Уникално намазване на филията на новия си собственик направиха работещите в Диема и Гонг. В така популярният сайт, от който наскоро си тръгнаха всички уважавани спортни журналисти, бе публикуван над 7-минутен репортаж от мача, в който липсват трите отменени гола на Локо Пд.

Покажете засадите и отсъдената игра с ръка на Карагерен, колеги!!! От кого или какво се страхувате?

74 КОМЕНТАРИ

  1. 3
    1

    Браво Андрейчо! Веднъж и ти да си обективен! Не е страшно, видя ли?
    Опитай да го правиш по-честичко!

  2. 7
    5

    Братя буферляци, бургуджии, кошничари,турлукчии, демирджии, вретенари, гребенари, калайджии, калдараши, копанари, артъкпъртъци и сичкия катун!!! ИНТРИГАНТИ! ИБРИКЧИИ!!! ГЕЙОВЕ!! АБИТА! КЛОАКОМОТИФЦИ!!!!!
    ИЗЯДУФМИ ДЪРВОТУ!!! АПНАФМИ БАХУРА!! ВРЕМИ Е ДА ПОМИСЛИМ И ЗА ЕЖЕДНЕВИЕТО! НУЖДАЕМ СЕ ОТ ДЖУЛЯЗУ, ВЕЛПАПЕ И БАКЪР! НУЖЕН Е И КЮМУР ЗА ИДУЛА, ЧИ ИНЪЧИ ША СА БАТАЛЯСА!!! ,,,,Я ВИШТИ КЪФ КРАСАВЕЦ Е НАШИЯ КРЪСНИК: https://im0-tub-ru.yandex.net/i?id=9d778a2e8df661b304b086b05da48b9f-l&n=13 ДА ГУ ПАЗИМ ЗА ПОКОЛЕНИЯТА! ХИЛЯДИ МАЛКИ АБИНЦА ПЪПЛЯТ ИЗ СТОЛЮПИНОВО, ШЕКЕРЯ И АДЖАСАНА. Ф УСТАТЪ ИМ И Ф СЕРСЕТО Е САМО ИДНА ДУМА, КЛОАКОМОТИФФФФФФФФФ!!!! ПУФ ПАФ:))))))

  3. 5
    4

    Потгответе се: загубите на Локото започват първо Черно море ще ги опука после евреите ще ги издрусат и след това Спартак Търнава. Запасете се с валидол предвиждам загуба след загуба. А вчера беше енин прекрасен ден за пловдивският футбор, защото лъснаха някои г.зове. Всичко е пред вас но още не сте го осъзнали.

  4. 5
    5

    Абе тоя бил виновен оня бил виновен я си погледнете бастуните дето не могат да вкарват бе ама те толкова си и могат с наемна сган толкова ако бяха Ераносян и Христо Колев щяха да вкарат както беше 80 те години. Подготвяйте се за Б група.

    • 6
      5

      Е и си путката майчина, жълта мастийо! Гледай си селско-циганската отврат от Сопот, и не се бърка на ГОСПОДАРИТЕ на Пловдив!

  5. 8
    4

    Ами давайте пари за “Диемите” като толкова ви е акъла… Вместо да се откажете всички.

    Относно ГОЛЯМОТО ПЛЮЕНЕ м/у Локомотивци и Ботевисти…едно време при нас ПЛОВДИВЧАНИТЕ не беше така. Не беше толкова грубо.
    Явно вие сте родени в Пловдив ама носите гена на родителите си от селата. ПЪРВОТО ПОКОЛЕНИЕ СА НАЙ-СТРАШНИ. ДИАЛЕКТА ЗАГЛЪХВА ПРИ ВТОРОТО

  6. 5
    7

    МАНГАЛЧЕТА…… МАНГАЛЧЕТА …
    ЖАЛКИИИИ СТЕЕЕЕ АМЕБИ
    ХАХХХХАХХХАХХХХАХААААХХХАХАХХХХХ

    • Има бе жълта мастийо, има! 42000 членове на Изгрев бойс Столипиново не ги виждаш или не ти изнася?! Как е дупето, курво на Локото! Боли! Нека, вие си го заслужавате коматевския олигофрени!

  7. 9
    12

    Буфери това е футбола , дори и куци резаците ви показаха кой кой е свиквайте !!!???!!!

    • 8
      1

      Доказателство е краткото писание на жълтата, долна, селска мастия, че сексоалното обслужване на гела и мутренската му компания е в пълен пакет! И всичко това е за един къшей хляб! Жълти проститутки на всички времена!

  8. 17
    3

    Истината е ,че загубихме не заради отменените голове ,а заради пропуските на Аралица и Карагерен.И двамата не са хладнокръвни пред гола,трябва ни спокоен и хладнокръвен голаджия…това е !!!!

    • 7
      1

      Аралица беше още пиян от Финала на финалите…

      Но съм съгласен, че имаме нужда от още играчи. Какво стана с онзи от Мозамбик и другите на проба?

  9. 21
    2

    Киро, ти си комплексар. И цял живот ще бъдеш.

    Парите на онзи свят ли ще ги носиш?
    Мислил ли си какво ще се оправдаваш като се явиш пред Свети Петър?! Там той ще те съди, а не някой от платените ти съдии и журналисти! И ще те съди ЧЕСТНО!!!

    И после да не се чудиш защо цяла България вика за противниците ви в ЛЕ. Дори и работниците ти!

  10. 19
    12

    Само селският кенеф капака може да затвори устата на ЖЪЛТИТЕ КРАСТАВИ ЦИГАНИ, ЧУКУНДУРИ добре се вижда че е със рамо, но нали ДОМУС АГА вие ебача и затова ПЛЯМПАТЕ против Локомотив ЖЪЛТИ ЦИГАНИ.

    • 1
      1

      Абе,тъпанар,ти за правопис чувал ли си? Или в Столипеново не се преподава? Ти си позор дори за неуките мангали

  11. 13
    16

    А бе я там в столюпиново да мълчите.Много бързо забравихте подаръка,който ви направих.Нали знаете,че няма безплатен обяд.Кирчо ми е голям приятел него не мога да го предам пък и той ми прави подаръци.Моя подарък срещу жълтите ви стига за 2000 г напред. Така,че тихо да не ви пратя,където ви е мястото. И без това със или без вашите 5000 циганина все тая.Тях мога да си ги набавя и като им дам по 20лв преди изборите.

    • 12
      4

      Те и Барса така подариха като вас на Ливърпул….дейба и селяците ви гладни мръсни долни.

    • Боко, ти си се о’бъркал! В Столипиново властва жълтия фен клуб Изгрев бойс! Може да си искал да им подари купата, ама ЛОКО взе, че ги смачка жълтите лайнари, и си прибра купата по заслужен начин!

  12. 14
    8

    Едни хора от Сандански са се зарекли че тоя боклук наречен Сватбата,поръчков съдия на Гелосания скоро ще бъде бит и по всяка вероятност наебан,това са сериозни момчета цесекари които са му се заканили от много време,аз им вярвам че това ще се случи.

  13. 17
    5

    Пожелавам на Лудогорец и на сателита им да им отменят по 3 гола на всеки мач.
    2-рия и 2-тия гол са абсолютно чисти! При 2-рия турчина игра с топката преди Карагерен да я върне към Жоро, а при 3-тия я пое с рамо. Тори и подлогата Илиан Енев си призна, че гола е редовен.

    Видя се, че цяла БГ е купена, а народа е роб. Явно обаче на коментиращите тук 2-ма, 3ма жълтура им харесва.
    Браво на Андрей – показа, че има и достойни ботевисти, каквито са и майте приятели!

    RIP България!

    • ” При 2-рия турчина игра с топката преди Карагерен да я върне към Жоро…”, муа-ха-ха!

      • Мухаха, ха ха. ха…?! Педал жълт, Недялков не ли от турския отбор, а бе лешпер краста? Точно той докосна топката, преди Карагерен да я избие към Жоро Илиев! Тази завист, злоба и нагаждачество от които сте създадени, ви превръщат в долни проститутки!

  14. ПРОКУРАТУРАТА ДА НЕ СПИ ПОДЛОЖЕТЕ СЪДИИТЕ НА ДЕТЕКТОР
    13
    4

    ШЕФ ОТ ЛУДОГОРЕЦ Е КАЗАЛ И 5 ГОЛА ДА ВКАРАМЕ НЯМА КАК ДА ГИ ПРИЗНАЯТ!!!!!!!!

  15. 21
    9

    Не знам защо жълтите ни съграждани ни се подиграват, като днес сме ние утре те !! Може би са забравили мачовете със Славия за купата и с литекс отново за купата !

    • 19
      11

      Бързо забравихте как злорадствахте след мача със Славия, хипокрити жалки. Много повече бяхме ощетени тогава отколкото вие вчера. Единствено при рамото на Карагерен имаше грешка на съдията, но удобно не забелязвате че защитника и вратаря на кренвиршите спряха да играят при сигнала на съдията и тогава беше вкаран гола. Нито 1 път не сте застанали на страната на Ботев когато е ощетен,толкова ви е голяма омразата.

      • Заслужавате ли, А?! Същият въпрос го задавам към жълтите? Доказано е, че можем нещо заедно(събитията в Катуница), но вие първи се отметнахте! Не веднъж, а системно! Има една цинична поговорка, която приляга на 100% за вас:Обичам курвите, но мразя номерата им!

  16. 25
    6

    Не гледах мача, сега виждам положенията, но наистина е редовен гола!

  17. 12
    18

    Абсолютно правилно отменени голове. Рязаните играха на 30 % от възможностите си. Даже и Домусчиев каза, че по-скоро за тях това е било контрола. Не разбирам защо непрекъснато мрънкаме.

    • 9
      3

      как ги сметна теази 30%, бе слуга на турци

    • Дърт, жълт Педераст! Това си ти! Смучи геловия, и замълчи!

  18. 10
    17

    играха два турскоцигански отбора на кой му пука за жалките селяни от лайногорец и техните курви от велбъжд столипиново?Чернобели магистрални курви никога няма да стигнете великия Ботев по купи и успехи,просто сте обречени да сте дънни риби …

  19. 13
    9

    Жълтъци подкрепа за големия Брат нали. АМА ДР. КРЪК КАТО ВИ ГАВРЯТ ТАКА ЩЕ СТЕ ТАКА РЕВ КАТО ХИМАЛАЙСКИ МЕЧКИ

    • 6
      2

      пожалавам ти да ви се върне 10-торно.
      Бог гледа!

  20. 10
    23

    Правилно преценено положение има игра със ръка който не е вижда да ходи на очен лекар.
    Ние Локомотивците сме повечето със черно бели очила и за това ни се привиждат наи различни неща и то все във наша полза.

  21. 14
    16

    И трите “гола” на Локото бяха правилно отменени. Чудя се какво друго сте очаквали? Знаете какви пари се въртят в Лудогорец и трябваше да се досетите,че очите на съдиите в този мач ще бъдат настроени да виждат зорко като на орел! Както видяхте и най дребните нарушения бяха фиксирани и уловени като с пеленгатор. Локомотив е бил доста пъти ощетяван бил е и….подкрепян и поощряван…но срещу Лудогорец реалностите са други.Между другото съдиите свириха мача добре и във въпросните 3 случая взеха правилните решения. Ееее можеше все пак да си затворят очите поне при едното от тях… Като цяло може да се каже,че те не допуснаха груби грешки,а Локомотив трябва да се сърди най-вече на себе си. Съдиите не спряха нито едно от чистите положения за Локомотив… Футболистите ги пропиляха.

  22. 11
    8

    Значи шефовете на Лайногоряц са казали след мача 5 гола да бяхте вкарали щяха да ги отменят!!!!!!!!
    Пълна пародия Първенство…

  23. 14
    15

    Кура за бфс,два за лудогорец и три за жълтите им подлоги!

      • Жълто копеле, майката в момента е на скобата и ще си ги набави много! Сестра ти пък е на магистралата! Може да отидеш и ти мъжка курво, да изкараш някой лев!

        • С какво да помисли още малко, жълтата курва? Ако имаше нещо в кривата си глава, нямаше да пише олигофрени!

  24. 18
    4

    И ние ревахме след полуфинала със Славия. Няма смисъл. При нас е така. Гледайте напред. Мислете за Спартак Търнава.

  25. 8
    9

    Ейй това БФС как не ни пусна някой гол от засада да се радваме

  26. 14
    12

    Локу Але,Але, курви на Лудогорец сме…..

  27. 18
    17

    ЧИСТА РЪКА!!! 10 ПЪТИ ГО ГЛЕДАХ НА СТОП КАДЪР!!! ТОПКАТА СЕ УДРЯ В ГОРНАТА ЧАСТ НА РЪКАТА, НАД ЛАКЪТЯ!!!! РАМО Е ЯБЪЛКАТА И ЧАСТ ОТ МИШНИЦАТА!! СОЖЕЛЕ БОКУ БРАТЯ!!!!

    • 7
      9

      МАЛОУМНИК и аз като оправях майка ти гледах отблизо!!!

      • 9
        6

        ТИ СИ ПРОЗД КАТО АНАЛНО ОТВЕРСТИЕ! НЕ СВИРИШ В СЕЛСКИЯ ХОР, ЗАЩОТО СЕ ОТКЛОНЯВАШ ОТ ТЕМАТА:)))))))) ОСВЕН ДА СИ ОПРАВИШ РОГОЗКАТА, ЗА ДРУГО НЕ СТАВАШ!!! …….ПРОСТО ЗАЩОТО СИ АРТЪКПЪРТЪК!!!:))))))))))))))))

    • 10
      3

      Нека бъдем честни, гола беше редовен! Те вече са си виновни, че Аралица е куц кон.

    • 1
      1

      Вишиста, много си дълече от висшето освен да си с такова образование на скобата! Ти свалили си жълтите очила, ако изобщо си гледал нещо, курва на Локо!

      • 1
        1

        ОТЛИЧНА ГРАМАТИКА!!! ОСТАВА ТИ ОЩЕ ЕДИН ТРУДЕН ТЕСТ!!! КОЛКО Е 7-3? 7-3=? ОТ РЕЗУЛТАТА И РЕШЕНИЕТО НА ТОВА СЛОЖНО ДИФЕРЕНЦИАЛНО УРАВНЕНИЕ ЩЕ СЪДИМ ЗА УМСТВЕНИЯ ТИ БАГАЖ!!!!!:)))))))) СЪДЕ КЛОАКОМОТИФФФФФФ ПУФ ПАФ!!!:)

  28. 15
    11

    Стига с този цигански рев. Лудогорец играха със 8-9 души и в тренировъчно темпо изперкаха бездарните мангали.

    • Изгрев бойски, олиза ли а гела мюмюнчето, А мастийо жълта?

  29. 12
    13

    Така, тук 100% добра игра от Карагерен и неправило вдигнат флаг на страничния, но… Страничният вдига доста по-рано флага, съдията свири и чак тогава последва удар, който Пацо Тигъра изобщо няма намерение да спасява. Дълбоко се съмнявам, че, ако нямаше сигнал, тоя удар щеше да бъде гол. Никой не знае, не може да твърди каквото и да било, но да тръбиш, че са ти отменили гол… Спират ти голова атака – да, ама отменен гол – НЕ!

    • 4
      2

      тосно така е бефесе трабва да обрста внимаъе а не да се затварат осите си много jalko момсета играха много добре само локо пловдив товали е справетливост охххх bojeee…

    • 19
      3

      Въпросът е защо скриха головете от репортажа на Диема?

      • 7
        1

        Написах си мнението за гола на Карагерен. Не знам защо ги крият, малоумно е, но какво да очакваш от Гела?

  30. 30
    5

    Ощетиха ги Локото. Чист гол на Карагерен. Игра с рамо.

Коментарите са затворени