! Коя от всичките лежаща все по очи на асфалта? Можеш ли да отговориш жълт олигофрен?

  23. 22
    5

    Комплексараи и завистници, колкото и да се пънете преброяването е факт – 15 към 5 , а големият пловдивски отбор скоро ще има страхотен стадион!

  24. 12
    18

    Как беше??- Благодарим ви за спомените, папагали, но всяко нещо си има край!

    Време е за новото ви начало..от зоните и още Ъ отзад

  25. 13
    20

    И каква е офертата 😀 Локо да ви шие до края на жалкия ви живот 😀

  26. 12
    18

    Братя ЛАЙНАРИ вижте ва как Смайл ага се подсмихва ВА, май са бизика ВА снас КУНАРИТЕ ВА.

  27. 27
    14

    ЕЙЙ Черно-бели педерасти МАЙКА ВИ ДА ЕБА!!!!!!! Няма по-долна и завистлива сган от вас!!!!! И пак МАЙКА ВИ ДА ЕБА ПОДЛА ,ДОЛНОПРОБНА!!!! Няма тема за БОТЕВ да не пишете с омраза и глупости, и ние ви мразим,мръсни гадни мангали ама вашето комплексарство го няма никъде!!! Айде да го ДУХАТЕ!!!!!

    • 12
      12

      Ма бате нии вече сме ви Роби и Курви бе бате.Нали за това ни подарихте купа да си имаме бе бате та да на перкате после дет на хванете само казвате и нии кат мечките ще се въргаляме бате.ВЕЧНО СМЕ ЧЕРНО БЕЛИ КУРВИ И РОБИ НА ГОЛЕМИЯТ БОТЕВ.

      • 10
        3

        Говорете още, че Бойко Борисов е подарил купата…. Говорете!
        Той гледа.

  28. 23
    20

    Едно е собственик с възможности да обещае конкретна дата за подновяването на строежа ,друго е един дърт пияндурник да се зарича “аз рано или късно локото го заебавам!”

    При нас нещата се наредиха и стадиона е въпрос на време ,но вие сте толкова цъфнали и вързали ….особено с тези седалки на скелето 😂😂😂🤔🤐

    Мърков ,аз съм ти обещал нещо….просто чакам след 30-40дена да сложат крана.
    После те намирам,чупя ти муцуната….после те беся на крана и ще стоиш там до откриването на СТАДИОН ИНСА АРЕНА (КОЛЕЖА)

  29. 10
    3

    Ама някакси не казва каква е офертата.

    Истинаски матросовец!!

  30. 17
    15

    Почнаха стадиона, значи на 01.09.2059. 👍, ама 40.лимана +52.лимона как ще стане, Смайл ага има ли толкова мангъри ва, жа ПРАЙ ли ВА хич не ми се вярва ВА.

  31. 31
    18

    Релси и траверси се надигат,линейки пропускат,аптеки се препълват.Циганите са в амок.

    • 9
      5

      Жъ почвами хъхаахъ! Връщами зулатъ и дългът и жа муй.

  32. 47
    18

    Станиславе, като се изсереш тука от 200ника да не мислиш ,че ще спреш строителството?

    Да ти еба майката ЛОКОМОТИВО-ЦИГАНСКА!!

    • 18
      34

      Твойта майка и сестра Изгрев бойски мангал, като им скъсват фльонгите на скобата и цариградско, какво им?! Ти пък жълта курво на Локо, в какъв секс филм се вписваш, кой ще ебеш, А? Нали на секундата си по очи, заровил чофката в асфалта(както на асфалта пред Санкт Петербург) ! Курва на Локо!

      • 16
        6

        “Изгревбойски мангал”
        ….какво да ти обяснявам бе лилав примат?
        Едно време тези “мангали” от изгрев бойс пребиха говедата и ги хвърлиха през Орлов мост ….но ти си на 20 години и не ги знаеш тези неща….

        Не бъркай Изгрев със Столипиново!

    • 16
      26

      Умрял ви Станислав за стадиона! Мърков ви гаври ,но пък и вие сте си за гаврене. Проблема обаче не ви е той , а ония дето ви мотаят , вече колко станаха ,пет години ли ?Ама срещу тях не скачате , нали ,послушковци ? Защо ли ?!

      • 16
        10

        Намери се кой да го каже. Колко Декларации написахте бе? Времето изтече ли? Какво стана? Пълен смях сте, а сте седнали нас да коментирате.

    • 13
      6

      Ало, “бияча”, още те чакаме на Сточна гара.
      Страхлива мишка!!
      Че и тъпа – качва се на всяка пързалка на Андрюшата

  33. 18
    34

    За довършването на стадион Христо Ботев са нужни 40 000 000(40 МИЛИОНА)… МИСИЯТА НЕВЪЗМОЖНА!!!

    • 12
      26

      И +52 милиона задължения на крадеца Ц. Василев =почти 100милиона! И още но доказващи проституцията на ЛАЙНАРИТЕ, няма да има стадион Христо Ботев! Исмаил бей го прекръсти на мутринската си (дали е негова ще се разбере по-нататък) горивна фирма! Та жълтите курви това не ги интересува, защото постоянно са наведени, с цел защита на първото място, курви на всички времена!

      • 16
        9

        Курвите сте вие,боклук черно-бял, още от комунистическо време,когато Кочо Гяуров преименува шампиона Ботев, закри Спартак и направи жалкото ви отборче основен градски съперник. Тогава всички цигани от махалите,хамалите, изкопчиите, кюмюрджиите и пр. неграмотни изроди – твои роднини, изквичаха от радост, три дни не изтрезняха и нямаше кой да изчисти кофите за боклук. Тогава е създадено и твоето семейство,скапано изчадие на пиян циганин и триперлива проститутка

        • 8
          7

          Ето как един обучен комунистически манипулатор се опитва да извърти историята и да се оневини

  34. 41
    15

    След като двете страни се разбраха ПФК”Ботев Пловдив” и Строителната компания Главболгарстрой.Безвъзмезно престигнаха 10 000 000 долара от Америка дарени от спонсор който държи да не му се споменава името.Условието което е поставил пред г-н Самуилов е централната трибуна да има два офиса за него.Трибуната на феновете да се казва Динко Дерменжиев(Чико).От първи август Строителната компания Главболгарстрой влиза в деиствие и строежа на стадиона се рестартира в на пълни обороти.До края на годината трябва да са готови и трите трибуни,централната ще се изгражда от пролрта на 2020г.
    До всички неграмотни от ромските квартали да сте наясно,че се задава нещо което ще усетите до 3 години сега се радвайте още сте живи,но за кратко.

    • 19
      20

      Кой кой ще ви дари на васн10000000вие луди ли сте алооо слез на земята помак

    • 12
      18

      Идете в циганския квартал Столипиново, и с помоща на фен клуб Изгрев бойс, направете разяснителна кампания на жълтите цигани, да видят, че централния фен клуб на ботевЪ сегрижи за тях!

    • 12
      15

      Много скъпо това пловдивско жителство , бе пумо анонимна !

    • 9
      7

      Само ,че доларите били ги натоварили на валяк и щял да пристигне на 30.02.3012 Ай лайнари гомнежа почва!

  35. 19
    13

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!! НАЙ-ВАЖНУТУ ЗА НАС АПАПИТИ, ЛАЙНУМЕТИ Е ИДУЛА!!!! ТРЕБЕ ДА ГУ ЗАРЕДИМ С КЮМУР!!!!! ПУФ ПАФ:)))))))) https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 :)))))))))

  36. 12
    10

    Андрей е пич!Винаги,когато излезе някъде негативна новина за Ботев веднага се хвърля на амбразурата!

  37. 15
    9

    Джипси вагонетките полетяха с Балони на морето…

  38. 23
    21

    Тик-так, тик-там ,
    хапвам си пуканките и гледам сериала
    ”Как да излъжем една помакиня”

    • 14
      10

      Главна героиня в този сериал е майка ти. Накрая отива да работи на Скобата

    • 5
      3

      Как да я лъжеш, че тя е без гащи и вечно наведена!

  39. 19
    17

    Пичаги бат Стоян канара каза да не се притесняваме защото е уредил строежа на стадиона с непарични средства ва да гоейба.

    • 10
      10

      А ония със 49.12 см. патлак какво ти каза,защо го криеш ааааааа мишок.

      • 7
        5

        Остави го тоя е болен и наведен курва черно бяла.

      • 4
        4

        Онзи с патлака ми каза да си го забия с петата в дивия за 0-1

  40. 20
    19

    Е, то и ние няма да сме изненадани, когато септември дойде и Строежа е все така замразен. Но Андрей надува пак балони с лъжи. Веселбата ще е голяма на о1 септември КЛОУНИ те в жълто ще реват пак, ние ще им се смеем…

  41. 9
    10

    Xeдгeтвĸнoтo cпpoвao aъм дoтo 20 юни 2014 г. пeaoзвoлo, чĸ зoдължĸниятo нo фиpми aъм ECБ co 3 544 375 929 лĸвo. Oт глoвнoтo aoco пъa липcвoли 206 милиeнo лĸвo. Ceвo били пpĸaи зoдължĸния нo Hocилĸв aъм ECБ, eбяcни Лoзeв в cпĸциoлизиpoния cъд, aъдĸтe дoвo пeaoзoния.

    Hocилĸв cи бил нoпpoвил и cвeя cпpoвao, в aeятe имoлe инфepмoция зo инвĸcтициитĸ пeд нĸгeв aeнтpeл, финoнcиpoни cъc cpĸдcтвo eт бoнaoтo. Pпepĸд Лoзeв, eцĸнaитĸ били мoлae eптимиcтични.

    Oбщoтo cyмo нo вcичaи oaтиви пe cпpoвaoтo нo бoнaĸpo билo 1 100 000 000 лĸвo.

    Eeгoтe cъпecтoвили poзлиaoтo мĸждy липcитĸ и oaтивитĸ, cĸ eaoзoлe, чĸ poзлиaoтo ĸ 1 760 587 000 лĸвo.

    “Hocилĸв cĸ cмyти и извĸcтнe вpĸмĸ нĸ знoĸшĸ aoaвe дo aoжĸ. H ĸдин мeмĸнт cĸ cĸпнo, пeтyпo мĸ пe poмeтe и пpипeвдигнoтe зoпeчнo дo ми гeвepи, чĸ щĸ възлeжи нo ĸacпĸpти, aeитe cĸ зoнимoвoт c eцĸнaи, дo нoдyят oaтивитĸ, тoao чĸ дo изглĸждo, чĸ имo poзвĸнcтвe мĸждy oaтивитĸ и зoдължĸниятo”, eбяcни Лoзeв.

    Ppĸщoтo cĸ cъcтeялo в aъщo извън Hиĸнo. Bo нĸя пpиcъcтвoл eщĸ и дългeгeдишният oдвeaoт нo Цвĸтoн Hocилĸв Любeмиp Дĸнĸв и eщĸ ĸдин cлyжитĸл нo бoнaĸpo. Mдвeaoтът ecтoнoл пeтpĸcĸн eт тeвo, aeĸтe чyл, и c poзтpĸпĸpĸн глoc пeпитoл: “Hяpнe ли ĸ?”. Hocилĸв eтгeвepил: “Дo, взимoл cъм пopи eт aocoтo”. И дeпълни, чĸ нĸ мeжĸ дo cи cпeмни aeнapĸтнитĸ cyми и имĸнoтo нo вcичaи дpyжĸcтвo”.

    “Любeмиp Дĸнĸв cĸ poзpĸвo и зoпeчнo дo cĸ вoйao”, дeбoви Лoзeв.

    Глoвният мy cчĸтeвeдил нocтeял Hocилĸв дo пeдпишĸ дeayмĸнтo, чĸ вcичaи зoдължĸния cĸ пpĸxвъpлят нo “Бpeмoa”. Бoнaĸpът eбoчĸ мy eтгeвepил, чĸ c тeвo “иcaoт дo гe eaoчoт нo въжĸтe”. Xecлĸ дeбoвил, чĸ нĸ миcли дo cĸ вpъщo в Бългopия.

    “Hидяx yплoшĸн, жoлъa чeвĸa, cĸднoл пpĸвит, cтиcнoл двo тĸлĸфeнo в pъцĸтĸ cи, aeйтe изглĸждoшĸ тeлaeвo пpĸcиpoн, чĸ нĸ пeзнox eнзи влocтĸлин”, eпиco Лoзeв бoнaĸpo.

    H ĸдин мeмĸнт Hocилĸв cĸ cĸпнoл, пeглĸднoл гe втpĸнчĸнe и xитpe. Xpиближил cĸ дe Лoзeв, пeбyтвoл гe пe лoaътя и зoпeчнoл нocтeятĸлнe дo гe питo: “Bищe нĸ cъм пeдпиcвoл личнe, нoли? Bищe нĸ cъм нoпpoвил, нoли?”.

    “Pпĸcтявoйaи нĸцĸнзypнитĸ изpoзи, тeчнитĸ мy дyми бяxo: “Дo мy миcлят мeитĸ диpĸaтepи – тъпoцитĸ, пeдпиcвoли eт cтpoнo нo ECБ, и eнĸзи цъpвyли, пeдпиcвoли зo фиpмитĸ”, дeбoви Лoзeв. Ceй yтeчни, чĸ дyмитĸ пpeзвyчoли yжocнe циничнe и гoднe.

    Hидяx ĸднo мĸayшoвo личнecт, aeятe c ĸдин зoмox eтxвъpли вcичae, aeĸтe твъpдĸшĸ, чĸ ĸ нĸгeвo бизнĸc филeceфия, дeбoви cвидĸтĸлят. Ceй cĸ пeчyвcтвoл пpĸдoдĸн.

    “H eнзи мeмĸнт yмpяx. Ceвo, чĸ cъм жив, ĸ, зoщeтe нĸщe мĸ ĸ въpнoлe. Уcĸтиx вcяaoш, чĸ вpĸмĸтe cпиpo, xeдиx и нo eтpĸзвявoнĸ. Pвĸтът изглĸждoшĸ poзличнe, eпиco Лoзeв cъcтeяниĸтe cи в eнзи мeмĸнт.

    Oттeгoвo тeй вĸчĸ нĸ бил cъщия чeвĸa, aeйтe 19 гeдини poбeтил c Цвĸтoн Hocилĸв, и цялeтe мy yвoжĸниĸ aъм нĸгe изчĸзнoлe.

    Ceгoвo пeиcaoл дo пpeвĸдĸ ĸдин пecлĸдĸн poзгeвep c бoнaĸpo. P дĸлeви тeн мy aoзoл дo cĸ въpнĸ в Бългopия и дo тъpcят pĸшĸниĸтe нo пpeблĸмo. Eoзoл мy, чĸ oae нĸ cĸ пpибĸpĸ в Бългopия и нĸ пeдпишĸ дeayмĸнтитĸ, тeвo щĸ знoчи apoй нo тĸxнитĸ eтнeшĸния.

    • 17
      14

      Мустафа, пиши грамотно, че жалтити гяури нищо не разбраха!

    • 20
      13

      Да бе до 2 семци почвъме хахахахахххаххххаххахахах

Коментарите са затворени